Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν κάνω σωστά που γράφω νέο μήνυμα αν όχι ας τα βάλει όλα μαζί ο συντονιστής... οδηγίες πλεύσης προς ναυτιλομενους :P

Πιστεύω όλοι ξέρουν για τους πόντους επιβράβευσης της νεστλέ,λοιπόν εκεί μέσα έχει κουπόνι για την μπλε Crunch δλδ η κλασσική -80 λεπτά,αν λοιπόν εχετε γκουχ γκουχ πάνω απο ένα νέους ή παλιούς λογ. με πόντους(τους δίνει ως επιβράβευση όταν φτιάχνεις λογαριασμό 1250) μπορείτε να εκτυπώσετε τα εν λόγο κουπόνια και να σας βγαίνουν οι 2 crunch στα 30 λεπτά... το ίδιο ισχύει και για την nestle dessert για όσους τους έχει πιάσει το πνεύμα των χριστουγέννων και χρειάζονται κουβερτούρα για σπιτικες σοκολατένιες λιχουδιες.

Υπάρχει κουπόνι -80 λεπτά για την dessert οπότε 2 κουπόνια =1.60 ευρώ, nestle dessert 1+1 δώρο 1.80-1.60=20 λεπτά τα 400γρ κουβερτούρα(στο σκλαβενίτη) 1.83 ευρώ στο βασιλόπουλο.

Τέλος για όσους έχουν παιδιά και τους δίνουν nesquick (ο βασιλόπουλος το έχει στα 2.09 ευρώ τα 400γρ. -90 λεπτά κουπόνι=1.19 ευρώ) έχει και απο αυτό ο μπαξές+λρέμες βρεφικές(αυτές δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρουν όμως).

Λιγώθηκα λέμε :P

Ξέχασα την κιτ κατ... ντροπή μου, λοιπόν κιτ κατ σακούλα τον 200γρ 2.38 ευρώ 1+1 δώρο,κουπόνι -70 λεπτάΧ2=98 λεπτά οι δύο σακούλες κιτκατ σύνολο 400γρ.

Επεξ/σία από ahill2
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, στο pockee έχει στις προσφορές του Κρητικού, υγρό πιάτων planet SeaPearl 425ml στα 0.69€ μείον 0.30€, τελική 0.39€

Ισχύει ή είναι καμιά μούφα;

P.S. Κουπόνι για το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο planet.

Δημοσ.

Nope

attachicon.gifIMG_0065.JPG

Έσφαλα τελικά 1.32 η λευκή

Δεν ξέρω που μένεις φίλε ή γιατί την χρεώσαν 1.32 σε βασιλόπουλο εκεί αλλά να ξέρεις η τιμή της είναι 1.10 της λευκής και της κλασσικής και 1.34 με μπισκότο.

Eγώ θα τους ρώταγα γιατί της χρεώνουν παραπάνω + θα εκτύπωνα τα κουπόνια απο nestlenoiazomai και τους άδειαζα το μαγαζι :P

και για του λόγου το αληθές http://www.ab.gr/click2shop/search?text=nestle%20crunch  .

Δημοσ.

Προσοχή!

Κουπόνια Νεστλέ-Νοιάζομαι: Το κουπόνι αυτό δεν συνδυάζεται με άλλο κουπόνι ή προσφορά...

Το αναγράφει δυο φορές δεξιά στο κουπόνι..

Δημοσ.

Προσοχή στην προσφορά για Kleenex Capitone χαρτί υγείας του pockee.

Έχει προσφορά για συσκευασίες 7+1 και 10+2 αλλά όχι για την μεγαλύτερη (14+4). Κατά διαβολική σύμπτωση η μεγάλη συσκευασία ήταν η μόνη που είχε το σουπερμαρκετ της γειτονιάς μου και φορτώθηκα την υψηλή τιμή.... 

(με τέτοια "ψιλά γράμματα" ξενερώνει κανείς από κουπόνια-προσφορές)

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από Αθήνα. Είχα δίκιο τελικά. Στην επόμενη συναλλαγή. Θα χρεωθούν 1400 πόντοι (πιστωτικής κάρτας) για κάθε δύο συσκευασίες που έχω πάρει (εχω πάρει στο σύνολο 4) και θα μου επιστραφούν τα χρήματα.

Το έκανα αλλά μου έβγαλαν τη πίστη στο ταμείο, περίμενε πόσος κόσμος και με κοιτούσαν περίεργα. Είναι ο λόγος που δε χρησιμοποιώ κουπόνια. Από την Αθήνα με εξυπηρέτησαν αμέσως αλλά οι ταμίες είναι λες και τα πληρώνουν από τη τσέπη τους. Στο τέλος λέω έπρεπε να είχατε ενημερωθεί, πάρτε τηλέφωνο η θα ξαναπάρω εγώ αύριο στην Αθήνα και στο φινάλε είναι δικό σας λάθος. Η ταμίας μου λέει μετά ενημερωθήκαμε ότι γίνεται αυτό που λέγατε, και της λέω όταν εγώ επέμενα γιατί δε σηκώνατε κουβέντα? Τώρα βρείτε τρόπο να επιστρέψετε τα χρήματα και να πάρω τα lenor με τους πόντους. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...