Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaPad Y580 (i7-3610QM/8GB/750GB + 64GB SSD)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να μου περιγράψει κανείς πώς καταλαβαίνει ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ έχει φορτίσει πλήρως;Θέλω να πώ αν έχει κάποιες ενδείξεις που από πορτοκαλί γίνονται πράσινες ή κάτι τέτοιο;Δεν έχω επαφή με το λάπτοπ,αλλά πρέπει να το μάθω αυτό.Αν κάποιος το έχει ας μου το περιγράψει παρακαλώ.Επίσης πόση ώρα κάνει να φορτίσει;

Όταν φορτίζει αναβοσβήνει το φωτάκι της μπαταριάς όταν τελειώσει το φορτισμα μένει αναμμένο το φωτακι

τελικα με τη εγγύηση τί παιζει 1 ή 2 χρονια έχει;

είναι 2 χρόνια στον 1ο στα καλύπτει όλα ενώ στο 2ο δεν καλύπτει τα μεταφορικά που είναι περίπου 10 ευρώ να το πας και 10 να το φέρεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοι εχουν δοκιμασει εκατονταδες/χιλιαδες φορητους κ εχουν αναλυτικες μετρησεις αυτονομιας με διαφορετικες συνθηκες οποτε καλυτερα να διαβασεις αυτους παρα την υποκειμενικη αποψη του εκαστοτε χρηστη που στην καλυτερη να εχει δει 10-20 φορητους. Αν δεν φτανουν , i rest my case.

Δημοσ.

Αποφάσισα να το αγοράσω αλλά.....

Καλησπέρα

Το μοντέλο αυτό έχει εξαντληθεί, αναμένεται το νέο μοντέλο το οποίο είναι Lenovo IdeaPad Y580 i7-3630QM/15.6/8GB/1TB + 64GB SSD/GTX 660M 2GB/W7HP/1Y, Μαύρο (59349829), τιμή 1198,81€ και αναμένετε σε 20 μέρες περίπου, για αποστολή στην Αθήνα είναι 5€ και η εγγύηση είναι 1 έτος από την lenovo

Στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

MGMANAGER

Χμμμμ.... ίδια τιμή... καλύτερα specs.... (1ΤΒ δίσκο)...

Δημοσ.

Και τι ειναι? :-D

Antivirus ειναι. Αλλα λογικα θα ειναι περιορισμενης διαρκειας πχ 3 μηνων και δεν ειναι κ το πιο αποτελεσματικο που υπαρχει. Αποψη μου: βρες αλλους 2 φιλους σου κ παρε αυτο : http://www.skroutz.gr/s/2319458/Symantec-Norton-Internet-Security-2013-3-Licences-1-Year.html

Δημοσ.

Και τι ειναι? :-D

Antivirus ειναι. Αλλα λογικα θα ειναι περιορισμενης διαρκειας πχ 3 μηνων και δεν ειναι κ το πιο αποτελεσματικο που υπαρχει. Αποψη μου: βρες αλλους 2 φιλους σου κ παρε αυτο : http://www.skroutz.g...ces-1-Year.html

εχουν "φτιαξει" τα νορτον?τα μισουσα αυτα τα antivirous.. δεν θα γονατισουν το μηχανιμα? :P

Δημοσ.

Πλέον το κορυφαίο ( απο το 2011 κ μετα )

Sent from my iPod touch using Insomnia

ενδιαφερον, θα το εχω στα υποψιν μου για paid antivirus. :)

sorry για το hijack btw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτισω ειπαρχει κανενα προγραμμα που να βλεπω στον υπολογιστει οτι ολα δουλευουν καλα;;;;

ακομα μου εβγαλε ενα update η invidia να το κανω; και αν ναι πως γινεται απλα το κατεβαζω και το εγκαθιστώ;;

Επεξ/σία από warriorgr
Δημοσ.

να ρωτισω ειπαρχει κανενα προγραμμα που να βλεπω στον υπολογιστει οτι ολα δουλευουν καλα;;;;

ακομα μου εβγαλε ενα update η invidia να το κανω; και αν ναι πως γινεται απλα το κατεβαζω και το εγκαθιστώ;;

Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να τσεκάρει ότι όλα δουλεύουν καλά...

Αφού σου βγάζει update.... κάντο.... θα σου βγάλει οδηγίες στη πορεία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...