Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θέλω να βάλω ένα aircontition για θέρμανση σε ένα σπίτι στην Χαλκιδική 60τμ με 2 υπνοδωμάτια και καλή μόνωση. Να βάλω 18αρι ή 24αρι?

1 μονάδα για 3 ξεχωριστούς χώρους σημαίνει ότι ο ένας θα είναι φούρνος (ή ψυγείο το καλοκαίρι) κ οι άλλοι 2 χλιαροι. 3 9αρια θα μπορείς να τα διαχειριστείς καλύτερα κ σα θερμοκρασία κ σαν κόστος χρήσης. Το κόστος αγοράς σε σχέση με ένα 24αρι δεν είναι πολύ ψηλότερο. Στο μπλαμπλα υπάρχει κ σχετικό νήμα.
  • Like 1
  • Απαντ. 30,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για ανταλλακτικό led για προβολέα 20W, σε πιο φυσικό κατάστημα να ρωτήσω? (μένω Μεταμόρφωση), γιατί με ηλεκτρονική αγορά έχουν πολλά μεταφορικά που κοίταξα και δεν με συμφέρει.

Δημοσ.

για ανταλλακτικό led για προβολέα 20W, σε πιο φυσικό κατάστημα να ρωτήσω? (μένω Μεταμόρφωση), γιατί με ηλεκτρονική αγορά έχουν πολλά μεταφορικά που κοίταξα και δεν με συμφέρει.

Καυκάς, http://corporate.kafkas.gr/s/katastimata-341.htm?lang=el

• Like 1
Δημοσ.

μια βαση για το κινητο στο αυτοκινητο, οταν το χρησιμοποιω για πλοηγηση απο αυτες με μαγνητη. (Αν νομιζεται οτι κανουν ζημια στο κινητο πειτε το)

Δημοσ.

Ψαχνω και εγω για εναν SSD μεχρι 100 ευρω ειτε απο εδω ειτε απο εξωτερικο .

Προοριζεται για desktop 10ετιας . Επειδη ειμαι ανιδεος μπορει να πει και 2,5" ? Η μητρικη που ειναι παλια θα τον δεχεται?

Δημοσ.

Προοριζεται για desktop 10ετιας . Επειδη ειμαι ανιδεος μπορει να πει και 2,5" ? Η μητρικη που ειναι παλια θα τον δεχεται?

Όλοι οι ssd είναι 2.5 ιντζες. Φυσικά τον δέχεται. .

• Like 1
Δημοσ.

Προοριζεται για desktop 10ετιας . Επειδη ειμαι ανιδεος μπορει να πει και 2,5" ? Η μητρικη που ειναι παλια θα τον δεχεται?

http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=52CDF023-6E02-442C-88CD-0D14846C6020

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...