Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέχασες ένα πλάγια που είχε δοθεί ανάποδα.

Τελικά έχεις δίκιο εσύ κι ο Παοκ έχετε ομαδαρες μείνετε όπως είστε και του χρόνου

Εβαλα τα χοντρα. Αν βαλω και τα υπολοιπα δεν τελειωνουμε ουτε του χρονου...

Καθαρα αγωνιστικα απεναντι στο συνονθυλευμα του ολυμπιακου οχι απλα δεν χρειαζομαι να ενισχυθω του χρονου αλλα διωχνω και την μιση ομαδα...

Αλλα εδω ειναι σουπερλιγδα και τα καθαρα αγωνιστικα δεν παιζουν απολυτως κανενα ρολο στην εκβαση του πρωταθληματος...

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Εβαλα τα χοντρα. Αν βαλω και τα υπολοιπα δεν τελειωνουμε ουτε του χρονου...

Καθαρα αγωνιστικα απεναντι στο συνονθυλευμα του ολυμπιακου οχι απλα δεν χρειαζομαι να ενισχυθω του χρονου αλλα διωχνω και την μιση ομαδα...

Αλλα εδω ειναι σουπερλιγδα και τα καθαρα αγωνιστικα δεν παιζουν απολυτως κανενα ρολο στην εκβαση του πρωταθληματος...  Ετσι ντε,πες τα πες τα.. Ξεμπροστιασε την Σουπερλιγκ! Στην Ευρωπη οπου δεν υπαρχει παραγκα, εμεινε αφωνη ολη η Ευρωπη απο την dream team Π.Α.Ε. (ΑΓΙΑ)  ΠΑΝΑΘΑ!  Του χρονου που θα διωξεις και την μιση ομαδα,βλεπω να χτυπας τελικο CL επειδη ο Πλατινι δεν θα πολεμησει εξωαγωνιστικα την Dream Team που ειχες φετος. Τελικα απο τα παιδια του Βορρα περιμεναμε να τους δουμε στον τελικο του CL αλλα τελικα απο αλλου θα μας ερθει η Ελληνικη εκπροσωπιση!!

Χαχαχαχα.. Περιμεναμε να φυγει ο Αυγουστος του 2014,φανταζομαι που να ερθει αυτος του 2015 τι εχουμε να ακουσουμε!!! Μπας σε καλο σου,μας εφτιαξες τη μερα λογω του μουντου καιρου!!

Δημοσ.

[...Κατερίνα Αναστασοπούλου μαν. Πρωήν γκομενέτο κι νυν ΜΙΛΦ(έιγ). Λιπς εν' μπουμπς του ντάι φορ ΕΝΤ φρομ.

Τέως μπασκετμπωλίστρια αζ γουέλ.

Κανό μουλί.]

Οι μπασκετικές σου γνώσεις είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές!

• Like 1
Δημοσ.
Ετσι ντε,πες τα πες τα.. Ξεμπροστιασε την Σουπερλιγκ! Στην Ευρωπη οπου δεν υπαρχει παραγκα, εμεινε αφωνη ολη η Ευρωπη απο την dream team Π.Α.Ε. (ΑΓΙΑ)  ΠΑΝΑΘΑ!  Του χρονου που θα διωξεις και την μιση ομαδα,βλεπω να χτυπας τελικο CL επειδη ο Πλατινι δεν θα πολεμησει εξωαγωνιστικα την Dream Team που ειχες φετος. Τελικα απο τα παιδια του Βορρα περιμεναμε να τους δουμε στον τελικο του CL αλλα τελικα απο αλλου θα μας ερθει η Ελληνικη εκπροσωπιση!!

Εγω δεν ειπα πως με αυτη την ομαδα ο Παναθηναικος προχωραει στην ευρωπη.

Εγω ειπα πως με αυτη την ομαδα ο παναθηναικος δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα απεναντι στον τζανετακο της ευρωπης...

Αλλο η ευρωπη, αλλο ο τζανετακος της ευρωπης...

Δημοσ.

Εγω ειπα πως με αυτη την ομαδα ο παναθηναικος δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα απεναντι στον τζανετακο της ευρωπης...

Tι εγινε? Εδω δεν βριζεις? Μονο στα πμ ξερεις να βριζεις?

Δημοσ.

Προς το παρον Τζανετακος της Ευρωπης ειναι μονο ο θιασος σου!!

Οταν ξανακανεις νικη στην Ευρωπη τα ξαναλεμε!

• Like 1
Δημοσ.

Tι εγινε? Εδω δεν βριζεις? Μονο στα πμ ξερεις να βριζεις?

Εγω σου εστειλα pm?

Αυτο και αν ειναι θρασος...

Στελνει ο τυπος pm σε μενα, αρχιζει το βρισιμο, τρωει τον αποκλεισμο και κατηγορει και απο πανω...

Δημοσ.

Εγω σου εστειλα pm?

Στελνει ο τυπος pm σε μενα, αρχιζει το βρισιμο, τρωει τον αποκλεισμο και κατηγορει και απο πανω...

Αν δε δω το μαύρο κουτί του φόρουμ, δεν πιστεύω τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρον Τζανετακος της Ευρωπης ειναι μονο ο θιασος σου!!

Οταν ξανακανεις νικη στην Ευρωπη τα ξαναλεμε!

Αμαρτια ενας τιτλος που εχει κατακτηθει με ιδρωτα και αιμα, με 20 χρονια συνεχων αποκλεισμων με καθε πιθανο και απιθανο τροπο και με καθε πιθανο και απιθανο αντιπαλο να χρησιμοποιειται ελαφρα τη καρδια....

Υπαρχει και copyright προσεξε μην φας καμια μηνυση...

Δημοσ.

Εγω σου εστειλα pm?

Την εχω ολη την συνομιλια και φαινεται ποιος βριζει πρωτος!

Τελος παντων, συνεχισε να μας προσφερεις γελιο!

ΥΓ: Περιμενω και νεο θεμα για Μουρινιο και οτι δεν εισαι προσωπολατρης!

Δημοσ.

To κολημα σου με τον Λασμε καθε αγωνιστικη ειναι ανεξηγητο (ή σχεδον ανεξηγητο γιατι κατι εχω στο νου μου...).

Τι περιμενες να κανει ο Λασμε σε ενα τσιρκο; Ενας κατεξοχην αμυντικος παιχτης ειναι. 30ρια PIR με ταπες;

Για να σταθει επιθετικα θελει μονο πικ εν ρολ ή τουλαχιστον ενα γκαρντ που να δημιουργει πανω απτη στεφανη, βασικα θελει γκαρντ επιπεδου Διαμαντιδη. Η Εφες για αρχη δεν εχει καν ασσο (περα απο ενα ανεκδοτο που τον ειχαν στην Ρεαλ Μαδριτης 3ο-4η αλλαγη). Αρα φταιει ο Λασμε που δε γινεται Πεκοβιτς για να ποσταρει 5 παιχτες μονος του.

Ακομα κι ο Κρστιτς, παιχτης δεδομενης αξιας κι απο τα πιο ικανα 5ρια στη διοργανωση στο να δημιουργουν για τον εαυτο τους, δεν αποδιδει οσα θα περιμενανε στην Τουρκια. Να μην πω για τον Σαριτς. Κι εσυ εκει, κολημα με τον Λασμε.

Και στην τελικη ο Λασμε 7-8 PIR εχει μεσο ορο. Την πρωτη του σεζον στον ΠΑΟ που βγηκε defender of the year, νομιζεις οτι ειχε πολυ περισσοτερο; Απορω με τις απαιτησεις που εχετε απο εναν 33χρονο ρολιστα.

Κραξε λιγο το κεφαλι για το τσιρκο που βλεπεις και μετα κραζεις και την ουρα και τοτε θα συμφωνσηουμε.

Για ευνοητους λογους. Εξαλλου παρα πολλοι το λεγανε και ευθαρσως οτι πανε ΣΕΦ για τον Ζοτς.

Γιατί παίζει άμυνα; Ποιος αναφέρθηκε στην επίθεση;

Δημοσ.

Ημιχρονο, χανει 15 ποντους η ΤΣΣΚΑ απο την Νιζνι. Αν και δεν αλλαζουν πολλα. Και σε περιπτωση ηττας της ΤΣΣΚΑ, ο ΟΣΦΠ πρεπει και παλι να περασει απτην Μοσχα.

Γιατί παίζει άμυνα; Ποιος αναφέρθηκε στην επίθεση;

Ε ναι, στην γενικα αμυντικογενη ομαδα της Εφες (πιο τσιρκο κι αποτι στην επιθεση) ας τα φορτωσουμε στον Λασμε που δεν καλυπτει τρυπες των υπολοιπων 11 που παιζουν αμυνα με τα ματια. Κι ολα αυτα σε ματς που ο Ιφκοβιτς του δινει 10 λεπτα χρονο. Διοτι χθες 8 λεπτα επαιξε και ριχνεις κραξιμο και τις προαλλες τον ξαναεκραζες παλι σε ματς που επαιξε 10 λεπτα (και ειχε 9 PIR).

Στην τελικη δεν μας εχεις πει ακομα τι ακριβως περιμενεις απο τον παιχτη Λασμε, ωστε να μην τον κραζεις καθε αγωνιστικη. Οι λογοι για το κρακρα ειναι προφανεις βεβαια (τα κανες και παλιοτερα σε ολοκληρο ΔΔ, η και Ζοτς αυτο ελειπε να σκαλωνες στον Λασμε), αλλα σε μια προσπαθεια συζητησης ας υποθεσω αυθαιρετα οτι τον κρινεις το ιδιο αντικειμενικα με τον Ιφκοβιτς για το καταντημα του καραβιου που οδηγει (τον οποιο ως τωρα δεν βλεπω να τον εχεις κρινει πουθενα).

Δημοσ.

Πάλι φαντάσματα κυνηγας σε σημείο που βαριέμαι εντελώς να ανοίξω κουβέντες μαζί σου.

Για να τελειώνει το θέμα, όσο τον έβλεπα χτες σκέφτηκα πως όλοι οι σέντερ που παίζουν με τα αθλητικά τους προσόντα και μόνο, έχουν ημερομηνία λήξης και πως ο παο τον άφησε να φύγει στο σωστοτερο δυνατό timing, έχοντας πάρει ότι καλύτερο μπορούσε να του δώσει ο συγκεκριμένος παίκτης (με βάση τα λεφτά που ζητούσε βέβαια).

Θα κραξω τον ιβκοβιτς στην πρώτη του χρονιά στην Τουρκια, όσο εκραξα και τον ομπραντοβιτς. Δηλαδή καθόλου. Τώρα θα αρχίσουν να στρωνουν οι τουρκικές, που καταργηθηκαν οι νόμοι για την υποχρεωτική παρουσία Τούρκων στην πεντάδα.

Υ.γ.δες και τι έλεγα για τη φενερ όταν κραζατε όλοι πως δεν έχει σέντερ δεν έχει πλευμεικερ δεν έχει πράσινα άλογα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...