Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς η εν λόγω εταιρία όπως και αρκετές εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου για εργασία.τα ημερομίσθια είναι πολύ χαμηλά 16 ευρώ για διανομή φυλλαδίων το τετράωρο αν και μιλάμε για καθαρό 6-7 ώρο λένε και για ένσημα στην αρχή,ούτε λόγος στην συνέχεια΄.Σαν επόπτης δηλαδή ο επιβλέπων τους διανομείς δίνουν κάτι παραπάνω 22 μεροκάματο +13 ευρώ βενζίνη

σημειωτέον με την αμόλυβδη στα 1.75-1.80 δεν αξίζει.Τώρα όσον αφορά για τα promotion σε super market τα μεροκάματα είναι εξίσου χαμηλά ίσως και τα χαμηλότερα 22 ευρώ το 8 ώρο.Το μόνο θετικό είναι ότι σε πληρώνουν κάθε δεύτερη εβδομάδα για την προηγούμενη.Κατέθεσα την εμπειρία έχοντας δουλέψει σε όλα τα πόστα πού ανέφερα.η επιλογή είναι δική σας

Δημοσ.

Το να μη πληρώνει καλά μια εταιρεία δεν είναι απάτη.

Το να μην βάζει ένσημα στους υπάλληλους της είναι παράνομο φαντάζομαι.

Δημοσ.

Μεγαλε κανε λιγο πραξεις : 800 + ΦΠΑ - 20% παρακρατηση. Λοιπον εχουμε και λεμε. Θεωρητικα παιρνω 800+ΦΠΑ=984 ευρω. Αλλα εχω παρακρατηση (που αν ειμαι τυχερος θα την παρω πισω του χρονου) 20% αρα 984- 160=824 στο χερι. Αλλα επειδη στο τελος του τριμηνου θα πληρωσω και φπα πρεπει να το κρατησω στην ακρη. Αρα 824-184=640 ευρω αρα.

640/22 εργασιμες που εχει κατα μεσο ορο ο μηνας μας κανει 29,09090909 την ημερα (το 8ωρο).

Θες να σου πω τι εχω σπουδασει, τι ευθυνες εχω και τι εργο εχει αναλαβει και κανει η εταιρια που δουλευω και να μου πεις αν ειναι καλα τα 22+13=35 ευρω για να μοιραζεις φυλλαδια?

Δημοσ.

Το να μη πληρώνει καλά μια εταιρεία δεν είναι απάτη.

Ναι εχεις δικιο, εγω δεν το διατύπωσα καλα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ολες οι εταιριες πυραμιδες, promo κτλ ειναι ετσι φτιαγμενες που τις περισσοτερες φορες ειναι απλα μια απατη.

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο, εγω δεν το διατύπωσα καλα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ολες οι εταιριες πυραμιδες, promo κτλ ειναι ετσι φτιαγμενες που τις περισσοτερες φορες ειναι απλα μια απατη.

Δεν αναφερόμουν σε εσένα αλλά στον ts για το "απάτη" στο θέμα.

Όσον αφορά στο πυραμίδες συμφωνώ αλλά από όσο κατάλαβα το παράπονό του είναι στην αμοιβή και όχι στο αν κάνει πραγματική δουλειά και όχι πυραμίδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε αξιολογικούς όρους για πρόσωπα ή εταιρείες.

Δημοσ.

κοίτα εγώ 16 euro το 4ωρο (32 euro το οχτάωρο δηλαδή.. 640 τον μηνα καθαρά στην τσέπη) δεν το βλέπω και άσχημο μεροκάματο ειδικά αν σκεφτείς ότι απευθύνεται σε ανειδίκευτους νέους χωρίς καμια προϋπηρεσία και κατάρτιση...

όλα αυτά υπό το πρίσμα της σημερινής πραγματικότητας

Από εκεί και πέρα ναι είναι λίγα λεφτά γιατί πιστεύω ότι ένας άνθρωπος χρειάζεται τουλάχιστον 1200-1300 ευρώ στην τσέπη για να ζήσει αξιοπρεπώς ανεξάρτητα και μονος του και να μπορεί να κινηθεί η αγορά.. άρα εκεί θα πρέπει να είναι και ο κατώτατος μιστός.. έτσι ναι όλοι την έχουμε πατήσει :)

Δημοσ.

Μεγαλε κανε λιγο πραξεις : 800 + ΦΠΑ - 20% παρακρατηση. Λοιπον εχουμε και λεμε. Θεωρητικα παιρνω 800+ΦΠΑ=984 ευρω. Αλλα εχω παρακρατηση (που αν ειμαι τυχερος θα την παρω πισω του χρονου) 20% αρα 984- 160=824 στο χερι. Αλλα επειδη στο τελος του τριμηνου θα πληρωσω και φπα πρεπει να το κρατησω στην ακρη. Αρα 824-184=640 ευρω αρα.

640/22 εργασιμες που εχει κατα μεσο ορο ο μηνας μας κανει 29,09090909 την ημερα (το 8ωρο).

Θες να σου πω τι εχω σπουδασει, τι ευθυνες εχω και τι εργο εχει αναλαβει και κανει η εταιρια που δουλευω και να μου πεις αν ειναι καλα τα 22+13=35 ευρω για να μοιραζεις φυλλαδια?

Τον ΟΑΕΕ δεν έβαλες...

Στις διαφημιστικές ποτέ δεν ήταν καλά τα λεφτά σε in -store και φυλλάδια. Σε in - store promotion για super-market το μεροκάματo πήγαινε γύρω στα 26-28 ευρώ για 6,5 ώρες .

Mπορούσες όμως να πάρεις π.χ. 30 ευρώ για 2 ώρες για να κάθεσαι να σου φτιάχνουν τα μαλλιά στα σεμινάρια . Μιλάω για τη χειρότερη περίπτωση , σε άλλες διαφημιστικές δίνανε το διπλάσιο ποσό . Μπόλικο μαλλί να είχες για κάψιμο χρειάζονταν. :devil:

Από την πλευρά της promoter μιλάω πάντα.

Γνωρίζουμε μήπως τι ποσά παίζουν για promotion κινητής τηλεφωνίας σε σταθμούς μετρό ;

Δημοσ.

0 μηνύματα και εγγραφη πριν λίγες μέρες... χμμμμ ίσως να είναι και διαφήμιση τώρα που το σκέφτομαι που προβάλει τα μεροκάματα και απλά μιλάει αρνητικά (παρα τα νούμερα) για να σκεπαστεί λίγο το όλο concept :P

Δημοσ.

0 μηνύματα και εγγραφη πριν λίγες μέρες... χμμμμ ίσως να είναι και διαφήμιση τώρα που το σκέφτομαι που προβάλει τα μεροκάματα και απλά μιλάει αρνητικά (παρα τα νούμερα) για να σκεπαστεί λίγο το όλο concept :P

Δεν έχει μηδέν, τρία έχει. Κι εσύ φαίνεται να έχεις 0 μηνύματα και εγγραφή πριν μερικές βδομάδες. Κι εγώ 0 μηνύματα έχω, bug είναι.

Δημοσ.

Πρώτον και κύριο δεν μίλησα για 16 ευρώ το 4 ώρο,μίλησα για 16 ευρώ 6-7 ώρες.ο "όρος" απάτη χρησιμοποιήθηκε για τον συνδυασμό χαμηλό ημερομίσθιο σε συνδυασμό με ανασφάλιστη εργασία.Καί ενώ έχουν γίνει καταγγελίες από επιθεώρηση εκείνοι

συνεχίζουν ατάραχοι να προκαλούν,λέγοντας σε όσους πηγαίνουν ότι όλοι ασφαλίζονται..

Δημοσ.

από την άλλη υπάρχει ακριβώς αυτό που έγραψες στο OP copy paste σε άλλο thread εδώ..

τέσπα όταν λες 6-7 ώρες τι εννοείς βάζεις και τον χρόνο του να πας στο σημείο που σου λένε και του να γυρίσεις από αυτό?

η ότι σε πιέζει ο επιβλέπων να συνεχίσεις?

δηλαδή αν δουλέψεις 4 ώρες με το ρολοι και φύγεις μετά θα σε απολύσουν?

Δημοσ.

Μόνο εγώ έχω την απορία ?

Δημοσ.

Εννοώ 9-15.00 αν υπολογίσεις ότι απαιτούν να είσαι απο 7 ηλεκτρικό Άγιο ελευθέριο και το 15.00 δεν είναι πάντα εφικτό..καταλαβαίνεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...