mpasketpro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα,εχω Windows XP Professional SP3 εδω και καιρο και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Κολλαει πολλες φορες ο υπολογιστης και πιστευω πως τα Windows 7 κολλανε πολυ λιγοτερο και ειναι πολυ καλυτερα,πιο ωραια. Τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω κυριος για hardcore gaming αλλα και καμια ταινια. CPU Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHz 53 °C Yorkfield 45nm Technology RAM 2,00 GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard ASRock G41M-GS (CPUSocket) 48 °C Graphics VA2216w-4 (1280x1024@60Hz) 1024MB GeForce GTS 250 (CardExpert Technology) 57 °C Hard Drives 488GB Hitachi Hitachi HDP725050GLA360 (SATA) 49 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22LS50 Audio Realtek High Definition Audio Αυτο ειναι το συστημα μου.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εφοσον παιζεις κ παιχνιδια θα ηταν σωστο να πας σε 4 γιγα ραμ κ μετα να περασεις 7 απο κει και περα τσεκαρε τον δισκο για bad sectors Μηπως φταιει αυτος που κολλαει το συστημα σου. τελος τσεκαρε στο site της μητρικης σου αν εχει drivers για 7!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρα θα εισαι αν δεν θελεις πολυ βαριες εφαρμογες για επεξεργασια βιντεο και φωτο.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα σου ελεγα να μεινεις στα χπ
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα σου ελεγα να μεινεις στα χπ Τοσο πολυ σου σρεσαν τα κοληματα τους και οι μπλε οθονες ? Αμαρτια με ενα αξιοπρεπη επεξεργαστη που εχει
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δςν ειχα ποτε τετοια Ησουν η εξαιρεση μαλλον....
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αν αποφασισεις να κανεις φορματ, μπορεις να δοκιμασεις και τα 8. Ειναι πιο ελαφρια απο τα 7
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αβέρτα win7 μην πω win8 και μάλιστα 64bit άσχετα αν έχεις μόνο 2gb,τα άλλα 2gb θα βοηθήσουν μεν αλλά δεν είναι απαραίτητα,θα δεις το μηχάνημα να πηγαίνει σφαίρα. Ιδίως το γεγονός ότι τα 7 έχουν καλύτερο DirectX από τα XP κάνει μεγάλη διαφορά,χώρια όλες οι βελτιώσεις που έχουν σαν λειτουργικό και που είναι πολλές.
mpasketpro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ. Προτεινετε να αγορασω τα αυθεντικα ή θα πειραξει αμα παρω απ'τον "θειο";
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ. Προτεινετε να αγορασω τα αυθεντικα ή θα πειραξει αμα παρω απ'τον "θειο"; θα σου προτεινα αυθεντικα την dsp εκδοση με 100-110 ευρω και με καπου 20 ευρω θα σου δωσουν οταν βγουν τα windows 8 http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System-(Windows--Mac)/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-32-bit--Greek-DSP.htm
deesnider Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ησουν η εξαιρεση μαλλον.... Άλλη μία εδώ! Ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν το «βασανίζω» το μηχάνημα με 'ο,τι να 'ναι εγκαταστάσεις, αλλά δεν ξέρω τι είναι η μπλε οθόνη... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ενταξει παιδια...Τα xp ηταν ενα καλο λειτουργικο σε σχεση με τα προηγουμενα αλλα καμμια σχεση μετα 7αρια !!!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ενταξει παιδια...Τα xp ηταν ενα καλο λειτουργικο σε σχεση με τα προηγουμενα αλλα καμμια σχεση μετα 7αρια !!! Ενταξει παιδια...Τα 7αρια ηταν ενα καλο λειτουργικό σε σχεση με τα προηγουμενα αλλα καμμια σχεση μετα xp !!! Απλως αντέστρεψα την πρόταση σου
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Και το ms-dos ήταν υπέροχο λειτουργικό για την εποχή του αλλά δεν έχει καμία σχέση ούτε με xp ούτε και με τα 7,που θες να καταλήξεις;; Τα xp έχουν ξεπεραστεί πλέων και έχουν παλιές τεχνολογίες,δεν λέει κανείς ότι δεν μπορείς να το δουλέψεις άλλα 10 χρόνια,το θέμα όμως είναι το τι χάνεις σε σχέση με ένα σύγχρονο λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα