Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά το εγκατέστησα πρώτη φορά λόγω του μπόνους την περασμένη εβδομάδα και χρησιμοποίησα τις 2 το ΣΚ. Οι υπόλοιπες 3 που το τσέκαρα τωρα σβήστηκαν

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω πρώτη φορά, οποτε δε παίζει τέτοιο θέμα, τουλάχιστον για μένα και πολλούς ακόμη φαντάζομαι.

Δημοσ.

Ηταν σίγουρα μία προσφορα εύκολα εκμεταλεύσιμη , αλλά αυτή η ξαφνική απόσυρσή της είναι πολύ μεγάλο φάουλ. Πόσες παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες με πελάτες που δεν θα το προσέξουν και θα νομίζουν ότι δεν θα πληρώσουν?

Δημοσ.

Πραγματι, ειναι απεριγραπτοι μου φαινεται οι τυποι... Μας δουλευουν νομιζουν; Το ειχα περασει, ειχα 5 διαδρομες και τωρα τιποτα. Καλα που το ειπες γιατι ειχα προγραμμα να το χρησιμοποιησω Π-Σ!!!

Εγώ το είχα ενεργοποιήσει ο ίδιος σε δικό μου άτομο και του είπα να το χρησιμοποιήσει απόψε για μια διαδρομή που ήθελε να κάνει αλλά πλήρωσε κανονικά το ταξί! Έτσι κοίταξα κι εγώ στο κινητό μου που δεν είχα χρησιμοποιήσει καμία από τις 5 διαδρομές και είδα ότι δεν υπάρχει το κουπόνι. Πραγματικά απαράδεκτη ενέργεια που δεν έστειλαν έστω μία ειδοποίηση για να μην την πατήσει ο κόσμος, όπως συνέβη στο δικό μου άτομο.

Δημοσ.

Σε μοναδικο φρεσκο λογαριασμό για πρωτη φορά κανενας διπλος λογαριασμός κλπ εξαφανίστηκαν τα υπόλοιπα κουπονια. Πρέπει να πέσει κράξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο και σε μενα παιδες. Ειχα χρησιμοποιησει 2 κουπονια και τα υπολοιπα 3 καπουτ...

Μπορουμε με καποιο τροπο να τα παρουμε πισω?

Με μνμ στο beat ισως?

Δημοσ.

Για την προσφορά του beat τους ρώτησα στο Facebook (υπολογίζω να το χρησιμοποιήσω την Κυριακή και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως) και εδώ ειναι η απάντηση τους

post-45226-0-58168400-1509616654_thumb.jpg

Δημοσ.

Για την προσφορά του beat τους ρώτησα στο Facebook (υπολογίζω να το χρησιμοποιήσω την Κυριακή και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως) και εδώ ειναι η απάντηση τους

και εμεις ειμαστε φιλοι σου! :P

σοβαρα τωρα πρεπει να τους στειλουμε μηνυμα και να τους το πουμε;

δεν το ξερουν ηδη;

• Like 1
Δημοσ.

Στον Αβ έχει έκπτωση 35% στις λάμπες.

Επίσης ορισμένες Philips led δίνουν 100 πόντους

Μόνο προσοχή: πολλές φορές ακόμα και με την έκπτωση είναι ΠΟΛΥ ακριβότερες απ' ότι μπορείς να τις βρεις αλλού...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικες απο τις λαμπες του ΑΒ βγαινουν 20 cents με τους 100 ποντους.

μιλαω για τις 5,5 watt e27 

και οσο αφορα το θεμα του beat μου επιστρεψαν τα κουπονια

μετα απο επικοινωνια στο fb

Επεξ/σία από bandit4
  • Like 1
Δημοσ.

Στον Αβ έχει έκπτωση 35% στις λάμπες.

Επίσης ορισμένες Philips led δίνουν 100 πόντους

για τις Ε27 μιλαμε; μπορεις να μου πεις ποσο τις ειχες;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...