DrLo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Άι Άι Άι άι Άι άι άι Άι άι άι άι άι Άι άι άι άι άι άι άι άι Βλάσης Φιμπονάτσος Η αμήχανη στιγμή που κατλαβαίνεις την απάντηση αλλά όχι από που βγαίνει το "Αι" (ή είναι "i")
BadBoy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Η αμήχανη στιγμή που κατλαβαίνεις την απάντηση αλλά όχι από που βγαίνει το "Αι" (ή είναι "i")
Unabomber Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Όταν βαριέμαι, πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει. 2
star12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 πως λεγεται αυτος που κανει σεξ στη μανη;; σεχομανης πως λεγεται αυτος που κανει σεξ στη καβαλα;; καβαλημενος πως λεγεται ο οιδιποδας στα αγγλικα;; bigfoot
OneTwo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ακομα τιποτα Αφού δεν στο εξηγεί κανείς, ας πάρω εγώ την πρωτοβουλία. Το "Άι Άι Άι άι Άι άι άι Άι άι άι άι άι Άι άι άι άι άι άι άι άι" είναι από το τραγούδι που έβαλαν πιο πάνω: "Είσαι παιδί μου πειρασμός σεισμός άι άι άι άι κτλ." Από εδώ κρατάμε το "Βλάσης Μπονάτσος" Από την άλλη υπάρχει και η ακολουθία Fibonacci 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21. (Για περισσότερες πληροφορίες το τι είναι, google it.) Από εδώ κρατάμε το "Φιμπονάτσι". Ο Sellers έβαλε τα "άι" με βάση την ακολουθία. Ένα στην αρχή, ένα από κάτω, 2 στην τρίτη, 3 από κάτω, 5 και μετά 8 στο τέλος. Οπότε αν προσθέσεις το "Βλάσης Μπονάτσος" με το "Φιμπονάτσι" έχεις το "Βλάσης Φιμπονάτσος". Μεγάλη μούφα το ανέκδοτο βέβαια αλλά τώρα τουλάχιστον ξέρεις. 13
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 αι αι αι αι εμεινα παγωτο το το το το το 4
naive Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 -Άρχοντα, κανα μπινελίκι θα φέρεις με τα ουζάκια; - Εννοείται γαμω το σπίτι σας 16
DrLo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αφού δεν στο εξηγεί κανείς, ας πάρω εγώ την πρωτοβουλία. Το "Άι Άι Άι άι Άι άι άι Άι άι άι άι άι Άι άι άι άι άι άι άι άι" είναι από το τραγούδι που έβαλαν πιο πάνω: "Είσαι παιδί μου πειρασμός σεισμός άι άι άι άι κτλ." Από εδώ κρατάμε το "Βλάσης Μπονάτσος" Από την άλλη υπάρχει και η ακολουθία Fibonacci 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21. (Για περισσότερες πληροφορίες το τι είναι, google it.) Από εδώ κρατάμε το "Φιμπονάτσι". Ο Sellers έβαλε τα "άι" με βάση την ακολουθία. Ένα στην αρχή, ένα από κάτω, 2 στην τρίτη, 3 από κάτω, 5 και μετά 8 στο τέλος. Οπότε αν προσθέσεις το "Βλάσης Μπονάτσος" με το "Φιμπονάτσι" έχεις το "Βλάσης Φιμπονάτσος". Μεγάλη μούφα το ανέκδοτο βέβαια αλλά τώρα τουλάχιστον ξέρεις. Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό ξυχαναλυτικά ... αλλά το φιμπονάτσι μέρος το κατάλαβα ... το "αι" το υποψιαζόμουν αλλά δε θυμώμουν το τραγούδι ... σαν ανέκδοτο θα χάνει σε απλό κείμενο
koularasss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 -Ξερεις..... -κατι? -σαρκ? οχι ρε φιλε χαχαχα
OneTwo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό ξυχαναλυτικά ... αλλά το φιμπονάτσι μέρος το κατάλαβα ... το "αι" το υποψιαζόμουν αλλά δε θυμώμουν το τραγούδι ... σαν ανέκδοτο θα χάνει σε απλό κείμενο Ισχύει. Για κανένα λόγο δεν το λες. Δε μπορείς να προσδιορίσεις τίποτα από τους αριθμούς. Άσε που θα σε κοιτάνε λες και είσαι βλάκας. EDIT: Κι ένα ανεκδοτάκι -Γιατί περπατάς σαν χεσμένος; - Άστα ρε μαλάκα, πονάει ο κώλος μου... - Γιατί; Τι έγινε;; - Εκεί που περπατούσα χθες το βράδυ για να ξεχάσω τον χωρισμό μου με την Μαίρη, σκοντάφτω σ' ένα παλιό λυχνάρι, βγαίνει ένα τζίνι και μου λέει "Έχεις μια ευχή αφέντη".. - Έλα ρε!!! Και τι του είπες;; -"Γάμησε μας και συ βραδιάτικα" 5
kostask91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 -Μου θυμιζεις κατι. -Τιμη σου. -Τιμη μου που μου θυμιζεις κατι ? -Οκι.. Τιμησου τι σου τιμηζω 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις