Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

<p>Κάνα φραπέ ίσως χτυπήσει</p>

<p>Ας τερματίσει πρώτα στην 5αδα και μετά βλέπουμε αν πάρει και αδειοδότηση</p>

Οχι μονο φραπε θα χτυπήσει αλλα και χταποδια απο τι φαίνεται..

ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα σου λεει μετα. Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν θα είναι σοβαρός διεκδικητής του τιτλου.

4-0 προβλέπω και σήμερα

Δημοσ.

Μπραβο στα παιδια.Μια κρυο μια ζεστη μας εχουν ομως

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δεν συμφωνω σε αυτο. Στα τελευταια παιχνιδια (με εξαιρεση τον Οφη) παιζουν πολυ ωραια μπαλα, απλα δεν εχουμε εκμεταλευτει τις ευκαιριες μας. Γενικα ο Αναστασιου οπως φενεται κανει πολυ καλη δουλεια

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τον έχω αποθεώσει ποτέ προσωπικά

Γενικα μιλαω. Ο Παο μια χαρα προπονητη εχει για το budget του. Εχει μια ομαδα που κανει καλα τα βασικα, σου παιζει καλη αμυνα και δεν παιζει επιθεση. Απο μας που την εχουμε δει μαιαμι και θελουμε να κανουμε 700 πραγματα, εχετε καλυτερη ομαδα (ή εμεις δεν ειμαστε τοσο καλοι).

Δημοσ.

50-50 σημερα στην μπαλα; καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε...<br><br>

Καλη εμφανιση. Δεν κατεβηκε καν στο γηπεδο ο Παοκ.<br><br>

Μπορουσαμε και 3-1<br><br>

Sent from my GT-S6500 using Insomnia

Δημοσ.

Kαλά έκαναν. Εδώ πόσες χώρες απέσυραν την υποψηφιότητα τους λόγω κόστους, και εδώ που γίναμε το νέο Κατάρ σκορπάμε εκατομμυριάκια για πλάκα. Απο την στιγμή που δεν κερδίσαμε την πρόκριση στο γήπεδο πολύ κακώς μπήκαμε στην αισχρή αυτή διαδικασία.

Αν τα χρήματα δεν είναι κρατικά, καλώς. Αλλά να μάθουμε τουλάχιστον ποιός και για ποιό σκοπό τα έδωσε.

Εγω ειμαι ο 1ος που συμφωνω

Οπως εχω πει για μενα επρεπε να καψουμε το Μουντομπασκετ, να κανουμε προπονηση το Ευρωμπασκετ '15 και να επικεντρωθουμε στην Ολυμπιαδα '16 οπου θα εχουμε μια τριαδα ψημενη στο ΝΒΑ, καποια νεα παιδια που ειναι 22-24 σε φουλ κατασταση στην καριερα τους και λιγους εμπειρους παλιους

ΑΛΛΑ

1. Ως τι ρωτανε οι Αγγελοπουλοι και γιατι συγκεκριμενα τον Βασιλακοπουλο. Θες να μου πεις οτι αν ηταν πχ ο Ιωαννιδης στην αντιστοιχη θεση θα πεταγονταν? Ως τι ρωτανε, ως φιλαθλοι? Ελα, μην κοροιδευομαστε, και εμεις και εσεις και ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο σκοπος

2. Εχεις δει ενα ολοκληρο συστημα ΜΜΕ να προμοταρει την wild card. Και μαλιστα, δεδομενου οτι οι περισσοτεροι παικτες ειναι ή εχουν συνδεθει με τον Ολυμπιακο, τοσο καιρο οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου και οι ΑΡΔ του Ολυμπιακου ηταν οι πρωτοι που ελεγαν "ναι στην wild card, τα λεφτα ειναι απο χορηγο, ειναι για το καλο του μπασκετ"

Περαν αυτου, αφενος το timing παραειναι περιεργο (ανημερα του τελικου που ειναι ο 1ος τιτλος της χρονιας και κατεληξε σε μας) ενω επισης προσπαθω να καταλαβω την σποντα. Υπαρχει καποια σποντα? Ξερουν πχ ποιος ειναι ο χορηγος και προκαλουν την Ομοσπονδια να τον ανακοινωσει?

Για μενα το μεγαλο ενδιαφερον ειναι στην αντιδραση των ΜΜΕ

Οι περισσοτεροι ΑΡΔ που εχουν καλες σχεσεις και προμοταρουν τους Αγγελοπουλους, εχουν βεβαια και καλες σχεσεις με την Ομοσπονδια (Τοσα ταξιδακια πανε).

Τόσο καιρο η κοντρα ηταν Αγγελοπουλοι-Βασιλακοπουλος για θεματα Ολυμπιακου. Εκει ηταν ευκολο να διαχωρισουν θεση. Τωρα? Κοντα με φοντο την Εθνικη? Χμ....

50-50 σημερα στην μπαλα; καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε...

Το πεναλτυ που χαρισε στον Κατσουρανη στο 0-0 το βλεπουμε πια σαν 50-50
Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι πηραμε ντερμπυ και ειναι πολυ καλο για την πεσμενη ψυχολογια μας,εχουμε ακομα πολλα παιχνιδια.

Δημοσ.

2)Σου φαινεται πολυ λογικο να χουν δωθει ΤΟΣΑ λεφτα οταν το ελληνικο μπασκετ πειναει, και τα λεφτα αυτα να μη ξερουμε απο που προερχονται? στην αρχη το μυαλο ολων μας πηγε στη eurobank, οπως ομως διαβαζουμε, η τραπεζα εδωσε ενα μικρο μερος του ποσου.

Οχι, οπως ειπα στον Τηλεμαχο, δειτε παλια μου ποστ, απο τους πρωτους που δεν ηθελαν wild card

ΑΛΛΑ μεχρι σημερα, οι περισσοτεροι που ημασταν εναντιον ειμασταν πρασινοι. Αντιθετα, λογω του εντονου κοκκινου χρωματος της Εθνικης οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι ηταν υπερ

Εγω ακομα και τωρα ειμαι εναντιον και θεωρω κακως δώθηκαν. Απλα απορω για το κινητρο - περαν της επιθεσης στον Βασιλακοπουλο.

Και η αληθεια ειναι οτι θα με ενδιεφερε το ποιος τα εδωσε - αφου η Ομοσπονδια λεει οτι δεν βγηκαν απο το μπατζετ - αλλα τι θα αλλαξει? Πιθανοτατα οποιος και να τα εδωσε, δεν θα τα εδινε στην Ομοσπονδια (οποτε να πεις κρατα τα για υποδομες) αλλα μονο για την wild card (η οποια ειχε και σχεση με την χορηγια της Eurobank)

Και γω θα ηθελα να μαθω ποιος τα εδωσε αλλα μεχρι εκει...

Μπραβο στα παιδια.Μια κρυο μια ζεστη μας εχουν ομως

Απολυτα λογικο

Τα περισσοτερα παιδια εχουν ενα Χ ταλεντο για να παιξουν καλα κοντρα στον γαυρο ή να κερδισουν τον ΠΑΟΚ αλλά όχι την εμπειρια να γυρισουν το 1-0 στην Τριπολη ενω ηταν καλυτεροι ή να κάνουν το 2-0 με τον ΟΦΗ για να ειναι σιγουροι

Δεδομενου οτι απο τους πιο εμπειρους μονο ο Μπεργκ εχει βγει που ειναι εκτελεστής και σε εναν βαθμό ο Πράνιτς ενώ ο Σίφο είναι για τα πουλια και δεν μπορούμε να κρατάμε εύκολα το 0 πίσω, ενώ ο Πέτριτς δεν εχει μπει ακόμα, στηριζόμαστε κατα 70% στους under21 οπότε θα έχουμε πάνω κάτω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...