Jastonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Η ποιοτητα δεν ειναι πολυ καλη...ελπιζω να σας αποζημειωσει το gameplay... έλα.. πες ποιο cheat χρησιμοποιείς...!!
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Οκ θες να μου πεις οτι με φαστ παθ ειναι λογικο να εχω πακετ λοσ?Εχθες που ειμουν χωρις να αναψε ζητημα 2 φορες. Η γραμμη μου ειναι σταθερη αφου δεν εχω αποσυνδεσεις και ανεβασα το σνρ,οχι οτι ειδα διαφορα αφου στην ουσια βλεπω οτι οταν ειμαι σε φαστ παθ το παιχνιδι γινετε ντισκομπαλα.Κριμα που δεν παιζουν φραγκα γιατι αναγκαστικα και εβαλα φορθνετ.Ισως οταν ερθει ποτε οπτικη ινα στο περιστερι να δουμε ασπρη μερα.Ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε μου το fast path στην ουσία προσπερνά τον έλεγχο λαθών και δεν κάνει καμία διορθωση οπότε ναι είναι λογικό να φτάσουν πακέτα σε σένα που να είναι αλλοιωμένα.
yiannis35 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 ^ vg248QE (hardware cheat ) θα θελες λιγο να μου εξηγησεις τι εννοεις?
SoFGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 πλακα κανω, εγω ειμαι αυτος που σε ρωταγε για το πως σου φαινονται τα 144hz περσι τον μαρτιο αν θυμασαι ! προφανως ενα βολικοτερο gaming setup δεν "χαριζει" kills αλλα μπορει ευκολα να σου ανεβασει το skill ceiling.
Escape12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 το fast path στην ουσία προσπερνά τον έλεγχο λαθών και δεν κάνει καμία διορθωση οπότε ναι είναι λογικό να φτάσουν πακέτα σε σένα που να είναι αλλοιωμένα. Αλλη μια ερωτηση,να γυρισω κανονικα την γραμμη μου (χωρις φαστ)η να το αφησω ετσι?Θα εχω ανεβασμενα ping ομως.
yiannis35 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 δεν ντρεπεστε να τρολαρετε γερο ανθρωπο .Γενικα ομως ενα καλο hardware σε βοηθαει πολυ στο να μπορεις να κανεις αυτα που θελεις...εχεις δικιο SOF για τα hz αλλο ειναι τα 60 αλλο τα 144 το ποντικι συμπεριφερετε πολυ διαφορετικα οπως και το movement για να λειτουργει ομως σωστα θελεις και 144fps..παντως μου βγηκε χαλια σαν ποιοτητα εικονας...Τωρα ετοιμαζω ενα αλλο που γινεται εγγραφη στα 60 fps...για να δουμε τι θα βγει απο εκει.....ευχαριστω ολους σας για τα καλα σχολια 1
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 δεν ντρεπεστε να τρολαρετε γερο ανθρωπο .Γενικα ομως ενα καλο hardware σε βοηθαει πολυ στο να μπορεις να κανεις αυτα που θελεις...εχεις δικιο SOF για τα hz αλλο ειναι τα 60 αλλο τα 144 το ποντικι συμπεριφερετε πολυ διαφορετικα οπως και το movement για να λειτουργει ομως σωστα θελεις και 144fps..παντως μου βγηκε χαλια σαν ποιοτητα εικονας...Τωρα ετοιμαζω ενα αλλο που γινεται εγγραφη στα 60 fps...για να δουμε τι θα βγει απο εκει.....ευχαριστω ολους σας για τα καλα σχολια γράφε απ ευθείας απ το shadowplay. Αλλη μια ερωτηση,να γυρισω κανονικα την γραμμη μου (χωρις φαστ)η να το αφησω ετσι?Θα εχω ανεβασμενα ping ομως. πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω.
yiannis35 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χρηστο δεν ηταν θεμα εγγραφης (με το shadowplay γινεται)η κακη ποιοτητα εγινε στο κοψιμο (xvideo editor)εκει εγινε η ιστορια..το επομενο θα το φτιαξω με AVS οπως και τα προηγουμενα που ειχαν καλη εικονα...
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χρηστο δεν ηταν θεμα εγγραφης (με το shadowplay γινεται)η κακη ποιοτητα εγινε στο κοψιμο (xvideo editor)εκει εγινε η ιστορια..το επομενο θα το φτιαξω με AVS οπως και τα προηγουμενα που ειχαν καλη εικονα... αμα είναι έτσι δοκίμασε το sony vegas.
icenex Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ωραιο το βιντεακι και ωραιο σημαδι και dragshots ασχετα αν ειναι μαζεμενα κλιπακια απο εδω και απο εκει και οχι πχ ενα round αλλα προφανως τετοιο βιντεακι ηθελες να βγαλεις οποτε μην ακους τις γεροπαραξενιες μου.Περα απο αυτο επειδη καποιοι αναφερανε την οθονη περα απο τα 144hz εχει μια επιλογη να βγαλεις στοχο στην οθονη οποτε βοηθαει πολυ στο hip fire το λεω γιατι το εχει και η δικη μου και το εχω δοκιμασει και εχει πολυ πλακα να παιζω με no scope με το sniper και να εχω θερησει κοσμο.Αλλα το συγκεκριμενο αξιζει για τα κοντινα γιατι μακρια σου κρυβει τους εχθρους και δεν τους βλεπεις λογο οτι ειναι μπροστα ο μεγαλος σταυρος.
SoFGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 αμα παιζεις καιρο fps και με το βελτιστο setup ( βελτιστο setup = 0 mouse acceleration και μεγαλο mousepad ) δεν χρειαζεται ουτε μαρκαδορους στο κεντρο ουτε τιποτα. βαζω το χερι μου στην φωτια κιολας οτι ο uploader δεν εχει πειραξει καθολου το OSD της οθονης. η ολη δουλεια γινεται μηχανικα, κεντραρεις με τα ματια κανεις το flick και αμα για καποιο λογο βγει off, τοτε και μονο τοτε κοιτας το στοχαστρο για να κανεις μικροδιορθωσεις πριν βαρεσεις. αν θυμαται κανεις το goldeneye στο N64, δεν ειχε στοχαστρο στο κεντρο της οθονης, αμα ηθελες 100% ακριβεια επρεπε να κατσεις ακινητος και να πατησεις το δεξιο bumper στο gamepad, παρα πολυ μπροστα το συγκεκριμενο FPS για την εποχη του, θα μπορουσα πραγματικα να γραφω ωρες για το gameplay, κανενα αλλο fps μεχρι τοτε δεν ειχε lean ουτε penetration ενω για να ξαναδουμε το free-aim του περασανε πολλα χρονια !! anyway ελπιζω να μην εχουμε 3d spotting στο επομενο bugfield (να βγαλουνε το killcam χλωμο), τα ψεκαστηρια να διατιθενται σε πολυ περιορισμενο αριθμο και οι περισσοτεροι να ειμαστε με bolt action ανα χειρας 1
icenex Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν το ειπα οτι ο γιαννης εχει ανοιξει την συγκεκριμενη επιλογη στην οθονη απλη την ανεφερα γιατι καποιος ειπε για τα 144 hz της συγκεκριμενης οθονης οτι ειναι και καλα cheat και συμπληρωσα αλλο ενα cheat που εχει αυτη η οθονη. Βασικα εμπειρια(οπτικα) ειναι και μυικη μνημη του χεριου το συγκεκριμενο πραγμα το ξερω γιατι οταν το εχω λιωσει το συγκεκριμενο παιχνιδι και απο νουμπας 0.18 kd το πηγα 1.70+ και εφτασαν να με φωναζουν cheater πραγμα που το θεωρω κοπλιμεντο μιας ουτε macro no recoil δεν φοραω.Μην κολλησετε στο kd που αναφερω απλα το χρησιμοποιω για να βλεπω αν οντως γινομαι καλυτερος η παραμενω στασιμος. 2
yiannis35 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Προσωπικά νομίζω ότι περισσότερο σε μπερδεύει παρά σε βοηθάει ή συγκεκριμένη επιλογή στη οθόνη...παίζω ελάχιστα με hip fire προτιμώ να το γυρναω στο iron sight και να σημαδέυω παρά να το παίζω στα ζάρια αν θα βρει στόχο .Sof οντως το mousepad ειναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που σε βοηθάνε...εγώ έχω ένα steelseries τεράστιο και κάνει δουλειά....Τα υπόλοιπα είναι θέμα μνήμης χεριού,ρυθμου και practice πολύ στο test range...Οσο για το καινουριο battlefield ελπιζω τα bolt action να εχουν καλυτερο rpm .. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από yiannis35
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα