Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωρίζουμε πόσο είναι;

Δεν είναι standar , η προσφορά ισχύει για 250000 θέσεις και ξεκινάει από 9,99 , έχει μερικές με 9,99 και μετά ανεβαίνουν ανάλογα τη διαθεσιμότητα και τις ημέρες 

Το βράδυ κοιτούσα Θεσσαλονίκη - Ναπολη- Θεσσαλονίκη και έβγαινε 9,99 + 9,99 , το πρωί είχε 29,7 + 9,9 

Κάντε ένα κόπο και μπείτε να δείτε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εχθες τρεχει αλλα δεν το εβαλες..

Αντιθετως βολεψες μια θεση για εσενα..

Το θεμα ειναι να βοηθαμε και αλλους αγαπητε συμφορουμιτη.

(Sorry για το offtopic)

Δεν μπορω οτι βλεπω να το ανεβαζω , πολυ δε περισσοτερο απο τις διακοπες που ειμαι.

Μαλιστα εγω τα εκλεισα το βραδυ ενω η προσφορα επαιζε (νομιζω) απο το πρωι.

Δεν ειχα μπει καν στο forum για να δω αν εχει γραφτε ή οχι.

PS Και  κατι που ξεχασα ...για δες ποιος εκανε μοδα τις προσφορες της Ryanair στο forum και μετα ξαναπες μου

Επεξ/σία από JohnnyX
  • Like 5
Δημοσ.

Στον σκλαβενίτη πήρα σήμερα nescafe classic 100gr = 2.75

Δεν πρόσεξα το καρτελάκι για την χρονική διάρκεια της προσφοράς.

Δημοσ.

Στον σκλαβενίτη πήρα σήμερα nescafe classic 100gr = 2.75

Την ιδια προσφορα εχει απο αυριο μεχρι και το Σαββατο ο Μασουτης!

Δημοσ.

Εδώ και καιρό την έχει την προσφορά ο Σκλαβενίτης. Κάθε φορά που ψωνιζα, έπαιρνα κι από ένα....

Ο Μασούτης και τα lidl τον είχαν προσφορά πάνω από 3€, από ότι θυμάμαι στα ράφια τους.

Τώρα, τον έβαλε ο Μασούτης 2,75...

Δημοσ.

Και ο Βασιλόπουλος την είχε πρόσφατα, είχα πάρει 5~6 κουτάκια 

Ο οποίος Βασιλόπουλος (δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη) έχει τον Gold Blend σε πολύ καλές τιμές (γυάλινο των 100 gr λίγο κάτω από 3 ευρώ και το 200άρι 5,9 περίπου)

Δημοσ.

Στον σκλαβενίτη πήρα σήμερα nescafe classic 100gr = 2.75€

Να πω επίσης πως χθες στο κατάστημα στην Π.Ράλλη εκεί που γίνεται Σαλαμίνος (σύνορα Νίκαια-Κερατσίνι) είχε τις κάψουλες για nespresso Douwe Egberts στα 2,1 ευρώ (πιο φτηνά και από τους ristretto απ το lidl). Δυστυχώς είχε ελάχιστα τεμάχια και δεν νομίζω να έχει μείνει κανένα εκεί αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει και για άλλα καταστήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ σήμερα τον πήρα 3,5 ευρώ τον νεσκαφέ τον κλασσικό 100gr από τον Σκλαβενίτη και την πάτησα. ΜΗΝ παρετε. Και ας λεει οτι κανει 2,75 στο caremarket...

Δημοσ.

Μια από τις προωθητικές ενέργειες της Huawei για τα μοντέλα της : Huawei P8 lite ή Huawei P9 lite ή Huawei P10 lite

που αγοράστηκαν από 12/07 και μετά ,είναι ότι  δίνει ένα Selfie Stick δώρο.

http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/p8-lite-p9-lite-p10-lite

Όμως η συσκευή θα πρέπει να εχει αγοραστεί απο τα μαγαζιά:Cosmote, Vodafone, Wind, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Κωτσόβολος, Γερμανός.

Επίσης για:

Για τα Huawei P10 & Huawei P10 Plus για αγορές που πραγματοποιήθηκαν απο 19/6 εως 30/7 δίνει  δώρα:Power Bank, Θήκη Κινητού και Car SuperCharger.

Και για το Huawei P10 lite που αγοράστηκε μέχρι 14/6  δίνει ενα 1 Power Bank.

Για κάθε κατηγορία έχει ανάλογο σύνδεσμο 

http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/

Παρακαλώ, διαβάστε καλά τους όρους χρήσης ,εάν συμφωνείτε με τα λεγόμενα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σήμερα τον πήρα 3,5 ευρώ τον νεσκαφέ τον κλασσικό 100gr από τον Σκλαβενίτη και την πάτησα. ΜΗΝ παρετε. Και ας λεει οτι κανει 2,75 στο caremarket...

Στην Αλεξάνδρεια... 3,85€ από σήμερα!

Ας έπαιρνες από μασουτη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...