naive Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Περίμενα στην τράπεζα κ γνώρισα ένα ωραίο μωρό που μου ζήτησε να ανταλλάξουμε νούμερα. Είχα το 12 και πήρα το 95. 15
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ηρεμα παιδια δεν εχουν σφιξει οι ζεστες Εχουν σφίξει οι κώλοι όμως! 2
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ____________________________________________________________________________________________ Εξομολόγηση -Αυνανίζομαι πάτερ -Αμαρτία τέκνον μου, μια εβδομάδα νηστεία -Πατερ γλείφω και το γατάκι της κοπέλας μου -Ποποοοοο!! μεγάλη αμαρτία τεκνον μου, ένα μήνα νηστεία -Πάτερ: κάνεις και τίποτα άλλο τέκνον μου; -Ας το αφήσουμε πάτερ δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε, από ότι υπολόγισα για τα επόμενα 50-60 χρόνια, μέχρι να πεθάνω δηλαδή πρέπει να νηστεύω ____________________________________________________________________________________________ Θεέ μου, μου πήρες τον αγαπημένο μου τραγουδιστή τον Gary Moore Θεέ μου, μου πήρες τον αγαπημένο μου ποιητή τον Οδυσσέα Ελύτη Θεέ μου, μου πήρες τον αγαπημένο μου ηθοποιό τον Θανάση Βέγγο Θεέ μου, έχω και ένα πολύ, πολυαγαπημένο πολιτικό, τον Αντώνη Σαμαρά, πότε θα μου τον πάρεις;
star12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 απο τι πεθανε ο τελευταιος ποντιος πιλοτος;;; πεταξε απ τη χαρα του 3
marduc812 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Στο εργαστηριο:Καθηγητής: Πυρίτιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητής: Καλιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητής: Βολφραμιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητής: Υδρογόνο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητής: Οξυγόνο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητής: Ρηνιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητής: Φώσφορο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητής: Σελήνιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητής: Κι άλλο κάλιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητής: Κι άλλο οξυγόνο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητής: Ουράνιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητής: Κι αλλο κάλιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητής: Λιθιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητης: Μολυβδαίνιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητης: Κι άλλο ουρανιο...Βοηθος: Εφτασε!!(Ανακατεύει)Καθηγητης: Βάλε τσιφτετελια τωρα και SiKW HORePSe KOUKLi MoU 16
DrLo Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Στο εργαστηριο:Καθηγητής: Πυρίτιο...Βοηθός: Έφτασε!!(Ανακατευει)Καθηγητής: Καλιο...Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατευει) Καθηγητής: Βολφραμιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατευει) Καθηγητής: Υδρογόνο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατευει) Καθηγητής: Οξυγόνο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητής: Ρηνιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητής: Φώσφορο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητής: Σελήνιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατευει) Καθηγητής: Κι άλλο κάλιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατευει) Καθηγητής: Κι άλλο οξυγόνο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητής: Ουράνιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητής: Κι αλλο κάλιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητής: Λιθιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητης: Μολυβδαίνιο... Βοηθός: Έφτασε!! (Ανακατευει) Καθηγητης: Κι άλλο ουρανιο... Βοηθος: Εφτασε!! (Ανακατεύει) Καθηγητης: Βάλε τσιφτετελια τωρα και SiKW HORePSe KOUKLi MoU Σκατά ανακάτεμα έκανε 5
Tzimmys Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 απο τι πεθανε ο τελευταιος ποντιος πιλοτος;;; πεταξε απ τη χαρα του Πάρε το "+" σου, γιατί κατάλαβα ότι ήσουν εσύ, χωρίς να δω το όνομά σου!
Sellers Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 απο τι πεθανε ο τελευταιος ποντιος πιλοτος;;; πεταξε απ τη χαρα του Γιατί και όχι ? 5
deesnider Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Γιατί και όχι ? Διότι, μικρέ και απονήρευτε Sellers, αυτό ήταν πραγματικά, αυθεντικά, γνήσια αστείο... 2
discoboyminimal Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 star12 κατεβα στην βουλη , μπας και δουμε ασπρη μερα.. κανε δικο σου κομα και θα βγεις με 56% ειμαστε μαζι σου!
vsl Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 +1 ψήφο και από μένα στον star12 Φτιάξε κόμμα με όνομα ΣΙΝΟΛΑΚΙΑ* και κατέβα στις επόμενες εκλογές. *Στο Ισνόμνια Νομίζω Ότι Λέω Αστεία Και Ιδιοφυή Ανέκδοτα 8
sargio01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ^Εσύ φτιάχνεις τα βίντεο του ράδιο αρβύλα;;;; χαχαχα
DrLo Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 +1 ψήφο και από μένα στον star12 Φτιάξε κόμμα με όνομα ΣΙΝΟΛΑΚΙΑ* και κατέβα στις επόμενες εκλογές. *Στο Ισνόμνια Νομίζω Ότι Λέω Αστεία Και Ιδιοφυές Ανέκδοτα 1
vsl Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ^ Ντροπή. Και το έψαξα στο google πριν το ποστάρω, γιατί είχα σκαλώσει και δε μ' αρέσει να κάνω ορθογραφικά. Δεν ξέρω γιατί δεν έβγαλα όμως άκρη. Το έπαιξα 50-50 και έχασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις