Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκλαβενίτης (Μελίσσια) - 30% στα ΦΥΛΛΑ χρησή ζύμη (υπάρχουν και κουπόνια πόκι) , βίκος cola φιάλη pet 6*33cl έκπτωση από 3€ στα 2.5€ και 1+1 δώρο, οπότε με 2.5€ παίρνεις 12 μπουκαλάκια των 330μλ - προσοχή στα Μελίσσια είχε μόνο 2 συσκευασίες, μακαρόνια μίσκο 2+1 δώρο και κάποια barilla  2+1 δώρο, γάλα φρέσκο μαράτα 0.88/λτ και επιδόρπιο γάλα δελτα σμαρτ με γευσεις 1+1 δώρο

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσοχή δεν ισχύει για όλα τα νούμερα....

το -50% ισχύει για τα ΝΟ 3, 4, 4+, 5+,6 και 7

ΔΕΝ ισχύει για τα ΝΟ 1,2,5

μου βγαζει προσθηκη κουπονιου και δεν προχωραει στη παραγγελια

Δημοσ.

Στο Σκλαβενίτη επίσης έχει τα uncle ben's ρύζια και σάλτσες 2+1 δώρο.Στα misko σε κάποιους κωδικούς έχει 2+1.Στα Νο 6,7 και 10 έχει χάρτινο κουπόνι με την αγορά 2 ίδιων συσκευασιών -0,40.Αγοράζοντας 4 συσκευασίες και χρησιμοποιώντας 2 κουπονια χάρτινα και επιστροφή 0,80 από pockee βγαίνει στα 0,46 η συσκευασία (το σπαγγέτι νο 6 εν προκειμένω)Τα χάρτινα κουπόνια γράφουν πάνω ότι ισχύουν μέχρι 14/12.Επίσης σερβιέτες Everyday οικονομική συσκευασία 1+1 δώρο.

Δημοσ.

Στο ΑΒ τα lenor unstoppables είναι 1+1 μέχρι το Σάββατο.

Επίσης με εξαργύρωση 1400 πόντων πιστωτικής ALPHA παίρνεις ένα Lenor Unstoppables.

Η προσφορά συνδυάζεται? Δηλ με 1400 πόντους παίρνεις 1+1 ?

Στο καρτελάκι έλεγε: 1+1 = 6,99€ ή πάρτε το με 1400 πόντους.

Στο ταμείο: Α υπάρχει λάθος και το ξέρουμε θα χρεωθούν 2800 πόντοι.

Έστειλα email να δούμε τι θα απαντήσουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μασούτης   5/12 - 7/12

-25% στα χύμα προϊόντα Μακεδονικός Χαλβάς

-Ολόκληρο ελληνικό κοτόπουλο χύμα   1,99€

-Συσκευασμένες ελληνικές πατάτες για τηγάνι  0,48€

-Προίόντα Head&Shoulders,Koleston,Wellaflex  1+1 δώρο(ισχύει για όμοιες συσκευασίες)

-50% σε σερβιέτες και σερβιετάκια Libresse

-50% στις πάνες Libero Jumbo comfort fit και στα μωρομάντηλα Libero

-Essex  σκόνη ή υγρό 50μεζ   4,90€

ΕΛΟΜΑΣ    5/12 - 7/12

-Χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο(προέλευση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)  3,69€/κιλό

-Neomat σκόνη 45μεζ ή υγρό 42μεζ   4,99€

-50% στα συμπυκνωμένα μαλακτικά Neomat 750ml

-Όλα τα υγρά πιάτων Ava  1+1 δώρο

-40% στα Tena pants και lady  

Market In  5/12 - 11/12

-Εγχώρια μήλα στάρκιν  0,79€/κιλό

-Πάριζα για τοστ  Μικρές φάρμες του βουνού  3,95€/κιλό

-Πάστα φλώρα(κεράσι,φρούτα του δάσους,βερίκοκο,σοκολάτα)  160γρ   1,50€

-40% σε όλα τα φύλλα και τις πίτες Ζαγορίου  ΑΛΦΑ

My Market   5/12 - 7/12

-Βραστό ή καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας Υφαντής  8,70€/κιλό

-Kerrygold  regato φρατζόλα  5,90€/κιλό

-Χαρτί υγείας  Softex pure and soft  12 ρολά, 0,744kg   2,50€

-45% σε όλα τα προϊόντα Orzene

ΑΒ   5/12 - 6/12

-30% σε όλα τα όσπρια

ΑΒ     5/12 - 11/12

-Gouda Γερμανίας  4,95€/κιλό

-Χύμα ελληνικό κοτόπουλο  2,19€/κιλό

-25% σε όλες τις χύμα και τυποποιημένες πάριζες Υφαντής

-Nestle Kit kat, Crunch και Desert  1+1 δώρο

-Αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις 1 κιλού  0,89€

-Κέικ φλάουρ Αλλατίνη  2χ500gr   0,89€

-50% σε όλα τα προϊόντα  Garnier

-50% στα  Finish All In One  29-45 τεμαχίων

-Ηλεκτρικό επίστρωμα, μονό(80χ150cm)  15,95€ και διπλό(140χ160cm)  25,95€

-Pampers active fit και Baby dry pants  1+1 δώρο(αφορά προϊόντα ίδιας αξίας)

Γαλαξίας    5/12 - 10/12

-Μανταρίνια κλημεντίνες   0,79€/κιλό

-Πρόβεια φέτα  Δωδώνη  6,82€/κιλό

-Γραβιέρα Μεσολογγίου Γαλαξίας  7,72€/κιλό

-Μακεδονικό ταχίνι  300γρ+50% επιπλέον προϊόν   3,98€

-Μέλι Αττική  1 κιλού  9,80€

-30% στις πίτες Καραμολέγκος(μικρές,μεσαίες,μεγάλες,αραβικές,κυπριακές)

Επεξ/σία από efkola
  • Like 16
Δημοσ.

Το roadkilltshirts έχει προσφορά 12 tshirts στην τιμή των τριων. Mεταφορικά $40 και $20 το απλό κοντομάνικο μπλουζάκι, παίρνεις τα 12 με περίπου 8 ευρώ το ένα. Μπορεί να είναι διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, είδη, κλπ αλλά αν είναι ακριβότερα πληρώνεις τη διαφορά (πχ δεν μπορεις να πληρώσεις για 3 κοντομανικα και να παρεις τζαμπα 9 hoodies).

• Like 3
Δημοσ.

για αυτό το ΠΣΚ  το welovesupermarket έχει -50%στις πάνες babylino και δωρεάν μεταφορικά. 

Επίσης είναι ενεργό το κουπόνι FAY6 που δίνει έκπτωση -6€! Καλύτερο κι από το COUPON5 που υπήρχε πριν λίγο καιρό...

Δυστυχώς τώρα το ανακάλυψα, ελπίζω κάποιοι να προλάβουν να επωφεληθούν.

• Like 3
Δημοσ.

Το roadkilltshirts έχει προσφορά 12 tshirts στην τιμή των τριων. Mεταφορικά $40 και $20 το απλό κοντομάνικο μπλουζάκι, παίρνεις τα 12 με περίπου 8 ευρώ το ένα. Μπορεί να είναι διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, είδη, κλπ αλλά αν είναι ακριβότερα πληρώνεις τη διαφορά (πχ δεν μπορεις να πληρώσεις για 3 κοντομανικα και να παρεις τζαμπα 9 hoodies).

μια χαρά εχω σκεφτεί και λογότυπο Dormammu

I've come to bargain

Δημοσ.

Επίσης είναι ενεργό το κουπόνι FAY6 που δίνει έκπτωση -6€! Καλύτερο κι από το COUPON5 που υπήρχε πριν λίγο καιρό...

:-(  'Εχω ήδη παραγγείλει απο την Παρασκευη αλλά έστειλα mail μπας και το βάλουν αυτοί.

Δημοσ.

Αυτό το μαγαζί είναι γελοίο το welovesupermarket ! Βάζω το κουπόνι μου κάνει κανονικά την έκπτωση και επειδή δεν τους συνέφερε να μου στείλουν την παραγγελία με παίρνει τηλέφωνο και μου τις ακυρώνει . ΜΑΚΡΙΑ ...

Γνωρίζεις μήπως από πότε μέχρι πότε ίσχυε ;
Δημοσ.

Αυτό το μαγαζί είναι γελοίο το welovesupermarket ! Βάζω το κουπόνι μου κάνει κανονικά την έκπτωση και επειδή δεν τους συνέφερε να μου στείλουν την παραγγελία με παίρνει τηλέφωνο και μου τις ακυρώνει . ΜΑΚΡΙΑ ...

.......κ μολις ανεβασαν την τιμη στα babylino packs...

• Like 1
Δημοσ.

.......κ μολις ανεβασαν την τιμη στα babylino packs...

Ανέβασαν την αρχική τιμή εννοείς, ή δεν κάνουν πλέον την έκπτωση?

Δημοσ.

Η προσφορά ίσχυε για το ΠΣΚ και ήταν -50% τώρα γύρισε στο -40% , η αρχική τιμή δεν άλλαξε, ισχύουν ακόμη τα δωρεάν μεταφορικά εως 7δεκ. πρόλαβα και έκανα παραγγελία με το κουπόνι -6€ και ακόμα δεν έχω φάει άκυρο...

• Like 2
Δημοσ.

ΕΛΟΜΑΣ    5/12 - 7/12

-Όλα τα υγρά πιάτων Ava  1+1 δώρο

Στην συσκευασία των 650ml έχει επιστροφή 0,60€ pockee.

Η τιμή 1,91€. Πήρα 6τμχ και πλήρωσα τα 3τμχ στα 5,73. Θα πάρω επιστροφή 3,60€.

• Like 1
Δημοσ.

όχι, αλλά πρακτικά θα σου πω μέχρι να το δοκιμάσεις και να μην περνάει πια. Συνήθως τα κουπόνια έχουν όχι μόνο χρονική περίοδο ισχύος, αλλά και αριθμό κουπονιών που δίνονται και πέραν αυτού του αριθμού δεν περνάνε.

Κι εγώ άκυρο δεν έφαγα ακόμα, αλλά για τόση διαφήμιση/ανθρώπους που αρχίζουν να παραγγέλουν από αυτό το site δε νομίζω ότι είναι έξυπνο να ακυρώσουν παραγγελίες, από τη στιγμή που και προϊόν ροής είναι, και δεν έκαναν λάθος τιμή και το κουπόνι ήταν σε ισχύ. Είχα πάρει και με το προηγούμενο κουπόνι και θα έπαιρνα και τώρα με το -50%, απλά βρήκα το κουπόνι. Αν είχα φάει άκυρο την προηγούμενη φορά, δε θα ξαναασχολούμουν με αυτούς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...