Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ναι θυμαμαι πολυ καλα. http://legalmarijuanadispensary.com/index.php?option=com_mmjexchange&view=exchange σαν αυτο θελω!
zeniath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Τι dealers μωρέ πάντα θα υπάρχει ένας φίλος που το παίρνει από έναν φίλο που το παίρνει από ένα dealer. Σιγά μην πας στα άδυτα της μαφίας για να πάρεις
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 E και παλι, οι ποιοτητα δεν ειναι αυτο που θα θελα.
RottenLungs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Κάτι μου λέει οτι εκεί που πάει η κουβέντα θα κλειδωθεί το thread... Εμένα που με περνάνε για dealer και πάω τους δώσω να στρίψουν απο τον craven που καπνίζω και μου λένε "Ε δεν κατάλαβες καλα, δεν εννούμε τέτοιο τσιγάρο" Τι σκατα;;;;
RottenLungs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Παλιότερα συνέβαινε, τώρα έχω σουλουπωθεί. Α μου έχει συμβεί πολλές φορές, απο απλό παλικάρι στο δρόμο, σε metal clubs, σε κανονικλά clubs, τουρίστες άγγλοι και ένας ισπανός μία φορά. Τέτοια φάση. Και δεν έχω δεί και ποτέ μου dealer για να συγκρίνω.
Toufas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ασε ρε dealer, μπηκες να βαλεις νικοτινη στο thread
slygeo87 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Παντως αν ηταν νομιμο το μαυρο θα δοκιμαζα να κανω. Ο λογος που δεν του εχω δωσει ευκαιριες ειναι επειδη δεν θελω να συναναστρεφομαι με dealers και να παιρνω οτι νανε πραγματα. Απο οτι εχω διαβασει ειναι 2 διαφορετικα φυτα και εχουν διαφορετικα effects (cannabis indica vs cannabis sativa)Αν ηταν να ξερω ακριβως τι strain παιρνω, θα δοκιμαζα. Να φανταστώ ότι χρησιμοποιείς και αποστειρωμένη σύριγγα; Τι φλώρος.
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Έχετε καταλάβει ότι το θρέντ είναι για κάνναβη και όχι για πρέζα, για τζάμπα μιλάμε;
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Είναι ωραίος ο άτιμος, τι σου αρέσει περισσότερο σε αυτόν; Εμένα τα μαλλιά του.
REDODIN7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλα αυτά ούτε η γενιά των 50ρηδων δεν τα πιστεύει... Εντάξη όλοι οι γονείς τα μεγαλοποιούν για να φοβηθείς αλλα είπαμε, μην πιστεύουμε και ότι μας λένε. Eχω πειρα απο προσοπικη εμπειρια, ειχα φιλαρακι που νομιζε οτι πεθαινε οταν του σκασε και παρακαλαγε το θεο και ελεγε θεε μου δεν θα ξαναπιω μπαφο και κατι τετοια
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Eχω πειρα απο προσοπικη εμπειρια, ειχα φιλαρακι που νομιζε οτι πεθαινε οταν του σκασε και παρακαλαγε το θεο και ελεγε θεε μου δεν θα ξαναπιω μπαφο και κατι τετοια Και πόσο κράτησε το άσχημο τριπάρισμά του; Πάνω από 10-15 λεπτά; Και άλλοι με το που έκαναν τσιγάρο είχαν βήχα σαν να πέθαιναν, να κάνουμε παράνομο το τσιγάρο; Άμα είναι να κάτσουμε να βάλουμε τα άσχημα τριπαρίσματα σαν παραδείγματα του πως είναι άστο ξέχαστο. Γενικά παίδες το μπαφάκι μια χαρά είναι, και όσο καλύτερη ποιότητα τόσο καλύτερη η μαστούρα, όσο πιο χάλια ποιότητα τόσο πιο άσχημη μαστούρα, όπως δηλαδή και με τα κανονικά ποτά και με τις μπόμπες. Κακό το μπάφο δε κάνει, ίσα ίσα αν το ψάξετε ο λόγος ποινικοποίησής του ήταν ότι το 1930' αναπτύχθηκαν οι φαρμακοβιομηχανίες και η κάνναβη ήταν το φάρμακο για κάμποσα από τα φάρμακα (όχι όλα προς θεού) οπότε για να έχουν μεγαλύτερη πίτα έβαλαν μέσα και το ποινικοποίησαν (USA και μετά ακολούθησαν όλοι). Στην τελική άμα είναι τόσο κακό και δαίμονας γιατί βλέπουμε όλο και περισσότερες πολιτείες της αμερικής να το συνταγογραφούν για ιατρική χρήση? Ξαφνικά χαζέψανε οι γιατροί εκεί;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Και άλλοι με το που έκαναν τσιγάρο είχαν βήχα σαν να πέθαιναν, να κάνουμε παράνομο το τσιγάρο; μη βιάζεσαι, έρχεται E και παλι, οι ποιοτητα δεν ειναι αυτο που θα θελα. Τούφα σε τέτοια ηλικία τι να σε κλάσει ρε φίλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις