patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 συμφωνω, καρα-μουφα του κερατα :p :D πολυς υπνος ρε παιδακι μου, δεν ξυπνανε με τιποτα
zvarthangalos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, patrickdrd είπε συμφωνω, καρα-μουφα του κερατα 😛 πολυς υπνος ρε παιδακι μου, δεν ξυπνανε με τιποτα Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μάλλον δεν είσαι φαν του BB για να λες οτι σε παίρνει ύπνος με το BCS
patrickdrd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 μεγάλος φαν του πρώτου, κοιμάμαι στο δεύτερο για να καταλάβεις μ'άρεσε ακόμα και το επεισόδιο με τη μύγα, ε, δωσμου να βλέπω χίλιες φορές μύγα παρά bcs
Bourdoulas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά γούστα είναι αυτά. Εγώ βρίσκω εξαιρετικά και τα δύο. Πολλές spin off σειρές δεν τυγχάνουν της ίδιας εκτίμησης με την αρχική γιατί ο θεατής έχει - κακώς - άλλες προσδοκίες και περιμένει να δει κάτι παρόμοιο και κυρίως τον κεντρικό χαρακτήρα της αρχικής. 1
tonypapadovic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τα σπάει το Better Call Saul. Στο τοπ των τρέχοντων εύκολα 3
gavros10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Its all good man! Tsall good man Saul Goodman Επεισοδιο υψηλου επιπεδου... Οτι ακριβως ταιριαζε 2
patrickdrd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Breaking Bad: 16 βραβεία Emmy & 10 χρόνια μετά επιστρέφει ως ταινία
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Σιχαμένη μύξα Σκάιλερ, να φας σκατά Spoiler Τελειώσα το BCS πριν λίγο καιρό και δε μπορούσα να μη ξαναδώ BB άλλη μια φορά, έτσι για το καλό Αλλά δεν την παλεύω μία στις σκηνές με τη Σκάιλερ 3 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Έχω βάλει νετφλιξ και είχε μέσα και το breaking bad οπότε είπα νά τό δω, είμαι τώρα στην μέση της 4 season και αν εξαιρέσεις την πρώτη χρονιά πού την βρήκα πολύ καλή δεν μπορώ νά καταλάβω γιατί τέτοιο hype για αυτή την σειρά. 1
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Έχω βάλει νετφλιξ και είχε μέσα και το breaking bad οπότε είπα νά τό δω, είμαι τώρα στην μέση της 4 season και αν εξαιρέσεις την πρώτη χρονιά πού την βρήκα πολύ καλή δεν μπορώ νά καταλάβω γιατί τέτοιο hype για αυτή την σειρά. Την πρωτη χρονια βρηκες καλη? Η πρωτη ειναι αισχος και δε βλεπεται και οσο περνανε οι κυκλοι ανεβαινει 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, adi32 είπε Την πρωτη χρονια βρηκες καλη? Η πρωτη ειναι αισχος και δε βλεπεται και οσο περνανε οι κυκλοι ανεβαινει δεν ξερω εμενα η πρωτη μου αρεσε βασικα εριξα πολυ γελιο ειχε ωραια σκηνικα
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θεωρητικά αφού ο γκας καθαρησε όλο το καρτέλ δεν είναι πλέον αυτός το αφεντικό ?
Pa0ki Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θεωρητικά ο Gus ήταν ήδη το αφεντικό της περιοχής, εντός συνόρων των ΗΠΑ, αλλά λογοδοτούσε στο καρτέλ Επίσης ο ρόλος του ήταν μόνο η διακίνηση, μέσω της αλυσίδας εστιατορίων του. Το εμπόρευμα ερχόταν από το καρτέλ. Το σχέδιο του ήταν να φτιάξει δικό του εργαστήριο, να καθαρίσει το καρτέλ και να ανεξαρτητοποιηθεί τελείως, πράγμα που πέτυχε Όταν το τελειώσεις, τσέκαρε και το Better Call Saul 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2019 στις 9:52 ΜΜ, Pa0ki είπε Θεωρητικά ο Gus ήταν ήδη το αφεντικό της περιοχής, εντός συνόρων των ΗΠΑ, αλλά λογοδοτούσε στο καρτέλ Επίσης ο ρόλος του ήταν μόνο η διακίνηση, μέσω της αλυσίδας εστιατορίων του. Το εμπόρευμα ερχόταν από το καρτέλ. Το σχέδιο του ήταν να φτιάξει δικό του εργαστήριο, να καθαρίσει το καρτέλ και να ανεξαρτητοποιηθεί τελείως, πράγμα που πέτυχε Όταν το τελειώσεις, τσέκαρε και το Better Call Saul Το έχω στα υπόψιν , ο Γκας πέθανε πώς έχω την εντύπωση ότι τόν έχει εξώφυλλο στο you better call Saul. Πάντως γαμάτο τό σκηνικό με την μπόμπα Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Exodia The Forbidden One
Bourdoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Το έχω στα υπόψιν , ο Γκας πέθανε πώς έχω την εντύπωση ότι τόν έχει εξώφυλλο στο you better call Saul. Πάντως γαμάτο τό σκηνικό με την μπόμπα Είναι prequel το You Better Call Saul
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα