4GGELOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 -Μίλα της ρε!!-Κολλάω ρε μαλάκα τι να της πω??-Απλά να είσαι ο εαυτός σου!!....-Γεια σου, τι ομάδα είσαι??-Άρης..-Τι Άρης μωρή σαύρα? --------------------------------------- -Τι ωροσκόπο έχεις;-Τι είναι οφσάιντ μωρή; --------------------------------------- Ο 12χρονος γιος μου πηγε να το παιξειμαγκας μπροστα στους φιλους του που ηρθανσπιτι λεγοντας μου "σε εχω ανετα στο MortalKombat".Χα, που να ξερε... Μετα απο 20 συνεχομενεςγροθιες στη μαπα, του ξηλωσα το σαγονι καιτου ξεριζωσα τον νωτιαιο μυελο, ενω με μιακλωτσια του ελιωσα το κεφαλι στον τοιχο.Δεν ειχε καμια τυχη απεναντι μου... ουτε καν προλαβε να ανοιξει το playstation. 12
kalogeros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Χθες με πήρε από πίσω... - Kι εσύ τι του είπες; - Του είπα πως δεν θα την βγάλει καθαρή... 3
vsl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Eurobank, παρακαλώ;- Ναι γειά σας θέλω ενα διακοποδάνειο...- χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 20
agrio.imeros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 - Πρέπει να κόψεις το χόρτο .- Το ελέγχω ρε πατέρα , περιστασιακά καπνίζω από κανένα .- Στην αυλή ρε ηλίθιε , θα μας φαν τα φίδια ... 14
Adon1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 λολ Πως τον λέγανε αυτόν τον ηθοποιό ; Τον θυμάμαι γύρω στο 2000-κάτι στο ΜΕΓΚΑ βάζαν κάτι δήθεν-πουθενάδικες κομωδίες του .
vsl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Το πιο κοντινό σε σεξ που έχω κάνει, είναι όταν είπα ότι σήμερα είναι Δευτέρα...Πήδηξα μια μέρα. Oh wait... 1
chrisde Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 λολ Πως τον λέγανε αυτόν τον ηθοποιό ; Τον θυμάμαι γύρω στο 2000-κάτι στο ΜΕΓΚΑ βάζαν κάτι δήθεν-πουθενάδικες κομωδίες του . http://www.imdb.com/name/nm0001815/?ref_=tt_cl_t1 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εντελως λαθος αντιληψη αυτη που προβαλεται στην εικονα imo. Αν μια πραξη ειναι σκατενια δεν εξαρταται απο το μερος στο οποιο λαμβανει χωρα. 2
vsl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Βρήκα μια αγγλίδα μουνάρα εδώ στο νησί, πάω της λέω: -Do you wanna have sex with me? -Wine ot. -Oh, I'm sorry I don't know about wines. Ατύχησα... Αν ήξερα από κρασιά ίσως και να γαμούσα. 7
Alex-V Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ρε γ@@ληδες δεν υπαρχετε με μερικα χαχαχαχα! 3
tzelen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Με αυτα που διαβάζω τελευταία αναπολώ τα ανέκδοτα με τον Jack Norris Μάλλον έχεις να διαβάσεις καιρό, γιατί Chuck λέγουται ο άθρωπας. Αντε, παμε ένα φρεσκάρισμα: (το αγαπημένο μου από CN) Κάποτε ο Chuck σκότωσε 7 με ένα revolver*. Ο 7ος πέθανε από σεβασμό * Τα revolver είναι 6σφαιρα μπιστόλια, για εσάς τους tree-huggin', peace-lovin' hippies. 3
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 * Τα revolver είναι 6σφαιρα μπιστόλια, για εσάς τους tree-huggin', peace-lovin' hippies. Η πρόταση αυτή έχει δύο λάθη 1. Ένα revolver ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πιστόλι (πολύ περισσότερο μπιστόλι), ακριβώς επειδή είναι revolver (=περίστροφο) 2. Ένα revolver έχει τόσες σφαίρες όσες το σχεδιαστεί να παίρνει (δεν είναι ΝΟΜΟΣ το 6) 2
stratigos24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 - Eurobank, παρακαλώ; - Ναι γειά σας θέλω ενα διακοποδάνειο... - χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις