Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον αυτό που αξίζει περισσότερο από όλη αυτή την "ποντοκαταιγίδα", είναι η πίτσα Κανάκης Σπέσιαλ 3 τεμαχίων, που κοστίζει  8,30€.

Η κάθε συσκευασία δίνει 85 πόντους.

Ας υποθέσουμε πως κάποιος δεν έχει καθόλου πόντους στην κάρτα του. Αγοράζοντας 5 συσκευασίες παίρνει 425 πόντους. Με τον διπλασιασμό πάει 850 πόντους. Άρα παίρνει 4 6ευρες επιταγές =  24€

Η κάθε συσκευασία κοστίζει 8,30€ * 5 τεμάχια = 41,5€ - 30%(προσφορά στα κατεψυγμένα 7-9/9) = 29,05€

Οπότε 29,05€ - 24€= 5,05€

Επομένως για 15 τεμάχια πίτσες έχουμε δώσει 5,05€. Η κάθε πίτσα μας κόστισε 0,34€.

• Like 10
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον αυτό που αξίζει περισσότερο από όλη αυτή την "ποντοκαταιγίδα", είναι η πίτσα Κανάκης Σπέσιαλ 3 τεμαχίων, που κοστίζει  8,30€.

Η κάθε συσκευασία δίνει 85 πόντους.

Ας υποθέσουμε πως κάποιος δεν έχει καθόλου πόντους στην κάρτα του. Αγοράζοντας 5 συσκευασίες παίρνει 425 πόντους. Με τον διπλασιασμό πάει 850 πόντους. Άρα παίρνει 4 6ευρες επιταγές =  24€

Η κάθε συσκευασία κοστίζει 8,30€ * 5 τεμάχια = 41,5€ - 30%(προσφορά στα κατεψυγμένα 7-9/9) = 29,05€

Οπότε 29,05€ - 24€= 5,05€

Επομένως για 15 τεμάχια πίτσες έχουμε δώσει 5,05€. Η κάθε πίτσα μας κόστισε 0,34€.

Ποιος είναι ο γενναίος που θα κάνει τη δοκιμή (και να τρέχουν όλοι να αγοράζουν 5-5 τις πίτσες);;

• Like 1
Δημοσ.

Απλά προσοχή δεν διπλασιάζονται οι πόντοι αλλά οι δωροεπιταγές. Δλδ με ένα πακέτο θα πάρετε 85 πόντους όχι 170... Απλά μόλις φτάσετε τους 200 θα πάρετε 2 επιταγές των 6 ευρώ.

Heineken light 4*330 φιαλη
ΑΒ
Με αγορα 2 τετραδων
2*4.24=8.48
8.48-2=6.48
6.48-3 (ποντοι)=3.48
3.48/2.64=1.31/lt
43λεπτα το μπουκαλι
Not bad

Νομίζω έχεις κάνει ένα λάθος. Με την αγορά 2 σετ παίρνεις 50 πόντους δηλαδή σαν -1,5 ευρώ και όχι 3. Με μια 4αδα παίρνεις 20 πόντους.

Δημοσ.

Ποιος είναι ο γενναίος που θα κάνει τη δοκιμή (και να τρέχουν όλοι να αγοράζουν 5-5 τις πίτσες);;

Δε σκόπευα να πάρω αλλά το κοίταξα και δεν είχε μείνει ούτε για δείγμα

• Moderators
Δημοσ.

Πηρα το Σαββατο ενα πακετο. Δεν εχω δει πολλες πιτσες με πιτα σουβλακιου για βαση... Η μοναδικη που εχω δει εγω προσωπικα ειναι αυτη.  Χαλια.

• Like 3
Δημοσ.

Πηρα το Σαββατο ενα πακετο. Δεν εχω δει πολλες πιτσες με πιτα σουβλακιου για βαση... Η μοναδικη που εχω δει εγω προσωπικα ειναι αυτη. Χαλια.

Σουβλακόπιτσα... Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!!

• Like 2
Δημοσ.

για τον ΑΒ καλή προσφορά είναι και το φύλλο κανάκη σφολιάτα 800γρ καθώς αρχική τιμή έχει 4,38 μείον στίκερ που είχε η συσκευασία 20% φθηνότερα πάει στα 3,50, μείον 30% που έχει τα κατεψυγμένα ο ΑΒ, βγαίνει 2,45 / 800 γρ ενώ δίνει και 35 πόντους.

• Like 1
Δημοσ.

και τα μπισκότα βγαίνουν σε καλή τιμή..

ειδικά αυτά που έχουν κάτω από ευρώ η αυτα που κάνουν 1.07

μην σου πω και τα πατατάκια βγαίνουν φτηνότερα και από τα elomas

• Like 1
Δημοσ.

ειδικά αυτά που έχουν κάτω από ευρώ η αυτα που κάνουν 1.07μην σου πω και τα πατατάκια βγαίνουν φτηνότερα και από τα elomas

Για ποια μπισκοτα και πατατακια λες συγκεκριμενα;

Δινουν ποντους η ειναι σε εκπτωση η και τα δυο;

• Like 1
Δημοσ.

ειδικά αυτά που έχουν κάτω από ευρώ η αυτα που κάνουν 1.07

μην σου πω και τα πατατάκια βγαίνουν φτηνότερα και από τα elomas

ποιο συγκεκριμενα; ποια μπισκοτα εννοεις;

Δημοσ.

Μια βόλτα από το κατάστημα αβ στην Πύλης-Τρικάλων, δεν υπήρχε πίτσα κανακης ούτε γα δείγμα!!!

Πήρα κάτι μαρμελάδες που ήθελαν οι μικρές με πόντους + κάτι προηγούμενοι ποντοι, τσουπ οι 2 6ευρες!!! :D

Δημοσ.

Για τα πατατάκια πάντως, αν λέτε του τσακίρη, περίπου ίδια τιμή τα είχε ο Σκλαβενίτης(συσκευασία 200γρ, όμως), πριν κάνα μήνα(4€ και κάτι το κιλό), και χωρίς να χρειάζεται να πάρεις 3 κιλά περίπου(40*75γρ=200 πόντοι) όπως στον ΑΒ(για να βγει η επιταγή)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...