Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ισχύει ότι την προηγούμενη φορά που έδιναν εξάευρες με δύο αλκοολούχα, όταν αγόραζες 4 μπουκάλια  έβγαζε κανονικά 2 δωροεπιταγές. 

Βέβαια αν τις χωρίσεις τις αγορές θα γλυτώσεις 6 ευρώ που θα χρησιμοποιήσεις την πρώτη εξάευρη στη δεύτερη αγορά.

Δημοσ.

1000 σελιδες συμπληρωσαμε σημερα σ αυτο το θεμα...απ αυτο φαινεται το ενδιαφερον που υπαρχει..ενα μεγαλο μπραβο σε οσους συμμετεχουν και ενημερωνουν!

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Μεχρι τοτε οπως πανε δεν θα δινουν 6ευρες, ή μαλλον, ισως δινουν με 150 ευρω αγορες κρεατικων-λαχανικων-τυριων.

Οι προσφορες τους πιστευω οτι ειναι σαφως πιο ψοφιες απο τοτε που ο μαρινοπουλος εχασε την μπαλα.

• Like 12
Δημοσ.

με 4 αλκοολουχα πηρα 2 εξαευρες κανονικοτατα..το οριο ειναι στα 4 ποτα απο οτι μου ειπαν αλλα φυσικα με ενα μεσα εξω λυνετε και αυτο.!

• Like 1
Δημοσ.

Σε βενζιναδικο shell πηρα πριν απο λίγο πηρα καψουλες dolce gusto 2+1 κουτι δωρο...τελικη τιμη 10,80 τα τρια κουτια...ειχε διαφορες γευσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία απ' το Z-mall;

Έχω ψωνίσει 2-3 φορές... Μια χαρά ήταν αυτά που μου έστειλαν εκτός από μια φορά που είχαν στείλει λάθος προϊόν (έμοιαζε πολύ με τη μπλούζα που είχα αγοράσει πάντως), και μου είπαν αν θέλω να τη στείλω πίσω και να πάρω κάτι άλλο αφού δεν υπήρχε πια αυτό που είχα παραγγείλει. Λόγω χαμηλού κόστους όμως βαρέθηκα ν ασχοληθώ και κράτησα το "λάθος"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάθε επιφύλαξη δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 100€ με 60€, χωρίς περιορισμό αγορών.

Η ΙΚΕΑ έχει βγάλει ανακοίνωση ότι δεν έχει σχέση με την ενέργεια, αλλά και στο site αναφέρεται ότι "Το κουπόνι αγοράζεται από την ιστοσελίδα της Dealber και είναι προσφορά της Report spam και όχι της ΙΚΕΑ". Η Dealber έχει σχέση με την AirFast Tickets.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο site?

Επεξ/σία από matrixxx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...