anthony_88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εβαλε στο κολπο τον Σολ, ο οποιος εβαλε τον μαυρο σεκιουριτα να κανει σωματικο ελεγχο στον Τζεσε και εκεινη τη στιγμη αλλαξε μαλλον το πακετο των τσιγαρων. (Υπαρχει και αντιστοιχο gifaki)Αυτο το προκαλεσε ο Γουολτερ οχι για να δηλητηριασει τον Μπροκ με τη ρικινη, αλλα για να μπερδευτει τελειως ο Τζεσε και να ριξει το φταιξιμο με τα πολλα στον Γκας. Ο Γουολτερ δηλητηριασε τον Μπροκ με το lily of the valley που ειχε στο σπιτι του. Το πώς; Λογικα παλι ο Σολ ενεπλακη και πηγε στον Μπροκ καμια σοκολατιτσα περιεργη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κάπως έτσι είναι. Ίσως ο Vince δείξει και ακριβώς πώς έγινε η συναλλαγή με τον Brock (πιθανότατα σε κάποιο επεισόδιο που θα σχετίζεται με το οριστικό ξεσκέπασμα του Walt στα μάτια του Jesse). Πέρα από το μαύρο σεκιουριτά ο Saul έχει και άλλα κονέ (στην "A Team" του, υπήρχε ακόμα ένα άτομο που είδαμε και στο επεισόδιο με την επιχείρηση "Freight Train - methylamine". . Ίσως να χρησιμοποιήθηκε και εκείνος στο κόλπο.
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Gatorade - Be Like Mike parody http://youtu.be/kMFQmw1b4Wg Και αυτό επίσης έβγαλε αρκετό γέλιο (maybe too soon...) 2
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά θα σας γυρισω λίγο πίσω...έχω μια απορία.το δηλητήριο πως το έδωσε ο Walter στον μπροκ; Αποστολή από το MLS IQTALK με τη χρήση Insomnia App Εβαλε στο κολπο τον Σολ, ο οποιος εβαλε τον μαυρο σεκιουριτα να κανει σωματικο ελεγχο στον Τζεσε και εκεινη τη στιγμη αλλαξε μαλλον το πακετο των τσιγαρων. (Υπαρχει και αντιστοιχο gifaki)Αυτο το προκαλεσε ο Γουολτερ οχι για να δηλητηριασει τον Μπροκ με τη ρικινη, αλλα για να μπερδευτει τελειως ο Τζεσε και να ριξει το φταιξιμο με τα πολλα στον Γκας. Ο Γουολτερ δηλητηριασε τον Μπροκ με το lily of the valley που ειχε στο σπιτι του. Το πώς; Λογικα παλι ο Σολ ενεπλακη και πηγε στον Μπροκ καμια σοκολατιτσα περιεργη. Κάπως έτσι είναι. Ίσως ο Vince δείξει και ακριβώς πώς έγινε η συναλλαγή με τον Brock (πιθανότατα σε κάποιο επεισόδιο που θα σχετίζεται με το οριστικό ξεσκέπασμα του Walt στα μάτια του Jesse). Πέρα από το μαύρο σεκιουριτά ο Saul έχει και άλλα κονέ (στην "A Team" του, υπήρχε ακόμα ένα άτομο που είδαμε και στο επεισόδιο με την επιχείρηση "Freight Train - methylamine". . Ίσως να χρησιμοποιήθηκε και εκείνος στο κόλπο. Λοιπόν έτυχε (ναι, έτυχε =ρ) να ξαναδώ κάποια επεισόδια. Το πώς ακριβώς δηλητηρίασε τον μικρό ο Walt δεν το μαθαίνουμε μεν, αλλά θυμήθηκα τα βλέμματα που έπεσαν ανάμεσα στον Mistah White και τον Brock όταν συναντήθηκαν στο σπίτι του Jesse. Καλά, εννοείται ότι ο Walt πατρονάρισε τον Jesse για να χωρίσει λόγω του μικρού, αλλά δεν ξέρω, όταν είχα δει πρώτη φορά το επεισόδιο δεν είχα δώσει τόση σημασία στον κίνδυνο που ενέχει ο μικρός για τη σχέση του Walt με τον Jesse και συγκεκριμένα στην σκηνή αυτή. Προσωπικά δεν θα το θεωρούσα τόσο τραγικό σεναριακό κενό το να μην μάθουμε ποτέ πώς τον δηλητηρίασε, αλλά επειδή αποδεδειγμένα σε αυτή τη σειρά δεν υπάρχει ούτε μία τυχαία σκηνή, σίγουρα θα επανέλθει κάποια στιγμή το θέμα. My guess, ο Jesse θα ανακαλύψει κάτι που θα τον οδηγήσει στο συμπέρασμα και θα κλιμακωθεί η σειρά προς το τέλος. Εδώ που τα λέμε, είναι και ο μοναδικός τρόπος να μάθει τι εστί Mr. White και πόσο θύμα έχει υπάρξει εν αγνοία του, γιατί το θέμα με την Jane δεν γίνεται να αποκαλυφθεί στον Jesse με κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ή με κάποια μαρτυρία.
Kasrith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί το θέμα με την Jane δεν γίνεται να αποκαλυφθεί στον Jesse με κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ή με κάποια μαρτυρία. Εγώ πιστεύω, ακόμα ποιο πολυ τώρα μετά του τέλος του 5χ7, πως όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον πιτσιρικά στον Jesse και αυτός γυρίσει στον κ. Άσπρο να ζητήσει τα ρέστα, πάνω στην ένταση του καυγά θα του ξεφύγει του Walt για την Jane. Το σκεφτόμουν εδώ και βδομάδες, αλλά ειδικά μετά το "Say My Name" πιστεύω πως θα καταρρεύσει τόσο που θα το αποκαλύψει ο ίδιος. Δεν μπορώ να χωνέψω τέλος της σειράς με την Jane να πηγαίνει άκλαφτη... Από μεριά του Jesse δλδ άκλαφτη, γιατί θυμόμαστε πολύ καλά πόσο και με ποιον τρόπο την θρήνησε ο πατέρας της. Sent from my HTC Sensation 4G
speedy23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πειραζει που ημουν ο μονος που δεν νοιαστηκε για το χαμο της?τον εκανε κουμαντο για τα καλα τον Τζεσι πια και η συμπεριφορα της εδειχνε ηδη εκμεταλευση αλλα που να το εβλεπε ο αλλος.
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πιστεύω, ακόμα ποιο πολυ τώρα μετά του τέλος του 5χ7, πως όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον πιτσιρικά στον Jesse και αυτός γυρίσει στον κ. Άσπρο να ζητήσει τα ρέστα, πάνω στην ένταση του καυγά θα του ξεφύγει του Walt για την Jane. Το σκεφτόμουν εδώ και βδομάδες, αλλά ειδικά μετά το "Say My Name" πιστεύω πως θα καταρρεύσει τόσο που θα το αποκαλύψει ο ίδιος. Δεν μπορώ να χωνέψω τέλος της σειράς με την Jane να πηγαίνει άκλαφτη... Από μεριά του Jesse δλδ άκλαφτη, γιατί θυμόμαστε πολύ καλά πόσο και με ποιον τρόπο την θρήνησε ο πατέρας της. Sent from my HTC Sensation 4G Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι θα το μάθει και για την Jane, αλλα δεν μπορεί να είναι το *κάτι* που θα ανακαλύψει (ενώ ο Μπροκ μπορεί να είναι άνετα). Κι εγώ νομίζω ότι, στο θέμα της Jane, ο Walt θα δωθεί μόνος του μόλις χάσει τη μπάλα για τα καλά.
timoboll Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια για jane δεν νομιζω να πουν ποτε τιποτα βασικα τι να πει κιολας? αφου οταν πηγε αυτη ειχε πεθανει σχεδον τι να εκανε ? αν επαιρνε τηλ θα τουσ εβαζαν μεσα
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως ήταν η σκηνή, ο Walt προκάλεσε αυτό που συνέβη στη Jane (που μετακινήθηκε από τη πλάγια θέση που σκόπιμα είχε) και, έπειτα, ενώ είχε την ευκαιρία και τον χρόνο, επέλεξε να μην τη σώσει ή να μην προσπαθήσει να τη σώσει. Ο Walt γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό το έκανε συνειδητά, και μέχρι ενός σημείου στην ιστορία το θεωρεί πολύ σημαντικό σταθμό - "σημείο καμπής" στην Breaking Bad πορεια του. Στο Fly που πάνω-κάτω αφιερώθηκε στο να εξερευνήσει αυτή την κατάσταση του Walt (btw τι κορυφαία ατάκα που πέταξε τότε με το "I'm saying I've lived too long" ), έφτασε πολύ κοντά στο να εξομολογηθεί τα πάντα στον Jesse για την Jane -βασικά ο Jesse τον διέκοψε.
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Η προσωπική μου εκτίμηση για το συμβάν με την Jane, είναι ότι ήταν το point of no return για τον Walt. Και δώθηκε και η δέουσα σημασία όταν ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι υπήρχε η τέλεια χρονική στιγμή για τον θάνατό του. Από εκεί και πέρα είναι downward spiral. 1
GeorgeVls Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 H άποψή μου και μερικές θεωρίες Ο Walter δεν νοιάζεται για τίποτα, ούτε για τον ίδιο, ούτε για την οικογένεια του και ούτε την έχει ψωνίσει ξαφνικά. Ο Walter αν και άνθρωπος ευφυέστατος όλη η ζωή του επισκιάστηκε από λάθος επιλογές γι αυτό κατέληξε και καθηγητής λυκείου. Πιστεύω το κλειδί για όλα αυτά είναι όταν ξεσπάει όταν μιλούσε με τον jesse γιατί τα κάνει όλα αυτά. Και είναι προφανής ο λόγος ότι τα κάνει γιατί απέτυχε μια φορά στη ζωή του, τότε που πήρε ακριβώς λίγα νοίκια για να αποχωρήσει από την εταιρεία όπως χαρακτηριστικά είπε και δεν θέλει να ξανά επαναλάβει το ίδιο. Όλα αυτά κινούνται παράλληλα με την ασθένειά του που αν και είναι καλύτερα, πάντα θα γυρνάει στο κεφάλι του. Αυτή άλλωστε ήταν και η αρχή για όλα. Πολλοί μιλάνε για κακό τέλος, Δεν νομίζω να είναι κακό αν σκοτωθεί στο τέλος. Άλλωστε κατά βάθος δεν τον πολυνοιάζει. Αν τον ένοιαζε δεν θα πήγαινε προκλητικά να κλείνει συμφωνίες με άλλους εγκληματίες για την μεθ. Ακόμα και όταν σκότωσε τον gustavo γνώμη μου είναι ότι δεν το έκανε για να σώσει την οικογένεια του αλλά για να γίνει ο ίδιος το αφεντικό όπως πολλές φορές τόνισε. Δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά γιατί έπαιρνε πολλά ήδη όταν δούλευε για τον gustavo. Θέλει να γίνει το αφεντικό και να κάνει μια αυτοκρατορία και να μην αποτύχει ξανά όπως παλιότερα που πούλησε το μερίδιο της εταιρείας του για μερικά δολάρια και τώρα κοστίζει δισεκατομμύρια. Ούτε αν σκοτώσουν την οικογένειά του πιστεύω θα τον ενοχλήσει ιδιαίτερα έτσι και αλλιώς η συμπεριφορά προς την γυναίκα του είναι απαράδεκτη. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ περιμένω κάτι άλλο για το τέλος... το σενάριο αλα scarface δεν μου αρέσει και είναι πολύ κλισέ για να ολοκληρωθεί η αυτοκαταστροφή του.
Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πειραζει που ημουν ο μονος που δεν νοιαστηκε για το χαμο της?τον εκανε κουμαντο για τα καλα τον Τζεσι πια και η συμπεριφορα της εδειχνε ηδη εκμεταλευση αλλα που να το εβλεπε ο αλλος. Ε ακριβώς όμως επειδή ο ίδιος δεν το έβλεπε και νοιαζόταν πολύ για την πάρτι της πρέπει τώρα να το μάθει. Ο Walt λογικά θα προσπαθήσει να του εξηγήσει πως τον εκμετάλευε αλλα θα έχουν φτάσει σε σημείο οι 2 τους που δεν θα καταλαβαίνει απο λόγια ο Jess και μπαμ, The End
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα