Pintsie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ...και εδώ βλέπουμε το τελετουργικό αναπαραγωγής του είδους Forumis Trollarious που προσπαθεί να φέρει σε ερωτικό παροξυσμό τον χρήση pintsie... τι κάνει η αγαμία ε? πάρε ένα εκτροφείο και βρες τις διαφορές. στις 10 κερδίζεις γλυφιτζούρι! http://alldogs.gr/german-shepherd-race.aspx
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 τι κάνει η αγαμία ε? πάρε ένα εκτροφείο και βρες τις διαφορές. στις 10 κερδίζεις γλυφιτζούρι! http://alldogs.gr/ge...pherd-race.aspx για πες μας τι κανει η αγαμια λοιπον..φαινεται να το κατεχεις το θεμα. Δεν το συζηταω καν για τον ζενιαθ..πρεπει να εχει μαστερ..σαν πολυπραγμων που ειναι!! διαφορες αυτου στο λινκ με ποιο?με αυτο στο "δικο" μου λινκ? ο ενας εχει παρει τις εκθεσεις/διαγωνισμους παραμαζωμα και ο αλλος οχι? ο ενας εχει 6 ρατσες ο αλλος μια ? ο ενας εχει πληρεις εγκαταστασεις οπως και ο αλλος..δεν βλεπω διαφορα σε αυτο... ο ενας ΠΟΥΛΑΕΙ οπως και ο ΑΛΛΟΣ? πανσιον ο ενας , πανσιον και ο αλλος?τι διαφορες?ουσιαστικες καμμια.. δεν το θελω το γλυφιτζουρι..δωστο στον ζενιαθ
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Γιατί ρε, GPS στον π....ο μου έχεις βάλει και ξέρεις; προτιμώ κανα παγωτάκι λόγω ζέστης πάντως από το γλειφιτζούρι
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Γιατί ρε, GPS στον π....ο μου έχεις βάλει και ξέρεις; την ιδια απορια ειχα και για την pintsie αλλα ειπα να μην την σοκαρω με απρεπεις ερωτησεις ενταξει ας ληξει το θεμα...γιατι το παραχεσαμε....αν θελετε να την λεμε ο ενας στον αλλον ας πιασουμε κανα τσατ οι 3 μας να γουσταρουμε... πιστευω το τοπικ δεν εχει αλλο νοημα υπαρξης..εκτος και αν ο TS εχει και αλλες αποριες περι σκυλων γιατι περι τρολλινγκ πρεπει να εχει καλυφτει προ πολλου.
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Περίεργος όμως με τον δικό μου, εσύ είσαι. Τόσο πολύ σε νοιάζει η ερωτική μου ζωή; Ούτε σκυλί να ήμουνα και να μην με στείρωνες. Φέρε μου μια θηλύκια τώρα να ζευγαρώσω εφόσον σε κόφτει τόσο πολύ. Τα κουτάβια να τα χαρίσεις όμως δεν πληρώνω διατροφές και μλκίες
moure Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ηθελα λοιπον και εγω πριν απο 10 χρονια να παρω τον πρωτο μου σκυλο. Ανοιξα λοιπον την χρυση ευκαιρια βρηκα εναν που ειχε ενα ζευγαρι γαλλικα μπουλντογκ και ειχαν ζευγαρωσει και πηγα στο σπιτι του και πηρα ενα αρσενικο. Ο πρωτος μου σκυλος λοιπον που τον λατρευα ειχε ενα σωρο προβληματα υγειας και μετα απο 3 χρονια και πολλες χιλιαδες ευρω στους κτηνιατρους για να μην τυφλωθει τελικα τον χασαμε μετα απο μια (ακομα) αναισθησια. Το πληγμα ηταν μεγαλο για την μητερα μου που τον υπεραγαπουσε και ετσι αποφασισα αμεσα να παρω αλλο κουταβι της ιδιας ρατσας αλλα αυτην την φορα ψαχνοντας καλυτερα απο που θα το αγορασω. Εψαξα για εκτροφεις λοιπον αυτης της ρατσας μεσα απο τον ΚΟΕ και πηγα στην αντιπροεδρο του συλλογου γαλλικου μπουλντογκ που ειχε σκυλια πρωταθλητες και εγω θα επαιρνα φυσικα υιο πρωταθλητων! Το οριο βαΡους λοιπον για ενα γαλλικο ειναι τα 13.5 κιλα και ο δικος μου ειναι 17!!! Εχει οτι κληρονομικη ασθενεια θα μπορουσε να εχει ενα μπουλτογκ(δυσπλασια,αναπνευστικο προβλημα,δισκοπαθεια,δερματικα,ματια,αυτια)αλλα εχω καταφερει να τον εχω να ζει ευτυχισμενο 7χρονια τωρα. Εν αντιθεση η γυναικα μου και η κουμπαρα μου πηραν απο μεγαλη αλυσιδα πετ σοπ ενα γαλλικο και ενα παγκ και 4 χρονια τωρα πανε στον κτηνιατρο μονο για εμβολια. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και οι εκτροφεις δεν ειναι αγιοι και οταν μπαινει στην μεση το χρημα παιδια ολοι κοιτανε να βγαλουν πιο πολλα. Εγω αν ξαναπαρω στο μελλον θα παρω απο πετ σοπ ωστε αν γινει η στραβη να εχω να κανω με μια επιχειρηση που εχει κοψει και αποδειξη για αυτο που μου πουλησε και να ψαξω να βρω το δικιο μου και οχι με εναν εκτροφεα που ψαχνεις να τον βρεις και δεν σηκωνει τα τηλεφωνα
Pintsie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αυτός δεν ήταν σωστός εκτροφέας. επειδή κάποιος είναι γραμμένος στον ΚΟΕ δεν λέει κάτι. υπάρχουν και ΒΥΒ που είναι γραμμένοι στον ΚΟΕ. κι εγώ κι εσύ μπορούμε να γραφτούμε στον ΚΟΕ... Το θέμα είναι να ψάξεις. και πριν λίγο καιρό έμαθα ότι ένας από τους πιο γνωστούς κριτές εν τέλει ήταν έμπορας εξ Ουγγαρίας.... κοιτάς τα πάντα όταν είναι να πάρεις κουτάβι. και μόνο που δεν σηκώνει τηλέφωνα πρέπει να σε προβληματίζει... και αποδείξεις κόβουν κανονικά... άλλο ένα πράγμα που θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Εγώ ψάχνω ήδη 5 μήνες. Και θα ψάχνω για άλλα 1-2 χρόνια μέχρι να βρω ακριβώς το Γερμανικό ποιμενικό που ψάχνω. Δεν βιάζομαι να πάρω δεύτερο σκύλο. Εφόσον ξέρω ακριβώς τι ψάχνω και ότι θα δώσω πολλά λεφτά για να το αποκτήσω, πρέπει να είμαι σίγουρη ότι αυτό θα είναι και το τέλειο σκυλί. Δεν θα πάρω κάποιο κουτάβι επειδή θα μου πει κάποιος ότι είναι ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος... δεν μου λέει κάτι αυτό...
Adon1s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Στο dogforum άλλο πράγμα λένε για τις αποδείξεις που ΔΕΝ κόβουν οι εκτροφείς ( επειδή δεν τους αναγνωρίζουν το επάγγελμα στην εφορία , κάτι τέτοιο ) όχι τίποτα άλλο αλλα τους δικαιολογούν κιόλας
Pintsie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Από τη στιγμή που δίνεις λεφτά παίρνεις απόδειξη. Ακόμα κι αν γράφει παροχή υπηρεσιών. Δεν μπαίνει στην εφορία όμως από όσο ξέρω. Απόδειξη πάντως παίρνεις! 1
margaritagr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ποιο δικιο να βρεις βρε αδερφε?? Μονο και μονο που θα χεις παρει απο εκει, θα ναι το λαθος. Και δηλ τι αμα εμφανισει προβλημα θα τους ριξεις το φταιξιμο?? Η μηπως θα ζητησεις αντικατασταση σα να ναι κανα ποδηλατο ξερω γω? Οι εκτροφεις δεν ειναι Θεοι να σου εγγυηθουν οτι το σκυλι σου δε θα χει κανενα προβλημα. Απλα κανοντας ολες τις απαραιτητες εξετασεις στους προγονους, ελαχιστοποιουν τις πιθανοτητες + οτι μεγαλωνουν σε σωστο περιβαλλον. Επισης εχουμε ξαναπει οτι υπαρχουν "εκτροφεις" και εκτροφεις. Ο σωστος εκτροφεας συνοπτικα: Κατεβαζει τα σκυλια του σε εκθεσεις κερδιζοντας καλες κρισεις. Κανει στους υποψηφιους γεννητορες ολες τις απαραιτητες εξετασεις υγειας. Προσεχει τα υποψηφια προς ζευγαρωμα να χουν σωστο χαρακτηρα. Εκδιδει πεντιγκρι χωρις να ζητα εξτρα χρηματα γι αυτο. Πριν σου δωσει κουταβι σε περνα απο μια μινι συνεντευξη. Ενδιαφερεται για την πορεια του κουταβιου κ σε βοηθα σ ο,τι χρειαστεις. Εμβολιαζει και αποπαρασιτωνει τα κουταβια. Δεν εκτρεφει 4-5-10 ρατσες. Γνωριζει καλα τα χαρακτηριστικα της φυλης του και απαντα προθυμα σ ερωτησεις. Υγ. Τα γαλλικα ειναι μια απο τις πιο ταλαιπωρημενες φυλες σε θεματα υγειας. Σκεψου οτι τα περισσοτερα δε μπορουν καν να ζευγαρωσουν, και τους γινεται τεχνητη γονομοποιηση. Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις πραγματικα καλο εκτροφεα. 1
kanesaxo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 http://alldogs.gr/ge...pherd-race.aspx Με τόσες λεπτομέρειες πίντσι, που γράφονται σε αυτό το σάϊτ, πιστεύω πως οποιοσδήποτε εκτροφέας , πετσοπας, ή καποιος που ασχολείται με σκυλιά, θα μπορούσε να με κοροϊδέψει. Εχει τόσες πολλές λεπτομέρειες που δε παίζει να τις δεί κάποιος ΜΗ εμπειρος. (που και για τους εμπειρους αμφιβάλλω). Οπότε μου γκρεμίσατε τα φτερά για ζευγάρωμα (θα επαιρνα το ζωντανό δωρεαν μεσω γνωστών-φίλων), διότι να διαθέσω 1000-1500ε για την αγορά του, δεν δύναμαι. Ισως είναι και καλύτερα. Μου έκανε εντύπωση πάντως αυτό το ζωντανό, πως δε γαβγίζει στους ξένους. Φυσικα μεχρι να πλησιάσουν τη πόρτα. Στους φίλους οταν πηγα πρωτη φορά σαν αγνωστος εκανα βολτα γυρω στο δρόμο. Το εβλεπα ,με ακολουθούσε μεσα απ'τη περίφραξη χωρίς να βγάλει αχνα. Επί πόση ώρα. Μέχρι που πλησίασα τη πορτα...χαχαχα.
moure Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ποιο δικιο να βρεις βρε αδερφε?? Μονο και μονο που θα χεις παρει απο εκει, θα ναι το λαθος. Και δηλ τι αμα εμφανισει προβλημα θα τους ριξεις το φταιξιμο?? Η μηπως θα ζητησεις αντικατασταση σα να ναι κανα ποδηλατο ξερω γω? Οι εκτροφεις δεν ειναι Θεοι να σου εγγυηθουν οτι το σκυλι σου δε θα χει κανενα προβλημα. Απλα κανοντας ολες τις απαραιτητες εξετασεις στους προγονους, ελαχιστοποιουν τις πιθανοτητες + οτι μεγαλωνουν σε σωστο περιβαλλον. Επισης εχουμε ξαναπει οτι υπαρχουν "εκτροφεις" και εκτροφεις. Ο σωστος εκτροφεας συνοπτικα: Κατεβαζει τα σκυλια του σε εκθεσεις κερδιζοντας καλες κρισεις. Κανει στους υποψηφιους γεννητορες ολες τις απαραιτητες εξετασεις υγειας. Προσεχει τα υποψηφια προς ζευγαρωμα να χουν σωστο χαρακτηρα. Εκδιδει πεντιγκρι χωρις να ζητα εξτρα χρηματα γι αυτο. Πριν σου δωσει κουταβι σε περνα απο μια μινι συνεντευξη. Ενδιαφερεται για την πορεια του κουταβιου κ σε βοηθα σ ο,τι χρειαστεις. Εμβολιαζει και αποπαρασιτωνει τα κουταβια. Δεν εκτρεφει 4-5-10 ρατσες. Γνωριζει καλα τα χαρακτηριστικα της φυλης του και απαντα προθυμα σ ερωτησεις. Υγ. Τα γαλλικα ειναι μια απο τις πιο ταλαιπωρημενες φυλες σε θεματα υγειας. Σκεψου οτι τα περισσοτερα δε μπορουν καν να ζευγαρωσουν, και τους γινεται τεχνητη γονομοποιηση. Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις πραγματικα καλο εκτροφεα. Ποιο δικιο να βρω??? Στο πετ σοπ που πηρε η γυναικα μου τον σκυλο της εδωσαν εγγυηση μορφολογιας οποτε αν γινει ο σκυλος 17 κιλα αντι για 13 του τραβας μια μυνηση και αν θες και παιρνεις πισω χρηματα που εδωσες με τον καθε απατεωνα εκτροφεα τι θα κανεις? Αν ηταν να παρω απο εκτροφεα θα επαιρνα (αν τα καταφερνα) μονο απο αμερικη η αγγλια που πραγματικα κατεχουν το πραγμα και οχι απο τους εγχωριους απατεωνες. Η Ελλαδα στην εκτροφη ειναι πολυ πισω ακομα και να μην συζητησω και για τα πλαστα πιστοποιητικα που κυκλοφορουν...
margaritagr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Πιο σημαντικο απο αυτο ειναι το αν το σκυλι σου εχει σωστο χαρακτηρα και υγεια. Και στο πετ σοπ αυτο δε το βρισκεις. Οπως και ολα τα υπολοιπα για την υποστηριξη και τη βοηθεια. Καθε εγγυηση εχει διαφορετικους ορους, δε νομιζω να ναι τοσο ηλιθιοι που να δινουν πισω τα πεφτα αν το σκυλι βγει εκτος προτυπου οταν τα περισσοτερα ειναι ετσι.. Οταν ο φιλος της ξαδερφης μου ειχε παρει παγκ απο γνωστη αλυσια και το καημενο ειχε σοβαρα προβληματα, του χαν πει να τους το δωσει για ευθανασια και να του διναν αλλο. Φοβερη διευκολυνση δε λεω..,, Κι επειδη θεωρητικα δεν γινονται σωστες συζητησεις προτεινω σ οσους δεν το εχουν κανει, να επισκεφθουν εναν σωστο εκτροφεα για να καταλαβουν τι γινεται.
gigisoni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν θέλει πολύ μυαλό. Αν θέλεις να αγοράσεις σκύλο ράτσας, θα το ψάξεις διεξοδικά, θα ξοδέψεις χρόνο και θα τα σκάσεις όσο κι αν κάνει. Αν απλά σ'ενδιαφέρει να έχεις ένα σκυλί, είτε πας σε κάποιο κέντρο διάσωσης και υιοθετείς ένα, είτε βρίσκεις κάποιο ημίαιμο ή από αγγελία και το παίρνεις. Το να ξοδέψεις 400 ευρώ για έναν σκύλο που θα σου κόστιζε 800 ή 1000, είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί να κάνεις. Πρώτον γιατί υποτίθεται ότι θέλεις ράτσας, αλλά το σκυλί που θα πάρεις είναι αμφιβόλου προέλευσης, δεν γνωρίζεις τους γονείς, δεν ξέρεις ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους, δεν ξέρεις τι ασθένειες κουβαλούν οι γονείς, δεν έχεις ιδέα σε τι συνθήκες μεγαλώνουν, δεν ξέρεις αν το κουτάβι έμεινε με την μητέρα και τα αδέρφια του ή το άρπαξαν στις 4 βδομάδες, και σίγουρα θα του μείνουν απωθημένα και ψυχολογικά από την ζωή του ως κουτάβι σε μία γυάλινη φυλακή, χωρίς την φροντίδα της μάνας, χωρίς τα παιχνίδια με τ'αδέρφια του, χωρίς την κατάλληλη τροφή. Άρα εις γνώσιν σου σε εξαπατούν και όχι μόνο δεν λες τίποτα, τους πληρώνεις και από πάνω. Δεύτερον, γιατί για να μπορέσει ο πετσοπάς να το πουλήσει στα 400 και να έχει κέρδος, σημαίνει ότι το αγόρασε το πολύ 250. Και σκυλί ράτσας 250 ευρώ δεν βρίσκεις εκτός κι αν οι γονείς είναι άρρωστοι ή ζούνε σε άθλιες συνθήκες. Οπότε μπορεί να νομίζεις ότι "σώζεις" μία ψυχούλα από το ράφι μιας βιτρίνας, αλλά βασικά αυτό που κάνεις είναι να ενισχύεις τις άθλιες συνθήκες που ζούνε οι γονείς του και να φροντίζεις κάποια άλλα κουτάβια να πάρουν κάποια στιγμή την θέση τους στο μέλλον, όταν οι γονείς θα έχουν ψοφήσει εξαιτίας των άθλιων συνθηκών. Αν ΚΑΝΕΙΣ δεν αγόραζε από τους πετσοπάδες, αυτό το εμπόριο θα είχε σταματήσει προ πολλού. Τα θηλυκά στα λεγόμενα puppy mills ζευγαρώνουν δύο φορές τον χρόνο και είναι θαύμα αν μπορέσουν να ξεπεράσουν την ηλικία των 5 ετών και δεν ψοφήσουν πριν.Επειδή έχουν πολλούς μαζεμένους σκύλους, για να μην γαβγίζουν τους κόβουν τις φωνητικές χορδές. Ζούνε σε όλη τους τη ζωή μέσα σ'ένα κλουβί, είναι μέσα στις ασθένειες και τραυματισμούς από τους μεταξύ τους καβγάδες, δεν υπάρχει κατάλληλη σίτιση και ιατρική φροντίδα για να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδά τους, κτλ κτλ. Αν τύχει και ζήσουν πάνω από τα 5-6 χρόνια, πολλές φορές δίνονται ως πειραματόζωα σε διάφορες εταιρίες, ή τα σκοτώνουν για να μην έχουν πια το βάρος της διατροφής και φύλαξής τους. Η αγορά ενός σκύλου από Pet shop το μόνο που κάνει είναι να διαιωνίζει αυτήν την μάστιγα που λέγεται εμπόριο ζώων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα