KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Στις 23/11/2020 στις 3:54 ΜΜ, KilliK είπε κατι μου λεει ο Keanu θαναι ο επομενος Dinklage... να τον ακουτε τον παλιο.. 28 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Συνήθως τα μεγάλα ονόματα δεν έχουν τόσο μεγάλους ρόλους στα εκάστοτε παιχνίδια ή είναι phoned in γενικά. Το ότι ο Keanu είναι βασικό κομμάτι της ιστορίας, είναι καλό. καλο απο την μια, απο την αλλη ομως το γεγονος οτι ειναι βασικο κοματι της ιστοριας, αλλα το voice acting του ειναι απο τα χειροτερα σημεια του παιχνιδιου με βαση τα previews, θα κανει ζημια στην ολη εμπειρια και θα ξενερωσει αρκετο κοσμο. εδω εγινε χαμος με τον Dinklage, εξισου αγαπητος ηθοποιος, που επαιζε απλως ενα class στο Destiny αλλα ακουγοταν λες και ειχε σηκωθει το βραδυ να φτιαξει φακες. τεσπα, το παιχνιδι ναναι καλο, και τα υπολοιπα φτιαχνονται στην πορεια.
NickTG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 hours ago, Alastor192 said: αρκετοι στα preview ειπαν οτι μοιαζει περισσοτερο σε deus ex παρα σε gta. Λες και επρεπε να ακουσω κατι αλλο για να το παρω day 1 Γιατί πετάγεται κάθε 3 και λίγο το GTA σε αναφορές με το Cyberpunk? Πως θα μπορούσε να μοιάζει με το GTA? Είναι εντελώς διαφορετικά είδη, από άσχετες μεταξύ τους εταιρείες με ούτε καν ίδια προοπτική στην κάμερα. 8 hours ago, xtrmsnpr said: Σταματήστε να αγοράζετε από κλειδαδικα επίσης, Ούτε από κλειδάδικα αγοράζουμε.
mike299 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ζούμε ακόμα ότι κάποιοι στο μυαλό τους έχουν ότι οι devs των εταιριών πληρώνονται με ποσοστά πωλήσεων και όχι με σταθερό μισθό.. ωωω μοντιε..πλαιμπαίοι devs! Οι devs της CDPR θα μοιραστούν το 10% των κερδών άρα θα πληρωθούν και με ποσοστό πωλήσεων και όχι μόνο από τον μισθό τους 1 2
Alastor192 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Ο κιανου ανέκαθεν τον θεωρούσα κάτω του μετριου ηθοποιό . Απλα είναι αγαπητός από το κοινό. Το πιστεύω και γω ότι θα είναι το πιο αδύναμο voice over από τους κεντρικούς χαρακτήρες ο ανθρωπος δεν ειναι ηθοποιος,κασκαντερ ειναι. Στον John Wick με το ζορι μπορει να ολοκληρωσει μια προταση 1
liakinen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Συνήθως τα μεγάλα ονόματα δεν έχουν τόσο μεγάλους ρόλους στα εκάστοτε παιχνίδια ή είναι phoned in γενικά. Το ότι ο Keanu είναι βασικό κομμάτι της ιστορίας, είναι καλό. Μεγάλο όνομα, ούτε καλό ηθοποιό δεν τον λες, αλλά είναι ίσως μία από τις καλύτερες - γεμάτες παρουσίες σε game Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί CDPR public relations manager Fabian Mario Döhla replied to DreamcastGuy's tweet, saying it's an update but not the one that's planned to drop on the day the game comes out."It's an update but - fun twist - not the update we'll have for launch," Mario Döhla said, suggesting that Cyberpunk 2077 will receive a day-one update alongside the 43.5GB patch. Ξεκινήστε το άδειασμα στους SSD 😁 1
psof Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 O Κιάνου μπορεί να είναι μέτριος κι οι υπόλοιποι μπορεί να είναι φανταστικοί αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί για μένα είναι να σου παρουσιαστεί εκεί που δεν το περιμένεις ένας πραγματικά ΑΘΛΙΟΣ ηθοποιός σε βασικό quest. Αυτό μπορεί άνετα να σε κάνει να παρατήσεις παιχνίδι. Παραλίγο να το πάθω αυτό πρόσφατα στο Death Stranding οπου ανάμεσα στου φοβερούς ηθοποιούς(Mads Mikkelsen κ.α) που ευχαριστιόμουν πετάγεται απο το πουθενά ένα 50λεπτο υποχρεωτικό quest με μια κοπέλα που μου προσέφερε ΜΑΚΡΑΝ την χειρότερη ερμηνεία και τα χειρότερα αγγλικά που έχω ακούσει ποτέ με τον πρωταγωνιστή απλά να την κοιτάει καθ'όλη την διάρκεια κι εγώ να γελάω και να κλαίω συγχρόνως. 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) μα καλά, ποιός άμπαλος έλεγε ότι θα ναι σα να παίζει GTA? αα εγώ ήμουν 3 ώρες πριν, mike299 είπε Οι devs της CDPR θα μοιραστούν το 10% των κερδών άρα θα πληρωθούν και με ποσοστό πωλήσεων και όχι μόνο από τον μισθό τους στο χουν πει? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από xtrmsnpr 1 1
Zus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Παρέλαβε κανείς κολέκτορα από amazon? Κοιτάζω στον λογαριασμό μου και δεν έχει γίνει καν dispatched το παιχνίδι. Δηλαδή εμ σκάμε 220€ εμ θα το παίξουμε και αργότερα από αυτούς με τις απλές εκδόσεις;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε στο χουν πει? Come on dude, έχει γίνει post παλιότερα, και υπάρχει και online να δεις την ανακοίνωση. Αναφορά σε κείμενο Badowski says CDPR's development team will receive 10% of all annual company revenues as an added bonus to the mandatory crunch. This 10% will be divided among CD Projekt RED's dev teams, which make up a sizable portion of the company's total 1,100+ employee headcount. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Come on dude, έχει γίνει post παλιότερα, και υπάρχει και online να δεις την ανακοίνωση. ναι,το έχω διαβάσει, όμως δεν έχει καμία σχέση το ποστ που έκανα και το tag που έφαγα . Άλλο να πάρουν +bonus και άλλο να πληρώνεσαι μόνο με ποσοστά! ας πάει το παλιάμπελο, κερασμένο σε όλους τους haterZ και από Ινδία το πήρα 35€ και στον Gabe έδωσα το 30% και δεν υπάρχει hardware για να παίξει το παιχνίδι που κοκορεύεται η nvidia, έτσι για να μάθετε όλοι σας! (Μάρτυρας ο @Parapas ) Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από xtrmsnpr 1
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο στο χουν πει? ειχα παραθεσει το tweet της CDPR που το τονιζει, αλλα για καποιο περιεργο λογο σβηστηκε. oh well.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, KilliK είπε ειχα παραθεσει το tweet της CDPR που το τονιζει, αλλα για καποιο περιεργο λογο σβηστηκε. oh well. το χα δει βρε,αλλά απάντησα και τον bro μου από πάνω 2
p4n0s86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε "You play as V" και μετά λέτε ότι δεν θα μοιάζει με GTA V.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε "You play as V" και μετά λέτε ότι δεν θα μοιάζει με GTA V. άστους ρε Πάνο, δε ξέρουν οι άνθρωποι! Επιτέλους το είδε και κάποιος άλλος πέρα από μένα!😆 (δε περίμενα να χω τόση ενέργεια μετά από δουλειά, ξημερώματα Δευτέρας, πανάθεμα σας) 1
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 δηλαδη αλλαζεις τα παντα στον χαρακτηρα σου, εκτος απο το ονομα του. 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα