Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pcgamer999 είπε

και σε εμενα το ιδιο εγινε 

Σε ενα φορουμ στο steam εντοπισα αυτο αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθης :

""Massive Outage Right Now. Websites and Services affected""

- Twitter - (Solved)
- TweetDeck - (Solved)
- EA
- Origin
- Apex Legends
- USPS (partial)

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pcgamer999 είπε

αμα μπορεις να μπεις απο browser απλα καντο,η ΕΑ ειναι πονοκεφαλος με τα games και το launcher της

Ειναι απλα υπερβολικα κουραστικο , επειδη μεσω του browser πατας join game , ανοιγει το παιχνιδι , παιζεις  , αν ομως θες να αλλαξεις game mode πχ team deathmatch , το παιχνιδι κλεινει και ξανα ανοιγει απτην αρχη , κι ολα αυτα επειδη πρεπει καθε φορα να πατας join απτον browser και οχι απτο κανονικο παιχνιδι in-game menu . Παρ ολα αυτα συμφωνω απολυτα για την αποψη σου σχετικα με την EA και τα κατορθωματα της...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

μα το παιχνίδι δεν έχει δικό του server browser :P

μέσα από browser θα κάνετε δουλειά. Όπως και στο battlefield 3.

https://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/

Μια χαρα εχει και παραεχει . Χθες το βραδυ μεχρι τις 12  , επαιζα κανονικα και εκανα join μαλιστα σε παιχνιδια απτον server browser που διαθετει το παιχνιδι . Αλλου βρισκεται το προβλημα αναφερω ξανα . 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/5/2019 στις 8:03 ΠΜ, JTRGamer είπε

To έβαλα και σήμερα και έπαιξα μία ωρίτσα ,πολύ καλύτερο απο το BF5😁

Καλά όλα τα battlefield είναι καλύτερα από το 5 :)  ακόμα και τα γραφικά του 4 είναι καλύτερα από του 5 !

Έβαλα να παίξω μετά από πολύ καιρό το 4 και μου  το έβγαλε από τον browser και πραγματικά απόρησα αφού θυμόμουν ότι μόνο το 3 έτρεχε από τον browser , μα καλά σκεφτόμουν πως δεν θυμόμουν ότι το 4 έτρεχε από τον browser και θυμόμουν ότι είχε παρόμοιο μενού με του bf1 ; 

Μετά που το άνοιξα ξανά έτρεχε κανονικά απο το δικό του μενού αλλά υπήρχαν κολλήματα , τελικά τι συμβαίνει ρε παιδιά ;  

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελικοπτεροφάγος! 

Έχει θέμα με τα ελικόπτερα το παλικάρι και τα κατασπαράπζει: )

Εντάξει ο τύπος απίστευτο σημάδι είτε με όπλο είτε με αντιαρματικό. 

Τέλειο και το μοντάζ που έχει κάνει. 

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Aristomaxos είπε

Εγώ ακόμα παίζω που και που. BF4 for ever !

Κ εγώ έχω επιστρέψει στα 3&4 . Επειδή έχω παίξει ατέλειωτες ώρες σε όλα τα battlefield,  τις λιγότερες ώρες τις έχω στο Hardline.  Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον θεωρώ το 3 το καλύτερο battlefield . Έχει τους καλύτερους χάρτες,  είναι το πιο διασκεδαστικό και έχει όσο οπλισμό πρέπει.  

Μετά το φιάσκο του 2042 βρίσκεις περισσότερο κόσμο και στο 3 και στο 4 απ ότι πριν έναν χρόνο. 

Αυτοί που γουστάρουν το battlefield επέστρεψαν στα παλιά και γνήσια battlefield. 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπαίνω σχεδόν καθημερινά και εγώ, εδώ και αρκετό καιρό, κόλλησα και όλη την παρέα, αρκετοί το πρόλαβαν στο Steam πριν λίγες μέρες που έδινε BF4 + Premium στα 10Ε.

Πρόσφατα έμαθα ότι αν μπείς με map Dragon Valley 2015 σε TDM mode σε βγάζει στην αγαπημένη Noshahr Canals από το BF3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...