Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άι

Άι

Άι άι

Άι άι άι

Άι άι άι άι άι

Άι άι άι άι άι άι άι άι

Βλάσης Φιμπονάτσος

tumblr_mwlcj1KPpT1qaoan0o1_250.gif

Η αμήχανη στιγμή που κατλαβαίνεις την απάντηση αλλά όχι από που βγαίνει το "Αι" (ή είναι  "i")

Δημοσ.

Όταν βαριέμαι, πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου

και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει.

• Like 2
Δημοσ.
πως λεγεται αυτος που κανει σεξ στη μανη;;

σεχομανης :cry:

πως λεγεται αυτος που κανει σεξ στη καβαλα;;

καβαλημενος :shock:

πως λεγεται ο οιδιποδας στα αγγλικα;;

bigfoot  :X

Δημοσ.

ακομα τιποτα  :fear:

Αφού δεν στο εξηγεί κανείς, ας πάρω εγώ την πρωτοβουλία.

Το "Άι  Άι Άι άι Άι άι άι Άι άι άι άι άι Άι άι άι άι άι άι άι άι" είναι από το τραγούδι που έβαλαν πιο πάνω: "Είσαι παιδί μου πειρασμός σεισμός άι άι άι άι κτλ." Από εδώ κρατάμε το "Βλάσης Μπονάτσος"

Από την άλλη υπάρχει και η ακολουθία Fibonacci 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21. (Για περισσότερες πληροφορίες το τι είναι, google it.) Από εδώ κρατάμε το "Φιμπονάτσι".

Ο Sellers έβαλε τα "άι" με βάση την ακολουθία. Ένα στην αρχή, ένα από κάτω, 2 στην τρίτη, 3 από κάτω, 5 και μετά 8 στο τέλος.

Οπότε αν προσθέσεις το "Βλάσης Μπονάτσος" με το "Φιμπονάτσι" έχεις το "Βλάσης Φιμπονάτσος".

Μεγάλη μούφα το ανέκδοτο βέβαια αλλά τώρα τουλάχιστον ξέρεις.  :-D 

• Like 13
Δημοσ.

Αφού δεν στο εξηγεί κανείς, ας πάρω εγώ την πρωτοβουλία.

Το "Άι  Άι Άι άι Άι άι άι Άι άι άι άι άι Άι άι άι άι άι άι άι άι" είναι από το τραγούδι που έβαλαν πιο πάνω: "Είσαι παιδί μου πειρασμός σεισμός άι άι άι άι κτλ." Από εδώ κρατάμε το "Βλάσης Μπονάτσος"

Από την άλλη υπάρχει και η ακολουθία Fibonacci 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21. (Για περισσότερες πληροφορίες το τι είναι, google it.) Από εδώ κρατάμε το "Φιμπονάτσι".

Ο Sellers έβαλε τα "άι" με βάση την ακολουθία. Ένα στην αρχή, ένα από κάτω, 2 στην τρίτη, 3 από κάτω, 5 και μετά 8 στο τέλος.

Οπότε αν προσθέσεις το "Βλάσης Μπονάτσος" με το "Φιμπονάτσι" έχεις το "Βλάσης Φιμπονάτσος".

Μεγάλη μούφα το ανέκδοτο βέβαια αλλά τώρα τουλάχιστον ξέρεις.  :-D 

Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό ξυχαναλυτικά ... αλλά το φιμπονάτσι μέρος το κατάλαβα ... το "αι" το υποψιαζόμουν αλλά δε θυμώμουν το τραγούδι ... σαν ανέκδοτο θα χάνει σε απλό κείμενο

Δημοσ.

Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό ξυχαναλυτικά ... αλλά το φιμπονάτσι μέρος το κατάλαβα ... το "αι" το υποψιαζόμουν αλλά δε θυμώμουν το τραγούδι ... σαν ανέκδοτο θα χάνει σε απλό κείμενο

Ισχύει. Για κανένα λόγο δεν το λες. Δε μπορείς να προσδιορίσεις τίποτα από τους αριθμούς. Άσε που θα σε κοιτάνε λες και είσαι βλάκας. :P

EDIT: Κι ένα ανεκδοτάκι

-Γιατί περπατάς σαν χεσμένος;

- Άστα ρε μαλάκα, πονάει ο κώλος μου...

- Γιατί; Τι έγινε;;

- Εκεί που περπατούσα χθες το βράδυ για να ξεχάσω τον χωρισμό μου με την Μαίρη, σκοντάφτω σ' ένα παλιό λυχνάρι, βγαίνει ένα τζίνι και μου λέει "Έχεις μια ευχή αφέντη"..

- Έλα ρε!!! Και τι του είπες;;

-"Γάμησε μας και συ βραδιάτικα"

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...