Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρησε κανείς ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ( μόνο Πάπ, Αντετοκούμπο) αξιόλογους για υψηλό επίπεδο Έλληνες παίχτες κάτω απ' τα 25; 

Οι Σλουκας, Ματζαρης, Καλάθης, Παπαπέτρου, Διαμαντάκος, τί έιναι?

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Οι Σλουκας, Ματζαρης, Καλάθης, Παπαπέτρου, Διαμαντάκος, τί έιναι?

Ο Καλάθης είναι πια 26. Τους υπόλοιπους τους λες "αξιόλογους για υψηλό επίπεδο"; Ο πιο κοντινός σε αυτό είναι ο Σλούκας που δεν είναι καθόλου σταθερός στην απόδοση του. Ο Μάντζαρης δύσκολα θα γίνει κάτι παραπάνω απο απλά καλός, Εγώ μιλούσα για τους παίχτες της γενιάς της εθνικής νέων που πήραν το ευρωπαϊκό το 2009 και τώρα πλην του Παπανικολάου δεν έχουν εξελιχθεί σε τοπ παίχτες.

Δημοσ.

Το αν θα έπαιζε ο Μάντζαρης πχ 0 ή 10 ή 20 λεπτά θα ήταν θέμα προπονητή και του κάθε παιχνιδιού. Εγώ μιλάω για το αν υπάρχουν παίχτες 1ης γραμμής.

Αυτοί που έγραψες παραπάνω είναι παίκτες που μπορεί σε κάποια ματσ και με κάποιες ενέργειες να ωθήσουν την ομάδα αλλά συνήθως είναι αυτοι συμπαρασύρονται απ' τους συμπαίκτες 1ης γραμμής.

Βέβαια σπάνιο είναι να δεις κάποιον τέτοιο παίκτη έτσι στα 23-24-25 του αλλά ακόμα πιο σπάνια βλέπεις κάποιον να γίνεται τέτοιος παίκτης χωρίς να του φαίνεται και σε αυτές τις ηλικίες.

Δημοσ.

Πανκαρ πάντα έτσι ήταν στην Ελλάδα. Και διότι ποτέ δεν είμασταν οι μπασκετομάνες "Γιουγκοσλαβία", Λιθουανία, Ισπανία, αλλά και διότι πάντα μόνο ένα ζευγάρι σοβαρών (οικονομικώς) ομάδων υπήρχε : Άρης-ΠΑΟΚ παλιότερα και ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έκτοτε. Τα οποία ζευγάρια είχαν "πολύ υψηλούς στόχους" πάντα, και δεν ενσωμάτωναν σωρηδόν τα τυχόν ταλέντα που υπήρχανε, αλλά τα χώνανε χοντρά για να φέρνουνε ξένους που κάνανε τη βασική δουλειά (Γιούγκους που ενίοτε μάλιστα τους ελληνοποιούσανε, Αμερικάνους και δη και ομογενείς, Λιθουανούς...). Πώς να κάνουν λοιπόν προκοπή οι 20αρο-25άρηδες, παίζοντας μόνο Α1 σε "δευτεράντζες" ομάδες;

Την τελευταία 15τία ας πούμε (=μια μπασκετική "γενιά"), κάτσε και μέτρα πόσες αδιαμφισβήτητες "ταλεντάρες" (=το υψηλό επίπεδο που είπες) είχαμε, στις μεταξύ 20-25 ηλικίες, πέραν των γνωστών (=Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης - αυτά. Ειδικά μάλιστα από ψηλούς, πάντα νούλα είμασταν). 

Δημοσ.

Πανκαρ σορυ φιλε μου αλλα δεν το κατεχεις. δεν σου αρεσει ο καλαθης γιατι ειναι 26 (επειδη εσυ εβαλες οριο τα 25, εγω βαζω τα 26, αρα τον βαζω), ενω ο μαντζαρης απλα καλος; Χμμ 5 καλυτεροι play στην Ευρωπη απο τον Μαντζαρη εχεις να μου πεις; Αυτη την στιγμη, οχι κατι τιμημενα γηρατεια...

Μαντζαρης Καλαθης αντετοκουμπο Παπανικολαου κουφος εχουμε πενταδα για All star Europe και βαλε. Και μιλαμε ολοι μικροι. Επισης ολοι σε υψηλοτατο επιπεδο, κατι που μονο καλο μπορει να τους κανει. 

Δημοσ.

Ο Σλούκας και ο Μάντζαρης ειναι 2 ανερχόμενοι πολύ καλοί αθλητές. Τους θέλω και τους 2 η έστω 1 στον Παναθηναϊκό.<br><br> Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια τους στον γαβρο. Ο Δημητράκης ελπίζω να κάνει την κίνηση του.<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

vlachaquito προσωπικά τον Μάντζαρη τον πάω πολύ από έφηβο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εξέλιξή του σταμάτησε στον τελικό της Πόλης εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Κυρίως λόγω του περσινού τραυματισμού εννοείται, που στην ουσία του στέρησε έναν σχεδόν αθλητικό χρόνο, αλλά πρακτικά έτσι είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα με αυτόν. Οπότε ΕΧΕΙ μια βάση το ότι "είναι απλά καλός"...(Ευελπιστώ δε από του χρόνου να πάρει αρκετά τα πάνω του - αλλά και να δουλέψει το κορμί του, γιατί αν συνεχίσει στα ίδια, δε θα έχει την εξέλιξη που θα μπορούσε. Και από potential, δόξα τω Θεώ το παιδί).

Επίσης, τί είδους κόλλημα έχει πέσει στους παναθηναϊκούς, και εδώ και 2-3 μήνες μιλάτε για τον Μάντζαρη λες και είναι...της μοίρας του να συνεχίσει στον ΠΑΟ...; Διότι αυτό το feeling παίρνω από αυτά που γενικά διαβάζω....: "τον θέλουμε" "ε ρε και να τον πάρουμε" "το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του, σε μας ο Μάντζαρης" κτλ... Το περίεργο για 'μένα είναι που "κανονικά" παίκτη του ΟΣΦΠ δεν θα τον θέλατε (νομίζω). Αυτά που διαβάζω με κάνουν κι απορώ, λες και είναι κανένα παιδάκι που το πήραν οι Τσιγγάνοι και ξαναβρήκε το σπίτι του...Και πιο ρεαλιστικά, λες και ήταν δηλωμένος παναθηναϊκός μικρός, ή λες και είχε προσπαθήσει να τον πάρει ο ΠΑΟ πριν τον ΟΣΦΠ αλλά ξερωγώ στράβωσε η φάση ή τέλος-τέλος λες και παίζει σούσουρο ότι "ο Μάντζαρης δεν είναι ευχαριστημένος στον ΟΣΦΠ"...Σούσουρο δεν έχω ακούσει, το παιδί Περιστεριώτης είναι, και δεν ξέρω να είχε γίνει τίποτε τότε που ήταν να υπογράψει σε "μεγάλο σύλλογο"....

Οπότε; Τί παίζει;

(...σε κάθε περίπτωση, χλωμό το θεωρώ για ΠΑΟ. Δεν είναι Σπανούλης φάση, να πει θέλω να παώ αλλού για τα καλύτερα. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Εκτός φυσικά κι αν οι Αγγελόπουλοι του προτείνουν πενταροδεκάρες, που δεν βλέπω το γιατί να το κάνουν. Βέβαια κάπως έτσι χάσανε Χάινς - έστω κι αν είναι διαφορετική περίπτωση....)

Δημοσ.

Ένα μέτριο γκάρντ τύπου Σάδα είναι ο Μάτζαρης, μέρος ενός πολύ καλού συνόλου που μπορεί να προσφέρει μόνο στην άμυνα. Σλούκας-Κατσίβελης έχουν πολύ μεγαλύτερο ταβάνι.

Δημοσ.

Γιατί που ειπα εγω οτι ο Κατσιβελης ειναι παιχταράς? Εκτός αν δεν ξερεις τι διαβάζεις και απο ποιον.

Οτι ειναι μεγαλυτερο ταλεντο και απο Σλουκα και απο Ματζαρη, δεν το λεμε εμεις, το λεει ο οποιοδηποτε σχετιζεται προπονητικα με τον ΟΣΦΠ. Αν δεις δηλώσεις για το πως ηρθαν αυτοι οι 3 στην ομαδα, αν διαβάσεις το παρασκηνιο, θα δεις πολυ ενδιαφερουσες αποψεις. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ο Ιβκοβιτς ξεκινουσε στις αρχες παντα Κατσίβελη, ώσπου δυστυχως τραυματιστηκε. Τώρα αν η αυθεντία σου ακυρώνει απόψεις Ίβκοβιτς και λοιπων.. Δικό σου θέμα.

Το θεμα ειναι οτι ειναι τεραστιος χεστης, θολωνει και κανει λαθη. Δεν παιρνει πρωτοβουλίες, και όσο καλος και αν ειναι αμυντικά, κάποια καλάθια θα τα φας σ αυτο το επιπεδο. Αρα και άλλο μείον στην ψυχολογία. Θα μου πεις αυτά δε μετράνε? Θα σου πώ εννοείται, και πως αν συνεχίσει έτσι, το πουλάκι πέταξε. Κατά την άποψη μου θα πρεπει να δοθει δανεικός σε μια σοβαρή ομάδα επιπέδου Γιουροκαπ, να έχει μια πληρη σεζόν, και εκεί να κριθεί.

Ο Ματζαρης ενα πραγμα κανει πολυ σωστα, που ειναι basic αλλά δεν διδασκεται. Δεν κανει λάθη. Γ αυτό και μόνο το χαρακτηριστικό του ειναι 10 φορες πιο πολύτιμος απ τους άλλους 2. Βαλε και την καλη αμυνα (αν και φετος εχει επηρεαστει απ τον τραυματισμο), την καλή οργάνωση και το πολυ καλο ποσοστο στο στατικό τρίποντο, και έχεις εναν χρησιμοτατο παίκτη, σε μια ηλικία που αλλοι πετούσαν χαρταετό σε μικρομεσαίες ομάδες..

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.sport-fm.gr/article/minuoun-ton-fusiotherapeuti-tou-pao-oi-aggelopouloi/750668">Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι

Και μετα λετε για τον Αλαφουζο.

Μηνυση και στην καθαριστρια τωρα...

Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω έντονα για το ποιόν των αυγουλοματηδων.

http://www.gazzetta.gr/plus/article/587615/i-halyvoyrgiki-agkathi-anamesa-stoys-aggelopoyloys

Κόσμος στο δρόμο, οι μεταγραφές να είναι καλά. Κάτι τέτοιο δεν το είδα ποτέ στις επιχειρήσεις των κοντων που δίνουν προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Επίσης πως κατάφερε να ναυαγήσει εταιρεία φυσικών πόρων χωρίς να την πουλήσει ένας θεός ξέρει ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...