Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5 [Spoiler free till season 4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικό το φινάλε του 5ου επεισοδίου. Ανάμεικτα συναισθήματα. Για μένα το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν ως τώρα...

Kasrith ευχαριστούμε πολύ για τη σύνδεση με το "Heat"!! Good job!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μέκανε περισσότερη εντύπωση ο Ratatouille :P

Διάβασα τις προάλλες και το εξής, αν και λίγο ποιο τραβηγμένη σύνδεση

Ο μικρός Spidey συμβολίζει τον ίδιο τον Walt, ο οποίος Walt πιστεύει πως έχει τον κίνδυνο υπο έλεγχο aka in the jar όπως δλδ ο μικρός την αράχνη. Έλα όμως που πάνω στην σιγουριά και την αυτοπεποίθηση του, του ήρθε απο εκεί που δεν το περίμενε.

Ωραία σκέψη, ειδικά μετά απο αυτό το τέλος. Τώρα αρχίζει η κατήφορος, ο Jesse δύσκολα θα κουμαντάρετε, ο Mike θα αποχωρίσει, ο Todd είναι εκκρεμότητα και μην ξεχνάμε τον Hank ο οποίος δεν ταφήνει κάτω και ας έχει πάρει και αυτός (μετά τον Walt) προαγωγή. Πιστεύω εκει που νομίζει ο Walt πως τα ελέγχει όλα αυτά και όλα πάνε καλά [nothing stops this train], θα τουρθει (και σε μας βέβαια) εξ ουρανού, τύπου Omar, ο κίνδυνος.

• Like 1
Δημοσ.

Πω, εγώ μόλις είδα τα δύο τελευταία μαζεμένα. Η ψυχή μου με έπιασε πρωινιάτικο. Και παρεμπιπτόντως, επειδή είδα ότι κάποιος ρώτησε αν το περίμενε κανείς

επειδή τα παιδιά έχουν γίνει επανηλειμμένα θέμα στη σειρά, μόλις είδα παιδάκι στην αρχή και μάλιστα άσχετο, ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα πληρώσει τη νύφη.

Δημοσ.

θα θελα να δω μια σειρα με κακο τελος για τον πρωταγωνιστη

αλλα οχι για τον WW :cry: :cry: , παραειναι γαματος!

Βεβαια αν τολμησουν κατι τετοιο θα ανεβει και αλλα επιπεδα σαν σειρα.

Διλημμα...

Δημοσ.

Πάντως τους διαχωρίζει ηθικά πολύ ξεκάθαρα.

Γενικά βλέπω ότι παλεύουν πάρα πολύ για να κάνουν τον WW αντιπαθή, ενώ πχ ο Mike που είναι δεδομένο ότι είναι badass προβάλεται ως πιο ηθικός. Καλά, για τον Jesse δεν το συζητάω. Σε αυτό το σημείο της σειράς και καθώς τα πράγματα μπαίνουν σε τελική ευθεία, νομίζω πως είναι προφανές ότι ο WW γίνεται όλο και πιο αντιπαθής για να έχει κακό τέλος. Πχ. στο σημερινό ήμουν σίγουρη ότι η αντίδρασή του στο θάνατο του παιδιού δεν θα είχε καθόλου συναίσθημα.

• Like 1
Δημοσ.

για πρωτη φορα με χαλασε λιγο το BB. παλι καταθλιψη (ή οπως θες πες το) ο Jesse? παλι για ενα παιδακι?

Ε εντάξει, τα παιδιά μπαίνουν επανηλειμμένα για να χαρακτηρίσουν τον WW, δεν έχουν τόσο άμεση σχέση με τον Jesse (πλέον). Άσε που το outcome είναι διαφορετικό από τις άλλες φορές.

Και βλέπεις ότι κάθε φορά η αντίδραση του Walter όταν πρόκειται για παιδιά είναι όλο και χειρότερη. Νομίζω ότι είναι ο τρόπος τους να δείξουν πόσο αδίστακτος έχει γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...