skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εχω να δω κατσαρίδα 2 χρόνια.Κάτι δεν κάνετε καλά παιδιά. Κανονικά δε βλέπεις καμία αν γίνει επαγγελματική δουλειά.
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κοίτα, δεν είναι μόνο οι φωλιές στο σπίτι ή στην αποχέτευση ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού. Είναι κι εκείνες που μπαίνουν πετώντας απ' το μπαλκόνι στα καλά καθούμενα. Αυτές ό,τι δουλειά και να 'χεις κάνει, δεν τις γλυτώνεις. Εκτός αν έχεις κλειστά ή σίτα εννοείται.
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Κοίτα να δεις που μου έτυχε περίπτωση πριν από λίγο από το παράθυρο. Είμαι 3ο όροφο οπότε να φανταστώ ότι έφτασε πετώντας; Ευτυχώς την παρακολούθησα και την σκότωσα. Τυχερός ήμουνα γιατί θα μπορούσε άνετα να κρυφτεί.
Silverage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μου είχε τύχη και εμένα που μένω στον 2ο όροφο.Είχα ανοιχτή την πόρτα στο δωμάτιο και ξαφνικά μπαίνει βολίδα απο την πόρτα μια κατσαρίδα και χτυπάει πάνω στην ντουλάπα.Ευτυχώς είχε ζαλιστεί και την πιάσαμε.Επίσης πριν λίγα χρόνια πάλι ο πατέρας μου είχε μια σιχαμερή εμπειρία.Πάλι ανοιχτή η πόρτα κατα τις 2 το βράδυ νιώ θει κάτι στο πρόσωπο και μετά κάτω στην κοιλιά.Ξυπνάει και μετά έγινε ο χαμός.Κλείδωσε πόρτες παντζούρια και με την παντόφλα κόντεψε να γκρεμίσει το σπίτι.Ποιός ξέρει που είχε πάει αυτή η κατσαρίδα και μετά βρώμαγε το χέρι και το πρόσωπο του.Έκανε μπάνιο στο οινόπνευμα μετά. Ευτυχώς φέτος βάλαμε σίτες σε όλες τις πόρτες. Pro-tip: Πριν τις λιανίσετε ρίξτε τους οινόπνευμα.Ζαλίζονται και μετά είναι ευκολο να τις πετύχεις.
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Επειδή ακούω ότι πολλές κατσαρίδες δεν υπάρχουν φέτος, μήπως αρκετοί το έχουν ρίξει τώρα τελευταία στην κινέζικη κουζίνα;
benign Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Επειδή ακούω ότι πολλές κατσαρίδες δεν υπάρχουν φέτος, μήπως αρκετοί το έχουν ρίξει τώρα τελευταία στην κινέζικη κουζίνα;
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εγώ έκανα και ένα ψεκασμό για μυρμήγκια πάντως σήμερα.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εγώ έχω ρίξει φάρμακο, αλλά δεν έχω δει ούτε ψόφια μέχρι στιγμής, κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι κάτι είναι διαφορετικό φέτος (μέχρι στιγμής).
kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 http://www.bayeres.co.za/index.php?option=3&id=1&com_id=113&parent_id=67&com_task=1 http://www.insomnia.gr/topic/179041-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89%cf%82/page__view__findpost__p__2740673 ~20e to maxforce bayer απο μαγαζια με φυτοφαρμακα ή φαρμακεια
benign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μετα απο εναμισι μηνα επιτυχιας αρχησαν να ξαναεμφανιζονται δυο,δυο. Αλλος παρομοια πραγματα? http://www.bayeres.c...d=67&com_task=1 http://www.insomnia....ost__p__2740673 ~20e to maxforce bayer απο μαγαζια με φυτοφαρμακα ή φαρμακεια Στην περιοχη μου δεν το πουλανε μαλιστα στο κοντινοτερο μου φαρμακειο μου ειπαν οτι ανακληθηκε η αδεια του συγκεκριμενου φαρμακου η κατι τετοιο. Μπορει να το ειπε ετσι γιατι δεν το πουλουσε ,δεν ξερω.Παντως την τελευταια φορα που ρωτησα δεν το ειχε κανενα φαρμακειο στην ευρυτερη περιοχη Πατησιων.
freedubus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 benign ποιό φάρμακο χρησιμοποίησες πριν 1,5 μήνα; Το maxforce για κέντρο Αθήνας θα το βρείς στο μαγαζί με φυτοφάρμακα Αφεντούλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.
benign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 benign ποιό φάρμακο χρησιμοποίησες πριν 1,5 μήνα; Το maxforce για κέντρο Αθήνας θα το βρείς στο μαγαζί με φυτοφάρμακα Αφεντούλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Ευχαριστω Free.Θα παω αυριο να το αγορασω. Δεν θυμαμαι πως το ελεγαν,ηταν και αυτο στο ιδιο στυλ με συριγγα.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ανοιχτο καφε χρωμα.
freedubus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τι κατσαρίδες σου σκάνε μύτη; Μεγάλες ή οι μικρές; Γιατί αυτά τα τζελ είναι κυρίως για τις μικρές που πάνε και το τρώνε. Οι μεγάλες θέλουν ψεκασμό. Εγώ σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο για τις κατσαρίδες, μου σκάνε άσχημες φρίκες με δαύτες.
benign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τι κατσαρίδες σου σκάνε μύτη; Μεγάλες ή οι μικρές; Γιατί αυτά τα τζελ είναι κυρίως για τις μικρές που πάνε και το τρώνε. Οι μεγάλες θέλουν ψεκασμό. Εγώ σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο για τις κατσαρίδες, μου σκάνε άσχημες φρίκες με δαύτες. Αυτες που σκασανε μυτη ηταν μεγαλες.Δεν ξερω να οι μεγαλες θελουν περισσοτερο ψεκασμο,για αυτο ξεκινησα και αυτο το νημα εγκαιρως για να βρω λυση απο αλλο κοσμο και να μαθω απο τις εμπειριες τους. Παντως ειχε μια σχετικη επιτυχια γιατι μεχρι τωρα ηταν πολυ λιγες μεχρι μηδαμινες οι εμφανισεις τους.Να σκεφτεις περσι,οπως ξαναγραψα,ενα μεσημερι τετοια εποχη,ετρωγα το μεσημεριανο μου στο τραπεζι της κουζινας και εμφανιστηκαν 4 η 5! Και σταματησα τις σκοτωσα ολες και μετα συνεχισα.Ευτυχως φετος ειτε λογω του φαρμακου ειτε λογω αλλων συνθηκων(μαλλον καιρικων γιατι ειχαμε παρατεταμενο χειμωνα φετος)δεν ειχα μεχρι στιμγης τετοιο προβλημα. Σε καταλαβαινω και συμπασχω με την αποστροφη που εχεις προς αυτες.Ο τροπος που το αντιμετωπιζω ψυχολογικα,και ελπιζω να σε βοηθησει,ειναι να βαλω τον εαυτο μου στον ρολο του coackroach serial killer που οσο και να φαινεται αστειο μεχρι περσι ημουν. Μιλαμε εχω τρομερο ενστικτο που μπορει να ειναι και τις εντοπιζω ευκολα και τις παταω με γερες και γρηγορες κινησεις. Περσι πρεπει να ειχα σκοτωσει πανω απο 50. Εσεις εχετε πολλες?Αν επιτρεπεις σε ποια περιοχη μενεις και ειναι παλιο το σπιτι?
Dannie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οπως εχω γραψει δοκιμασα 2 μαρκες(τζελ) που ταχα εξολοθρευουν τις κατσαριδες και αυτες εκαναν παρτυ....ΣΩΘΗΚΑ με ενα τζελ(της ιδιας εταιριας που ηταν το FASLANE...που καταλαβα γιατι το κατηργησαν)....παρα πολυ ακριβο σχεδον 65 ευρω ΑΛΛΑ ειδα αποτελεσμα σε 2 μερες...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις