KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 την κρατησε απο το λαιμο και την χρησιμοποιησε ως ανθρωπινη ασπιδα. δεν μου φαινεται για προσαγωγη αυτο..
insomniaK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 @TXC Εφόσον τη χρησιμοποιεί ως ασπίδα είναι ομηρία, κάτι που απαγορεύεται μέχρι και σε περίπτωση πολέμου. Πάντως είσαι σωστός, εξισώνεις μόνος σου τα όργανα καταστολής με τους ταραξίες, εύγε για τη νηφάλια ματιά στα γεγονότα.
TXC_ELLAS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 @TXC Εφόσον τη χρησιμοποιεί ως ασπίδα είναι ομηρία, κάτι που απαγορεύεται μέχρι και σε περίπτωση πολέμου. Πάντως είσαι σωστός, εξισώνεις μόνος σου τα όργανα καταστολής με τους ταραξίες, εύγε για τη νηφάλια ματιά στα γεγονότα. πολυ ευκολα μπορει να μεταφραστει ως ''ασπιδα'' φιλε μου. Οπως επισης να μεταφραστεις και σαν ''κολπο'' του φωτογραφου που πετυχε εκεινη την ωρα που ειχαν κρατημενη την κοπελα για προσαγωγη και φανηκε σαν να την εχουν για ανθρωπινη ασπιδα. Δεν τους εξισωνω για κανενα λογο..
TXC_ELLAS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μονο hd video την επομενα φορα... εχουν λεφτα τα αναρχια βλεπεις! :-D
tolis_01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 πολυ ευκολα μπορει να μεταφραστει ως ''ασπιδα'' φιλε μου. Οπως επισης να μεταφραστεις και σαν ''κολπο'' του φωτογραφου που πετυχε εκεινη την ωρα που ειχαν κρατημενη την κοπελα για προσαγωγη και φανηκε σαν να την εχουν για ανθρωπινη ασπιδα. Δεν τους εξισωνω για κανενα λογο.. Κάποιοι το είδαν από κοντά πάντως το σκηνικό. Εκτός του φωτογράφου. Ή λένε ότι το είδαν, δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα.
TXC_ELLAS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Κάποιοι το είδαν από κοντά πάντως το σκηνικό. Εκτός του φωτογράφου. Ή λένε ότι το είδαν, δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα. you'll never know....
insomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Σίγουρα το είδαν οι αστυνομικοί που είναι γύρω απο τον συνάδελφό τους, ας αναφέρουν το περιστατικό στους ανωτέρους τους. Ο καθένας μας μπορεί να δει στη φωτογραφία 5-6 μάρτυρες σε απόσταση 1 μέτρου από το συμβάν. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορούμε, ως κοινωνία, να εμπιστευτούμε αυτούς που επιλέξαμε και πληρώνουμε για να μας προστατεύουν. Τι κατάντια...
status Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 η ομηρια οχι η προσαγωγη. Επισης ειναι πλημμελημα τα σπασιματα σε καταστηματα. Κακουργηματικου χαρακτηρα μπορει να ειναι οι πετρες που πετας σε ανθρωπο με σκοπο να τον σκοτωσεις-να τον τραυματισεις βαρια. Αναφέρομαι σε εσένα επειδή είσαι ένα του πτώματος εεε σώματος ήθελα να πω, αλήθεια, πες μου, τους ματατζίδες και τους ΔΙΑΣ τους ταΐζουν ψυχοτρόπα ή απλά είναι τόσο κομπλεξικοί από μόνοι τους; Ένα ποσοστό απ αυτούς τελειώνει την υπηρεσία του και μετά πάει σπίτι του και μπορεί να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη χωρίς να τον φτύσει; Όσο για το σχόλιο σου, δείχνουν κάθε φορά τον πακτωλό πολιτισμό και ηρεμίας που δείχνουν τα ΜΑΤ κάθε φορά...σε κάθε συγκέντρωση.. Σίγουρα το είδαν οι αστυνομικοί που είναι γύρω απο τον συνάδελφό τους, ας αναφέρουν το περιστατικό στους ανωτέρους τους. Ο καθένας μας μπορεί να δει στη φωτογραφία 5-6 μάρτυρες σε απόσταση 1 μέτρου από το συμβάν. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορούμε, ως κοινωνία, να εμπιστευτούμε αυτούς που επιλέξαμε και πληρώνουμε για να μας προστατεύουν. Τι κατάντια... Κόκορας κοκόρου μάτι βγάζει;
insomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τι κόκορας ρε; Λάθος ζώο... :·ρ Για αυτό θα είναι για πάντα μπάτσοι, αντί για αστυνομικοί.
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ασφαλίτες είναι, που παριστάνουν τους οπαδούς του συγκεκριμένου κόμματος. Το κάνουν για να πλήξουν το κίνημα Τα ίδια λένε αρκετοί και γι΄ αυτούς που είναι στην άλλη μεριά των "οδοφραγμάτων". Άρα το λογικό συμπέρασμα είναι: ασφαλίτες πλακώνονται μεταξύ τους, οπότε πρόκειται για οικογενειακό πρόβλημα. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
tolis_01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Άρα το λογικό συμπέρασμα είναι: ασφαλίτες πλακώνονται μεταξύ τους, οπότε πρόκειται για οικογενειακό πρόβλημα. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Δεν πλακώνονται, παρέα κάνουν
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ένας λόγος παραπάνω τότε. Μπορεί να είναι και ένα νέο είδος γυμναστικής.
g_alkis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ο άλλος με την ασπίδα πρέπει να είναι φαν του κάπτεν αμέρικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα