ravend Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πιθανολογώ πως έχει να κάνει με την πολιτική του καταστηματος\διευθυντη γιατί ας πούμε εδώ στην επαρχία που είμαι τώρα και τον σκύλο μου να στείλω θα του δίναν δεμα.και αν υπάρχουν κάποιες στάνταρ εντολές δεν νομίζω να τις τηρούν όλοι.
kfyros Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πιθανολογώ πως έχει να κάνει με την πολιτική του καταστηματος\διευθυντη γιατί ας πούμε εδώ στην επαρχία που είμαι τώρα και τον σκύλο μου να στείλω θα του δίναν δεμα.και αν υπάρχουν κάποιες στάνταρ εντολές δεν νομίζω να τις τηρούν όλοι. αν γνωρίζεστε όλοι με τα μικρά σας τι να ζητήσουν ταυτότητα ; αν είναι άγνωστοι βέβαια αλλάζει. Και πολλές φορές είναι και θέμα γραφείου - προϊσταμένου. Αν πχ. σε κάποιο κατάστημα έχουν γίνει τίποτα καταγγελίες και έχουν πέσει τίποτα μηνύσεις , τότε προσέχουν πάαααρα πολύ. Όλες οι καταγγελίες ελέγχονται αυστηρά (ακόμα και αν γίνουν μέσα από το site των ΕΛΤΑ), και σε παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής του κάθε καταστήματος και απολογείται ή σου δίνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις ή ζητάει λεπτομέρειες. Έχουν σφίξει οι κ...
warlock9_0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 επειδή το έκανα προχθες πήγαινε στο ΚΕΠ και κάνε εξουσιοδότηση να το παραλάβει όποιος θες μετά πάει με την ταυτότητα του, το ειδοποιητήριο και την εξουσιοδότηση στο ταχυδρομείο και το παίρνει
gokuthelegend Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 σοβαρολογεις? δεν γινεται γιατι θα ειναι επικίνδινο δεν ξέρουν αν λες ψέματα και δεν ριψοκινδινευουν οι υπάλιλοι για κανέναν σου λέει πηγαινε και έλα με ταυτότητα Εγώ το έχω κάνει πολλές φορές για φίλους μου κατόπην συνενόησης φυσικά με αυτούς. Εννοείται, αν μου ζητήσουν ταυτότητα λέω ότι την ξέχασα σπίτι, φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Αλλά όπως είπανε μερικοί από πάνω μου έχει τύχει αρκετές φορές να μην μου ζητήσουν και ταυτότητα.
leftermann Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 στο ταχυδρομείο μας εδώ πάντως, αν το ειδοποιητήριο γράφει "ογκώδες" και όχι "συστημένο/ασφαλισμένο" το δίνουν χωρίς ταυτότητα, σε όποιον νά'ναι...
ntinos19 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ναι, μόνο τα συστημένα δίνουν με ταυτότητες, υπογραφές κτλ. ότι δεν έχει πάνω κωδικό θεωρείτε απλό και απο τι στιγμή που το απλό δεν χρειάζεται υπογραφή παραλήπτη περνάει άνετα σε όποιον να είναι. (σε περίπτωση που χαθεί δεν παίζει να το βρει κανείς και ούτε αποζημιώνετε)
kostas_dr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 στο ταχυδρομείο μας εδώ πάντως, αν το ειδοποιητήριο γράφει "ογκώδες" και όχι "συστημένο/ασφαλισμένο" το δίνουν χωρίς ταυτότητα, σε όποιον νά'ναι... Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στο ταχυδρομείο της περιοχής μου. Κανονικά θα έπρεπε να ζητούν ταυτότητα. Αφήνουν ένα χαρτί στην είσοδο της πολυκατοικία και όποιος το πήρε, το πήρε. Είναι πολύ πιθανό να χαθούν δέματα με αυτόν το τρόπο.
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 είναι το ίδιο σαν να αφήνανε το δέμα στην είσοδο: αν κάποιος ήθελε να το πάρει, θα το έπαιρνε...
kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έχει συμβεί και αυτό. Έχουν αφήσει μικρά δέματα στην είσοδο χωρίς να χτυπήσουν καν το θυροτηλέφωνο και να με ενημερώσουν. Ξεχειλίζει ο επαγγελματισμός ε; Το δέμα μπορεί να έχει ένα βιβλίο ή ένα dvd. Απο καθαρή τύχη δεν έχω χάσει κάτι μέχρι τώρα.
manos10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και αν ειμαι ανηλικος μπορω παλι να παραλαβω καποιο δεμα???
DrLo Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 αν το άτομο που στείλω εμφανιστεί με φωτοτυπία ταύτοτητας μου υπογεγραμμένη δεν είναι σαν να το έχω εξουσιοδοτήσει πρακτικά? Όχι Μου έχει τύχει. Είχα κάνει εξουσιοδότηση σε ΚΕΠ (γενικη, δούλευα εξωτερικό και είχα κάνει μια που έλεγε ότι μπορεί να παίρνει ΟΛΑ τα δεματα/γράμματα η μάνα μου). Την δέχθηκαν αλλά μου είπαν ότι τυπικά πρέπει να είναι εξουσιοδότηση για το συγκεκριμένο πακέτο την οποία και κρατάνα τα ΕΛΤΑ.
Karkabilios Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και αν ειμαι ανηλικος μπορω παλι να παραλαβω καποιο δεμα??? Νομίζω ναι. Η UPS πόσες φορές στέλνει ειδοποιητήριο; Έχουν χαλάσει τα κουδούνια της πολυκατοικίας απο κεραυνό που έπεσε και πρέπει να είμαστε όλη μέρα στο μπαλκόνι. Γίνεται να το στέιλουν σε κάποιο κατάστημα της UPS να τα πάρω απο εκεί;Εϊναι δέμα 250 ευρώ απο amazon.
vk13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στο ταχυδρομείο της περιοχής μου. Κανονικά θα έπρεπε να ζητούν ταυτότητα. Αφήνουν ένα χαρτί στην είσοδο της πολυκατοικία και όποιος το πήρε, το πήρε. Είναι πολύ πιθανό να χαθούν δέματα με αυτόν το τρόπο. Κανονικά πολλά θα έπρεπε να γίνονται αλλά δεν γίνονται... Στις περισσότερες περιπτώσεις μη συστημένα δέματα πάνε κατευθείαν στην πολυκατοικία και άνετα μπορεί να χαθούν και δυστυχώς δεν υπάρχει αποζημιωση... Αν σου έρθει χαρτί στο σπίτι είναι πιο ασφαλές θα έλεγα από την άποψη ότι πρέπει να είναι πολύ θρασύς ένας άκυρος να πάει στο ταχυδρομείο και να ζητήσει το δέμα ακόμα και αν ξέρει ότι δεν θα του ζητηθεί ταυτότητα... Πάντως εάν έχουμε φτάσει σε σημείο να μη ζητάνε ταυτότητα οι υπάλληλοι στο ταχυδρομείο όπως γράφτηκε τότε πολύ λογικό να χάνονται δέματα...
redhotstef Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 έχω αλλάξει τόπο διαμονής για το καλοκαίρι και εκανα αγορά απο ebay ξεχνόντας να αλλάξω τα στοιχεία στο paypal και τώρα το δέμα βρίσκεται αθήνα. πόσες μέρες το κρατάνε στο ταχυδρομείο μέχρι να εμφανιστεί ο παραλήπτης?και τι γίνεται σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ? αν τους πάρω τηλ και τους πώ οτι θα στείλω δικό μου άνθρωπο να το παραλάβει θα το δεχθούν? Ωραια δικαιολογια αυτη παντως... αν σαν αγοραστης δεχτω καποτε ενα προιον με αντικαταβολη, και δεν παω να το παραλαβω, ο πωλητης μου (προσωπικα) θα ακουσει/διαβασει απο μενα, την ιδια δικαιολογια!!.. Αλλαξα τοπο διαμομης και ξεχασα να στο πω, κυριε πωλητη..
mentoras99 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μονιμη εξουσιοδοτηση σε συγκεκριμενο ατομο, με γνησιο υπογραφης σε ΚΕΠ, ωστε παντα, μονιμα, να παραλαμβανει τα δεματα μου, δεν ισχυει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα