Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά και διάφορα απο public.

Σε ορισμένα παιχνίδια έχει στα 2 το τρίτο δώρο.

Π.χ. αυτό βγαίνει στα 13 τόσο με επόμενη τιμή σκρουτζ τα 36...

Καταρτισμένος,σίγουρος και ψαρωτικός.

i LOVE MY ADMIN.

Επίσης έχει κάποια lego -50%.

Παρήγγειλα κάποια για τα παιδιά...

http://www.public.gr/cat/kids-and-toys/lego®/lego-me-ekptosi/

• Like 5
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μασούτης    3/11 - 5/11

-30% στα προϊόντα τόνου και στις τονοσαλάτες Τράτα

Δεν αντέχω να μη το επισημάνω....

Καπνιστός τόνος Τρατα (συσκευασία 2 κονσέρβες μαζί) στα ΑΒ Βασιλόπουλος 5,95€ (σταθερή τιμή)

Μασουτης 7,36σταθερή τιμή, και με το -30% της "προσφοράς" στο 3ημερο από αύριο τελική τιμή 5,16€

Ας κάνουν ένα κόπο εκεί στον Μασουτη να επιληφθούν τέτοιων κραυγαλέων καταστάσεων γιατί νομίζω θα χάσουν αρκετό κόσμο στο τέλος...

Καλοπροαίρετα και φιλικά πάντα.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν αντέχω να μη το επισημάνω....

Καπνιστός τόνος Τρατα (συσκευασία 2 κονσέρβες μαζί) στα ΑΒ Βασιλόπουλος 5,95€ (σταθερή τιμή)

Μασουτης 7,36σταθερή τιμή, και με το -30% της "προσφοράς" στο 3ημερο από αύριο τελική τιμή 5,16€

Ας κάνουν ένα κόπο εκεί στον Μασουτη να επιληφθούν τέτοιων κραυγαλέων καταστάσεων γιατί νομίζω θα χάσουν αρκετό κόσμο στο τέλος...

Καλοπροαίρετα και φιλικά πάντα.

Οπως εχω ξαναπει ο Μασουτης ειναι σταθερα αηδιαστικος

Εδω και εναμιση χρονο επειδη κανει παρτυ (με το που τα τιναξε το carrefour) , οι τιμες του ειναι αλλου..οι προσφορες του ανυπαρκτες..και τα μαγαζια του ολα γεματα !!! Τοσο ηλιθιοι ειμαστε . Βεβαια και τι να βρεις Θεσ/νικη αλλο, δεν ξερω !

(πχ χρειαζεται αν αναφερω οτι πλεον ο Μασουτης πουλαει ρετσινα με εκπτωση μονο στο ποτο και οχι στο μπουκαλι μεσα στο οποιο βρισκεται ?)

• Like 2
Δημοσ.

Κανονικά ισχύει από Πέμπτη το -40% αλλά παρότι γράφει στον ράφι την κανονική τιμή, ισχύει και τώρα η έκπτωση. Από απόθεμα εννοεί ότι δεν είχαν και όντως κι εγώ που πέρασα από 2 Γαλαξίες βρήκα μόνο 1 τεμάχιο στον ένα, το πήρα και θα μου βγει στα 47 λεπτά με το pockee. Βέβαια η κορυφαία προσφορά είναι αυτή του market in για όποιον την πρόλαβε.

Ισχύει δηλαδή αυτό από σήμερα;;;

Στο φυλλάδιο του δε κατάφερα να το εντοπίσω...

Δημοσ.

Έτσι μου είπαν στον Γαλαξία στην Λ. Δημοκρατίας στο Μενίδι.

Δημοσ.

Ναι κάτι αξιόλογο λεω,οχι να φάω και να τρέχω μετά... ;)

Περί τόνου, το Lidl έχει καπνιστό τόνο κονσέρβα στα 1.75€ περίπου το οποίο συχνά παίζει προσφορά στο 1.25€ αν θυμάμαι καλά. Αν κάτι δεν πάει καλά με τους συγκεκριμένους ενημερώστε άμεσα για να μην πάθουμε τίποτα :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ την τρίτη που πήγα είδα καρτελάκι με την έκπτωση. Και στόκαρα. Φυλλάδιο νομίζω ότι δεν έχει βγάλει ακόμα ο Γαλαξίας για αυτό το μήνα.

Δημοσ.

Giga bazzar

Πυλαια. Lidl

Mεχρι το σαββατο

Το Σάββατο θα πάω να ρίξω μια ματιά, αν πάει κανείς εν τω μεταξύ ας ενημερώσει σχετικά με το τί φέρνει (πχ χειμερινά ρούχα, συσκευές κοκ).

Τον Αύγουστο/Σεπτέμβρη πότε ήταν είχε ξεστοκάρει τα καλοκαιρινά....αν έχει τώρα τα χειμερινά που ξέμειναν, θα είναι πιο φτηνά από αυτά που βγάζει πάλι τώρα (και σε παντελόνια τζιν πχ είναι ίδια).

Δημοσ.

Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι τα My Market δεν δέχονται πλέον χάρτινα κουπόνια για τα προϊόντα που είναι στο φυλλάδιο τους.

Το έχετε παρατηρήσει και εσεις?

Έτσι θα χτυπήσουν το LIDL και  ΑΒ? Εύγε!

Klinex advance 2lt συνδυαστικά με κουπόνι livesmart και Χωριό soft βούτυρο με κουπόνι από minervahorio.

Ακολουθούν την ιδια γραμμή, με την ΜΕΤΡΟ του Παντελιάδη, που απο το καλοκαίρι δεν δέχονται κουπόνια σε προϊόντα φυλλαδιου.

Δημοσ.

Εγώ την τρίτη που πήγα είδα καρτελάκι με την έκπτωση. Και στόκαρα. Φυλλάδιο νομίζω ότι δεν έχει βγάλει ακόμα ο Γαλαξίας για αυτό το μήνα.

o γαλαξιας εχει βγαλει φυλλαδιο ειναι στο site τους 

• Moderators
Δημοσ.

o γαλαξιας εχει βγαλει φυλλαδιο ειναι στο site τους

Εφυγε ο συνδεσμος, αφου δεν επιτρεπονται φυλλαδια χωρις συγκεκριμενη προσφορα.

Το κοιταξα ολο παντως, δεν βρηκα την προσφορα (οπως εχει γραψει και ο chrisk) για την οποια μιλουν και ρωτουν παραπανω.

Δημοσ.

Ο Μασουτης (που δε θα σταματησω να του τα χωνω) στο σημερινο του φυλλαδιο εχει -2€ τα ariel 3 in 1 pods15 καψουλες στα 4€ τελικη. Εκμεταλευτειτε οτι μπορειτε  ..για τιμη μηδενικη....ο νοων νοειτω (ειναι σημαντικο να γινεται αυτη η εκμεταλλευση την 1η μερα που τρεχει το φυλλαδιο το οποιο ακομα δε γνωριζουν οι ταμιες τι προσφορες εχει)

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μασουτης (που δε θα σταματησω να του τα χωνω) στο σημερινο του φυλλαδιο εχει -2€ τα ariel 3 in 1 pods15 καψουλες στα 4€ τελικη. Εκμεταλευτειτε οτι μπορειτε ..για τιμη μηδενικη....ο νοων νοειτω (ειναι σημαντικο να γινεται αυτη η εκμεταλλευση την 1η μερα που τρεχει το φυλλαδιο το οποιο ακομα δε γνωριζουν οι ταμιες τι προσφορες εχει)

Στην περιγραφή αναφέρει ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...