Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είναι αρκετά καλός ο καφές εσπρέσσο του ΙΚΕΑ.

Βέβαια σήμερα που ο Καρφουρίδης είχε -20% τους καφέδες,

μπορούσες να αγοράσεις τον GOLD της Lavazza που είναι 

εξαιρετικός, ή κάποιον άλλον επώνυμο εσπρέσσο σε πολύ καλή τιμή.

Αλλά όταν με 2,60€ έχεις την δυνατότητα να γεμίσεις 50 κάψουλες,

τότε διαπιστώνεις πόσο κορόιδο ήσουν τόσα χρόνια (για μένα μιλάω)

που αγόραζες τις 10 κάψουλες νεσπρέσσο με 4,50 €.

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω μηχανή με κάψουλες ;-) αλλά μια arielli από το eShop

Παίρνω χύμα από μαγαζί με καφέδες και λοιπά ψιλικα και είμαι ευχαριστημένος, ρωτάω αν εχεις δοκιμάσει κάτι άλλο ώστε να δω αν αξίζει για δοκιμή κυρίως, αλλά θα μου πεις άλλη γεύση θέλει ο καθένας στο καφέ του...

Δημοσ.

Δεν έχω μηχανή με κάψουλες ;-) αλλά μια arielli από το eShop

Παίρνω χύμα από μαγαζί με καφέδες και λοιπά ψιλικα και είμαι ευχαριστημένος, ρωτάω αν εχεις δοκιμάσει κάτι άλλο ώστε να δω αν αξίζει για δοκιμή κυρίως, αλλά θα μου πεις άλλη γεύση θέλει ο καθένας στο καφέ του...

Ο χύμα καφές από καφεκοπτείο είναι η πιο φθηνή λύση και

η πιο συμφέρουσα τελικά εάν δεν έχεις μηχανή με κάψουλες.

Είναι και φρεσκοκομμένος διότι τον κόβει μπροστά σου.

Απλά το πρόβλημα που είχα κι εγώ όταν είχα μηχανή εσπρέσσο

χωρίς κάψουλες, είναι ότι λέρωνε όλο το χώρο και βρώμιζε εύκολα.

Νομίζω με κάψουλες είναι πιο ακριβές οι μηχανές αλλά είναι πιο καλό το αποτέλεσμα.

Douwe Egberts δοκιμάστε καλύτερος απο lavazza και illy ..

τον έψαχνα στα carefour σήμερα για το 20% έκπτωση αλλά δεν υπήρχε πουθενά..

Πολύ καλός και ο εσπρέσσο και ο γαλλικός αυτής της εταιρείας, όντως.

Σήμερα το πρωί που πήγα στον καρφουρίδη του Γέρακα γινόταν

χαμός στους καφέδες γύρω στις 9 το πρωί. Τελικά όλος ο λαός

ψωνίζει πλέον με προσφορά.

Δημοσ.

Ισως να εισαι και ο μονος ευχαριστημενος  με την συγκεκριμενη αλυσιδα super market σε ολοκληρο το φορουμ γιατι ολοι μας μονο παραπονα εχουμε

Εγώ και ίσως 2-3 ακόμα που μου έκαναν like. Τι να πω, ίσως να παίζει ρόλο και το κατάστημα, τα δύο στα οποία πηγαίνω εγώ είναι από τα μεγαλύτερα και ειδικά αυτό στα Σπάτα δεν έχει και πάρα πολύ κίνηση οπότε βρίσκεις πιο εύκολα προσφορές.

Το φαινόμενο που περιγράφουν κάποιοι συμφορουμίτες με μαγαζάτορες να στοκάρουν το έχω παρατηρήσει και μετά έχω δει και εγώ την έλλειψη. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το κατάστημα για πονηριά όμως, ίσως για κουταμάρα που δεν βάζει κάποιους κανόνες.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ και ίσως 2-3 ακόμα που μου έκαναν like. Τι να πω, ίσως να παίζει ρόλο και το κατάστημα, τα δύο στα οποία πηγαίνω εγώ είναι από τα μεγαλύτερα και ειδικά αυτό στα Σπάτα δεν έχει και πάρα πολύ κίνηση οπότε βρίσκεις πιο εύκολα προσφορές.

Το φαινόμενο που περιγράφουν κάποιοι συμφορουμίτες με μαγαζάτορες να στοκάρουν το έχω παρατηρήσει και μετά έχω δει και εγώ την έλλειψη. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το κατάστημα για πονηριά όμως, ίσως για κουταμάρα που δεν βάζει κάποιους κανόνες.

απλή λογική
  • Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν το πιστευω , καθολου μαλιστα

Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με τα Carrefour . Οκ πραγματι εκνευριζομαι οταν δεν εχει καποια πραγματα . Και πραγματι πολλοι αδειαζουν τα παντα..και το Carrefour οταν βγαζει μια προσφορα , διαιρει τα κομματια που εχει στις ημερες που ειναι η προσφορα..αρα πρεπει να πας πρωι !

Αν δεν ειχε καλες προσφορες δε θα φαλίριζε !

Και ποιο ειναι δηλαδη καλο market ?

• Like 1
Δημοσ.

Μολις πηρα 4 μικρες , με τους ποντους  βγαινουν οντως περιπου 0.70 η καθεμια ! στα ραφια εγραφε για τους 40 ποντους για το καθε τεχαμιο , ΔΕΝ  εγραφε ομως πουθενα για τον διπλασιασμο των ποντων αν παρεις δυο μαζι! ουτε η κοπελα στο ταμειο δε το ηξερε και μου ειπε οτι θα αγορασει  και αυτη οταν σχολασει !

ενα ευχαριστω στον ts

Επειδη δεν ψωνιζω απο Βασιλοπουλο...

να φανταστω πως οι ποντοι που μπαινουν στην καρτα ειναι για επομενη αγορα, σωστα;

Δημοσ.

να φανταστω πως οι ποντοι που μπαινουν στην καρτα ειναι για επομενη αγορα, σωστα;

Σωστά. Η συγκεκριμένη προσφορά με τους πόντους υπάρχει και στο φυλλάδιο και είναι για όλα τα προϊόντα sensodyne.

http://i.imgur.com/jr0r4qM.png

Δημοσ.

Οχι δεν το πιστευω , καθολου μαλιστα

Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με τα Carrefour . Οκ πραγματι εκνευριζομαι οταν δεν εχει καποια πραγματα . Και πραγματι πολλοι αδειαζουν τα παντα..και το Carrefour οταν βγαζει μια προσφορα , διαιρει τα κομματια που εχει στις ημερες που ειναι η προσφορα..αρα πρεπει να πας πρωι !

Αν δεν ειχε καλες προσφορες δε θα φαλίριζε !

Και ποιο ειναι δηλαδη καλο market ?

Εγω αυτο που θελω σαν πελατης του οποιουδηποτε super market ειναι οταν εχει καποια προσφορα οτι ωρα και να παω να ξερω οτι θα υπαρχει και οχι να τρεχω σε ολα του τα κατασηματα για να την βρω γιατι ετσι μαλλον χαμενος βγαινω και σε χρονο και σε καυσιμα..Δυστυχως το Carrefour εχει δειξει οτι δεν σεβεται την πελατεια του παμπολες φορες .

Δημοσ.

Ναι, αλλά επειδή οι πόντοι της προσφοράς είναι πάρα πολλοί (160 και στους 200 βγαίνει δωροεπιταγή 6 ευρώ) μπορείς:

Να μπεις. Να βγάλεις κάρτα στις πληροφορίες (δίπλα στα ταμεία συνήθως), να πάρεις 4/6/8 sensodyne (320/480/640 πόντοι), να πας στο ταμείο, να πληρώσεις τις οδοντόκρεμες (δίνεις και την κάρτα που έβγαλες), να πάρεις την/τις επιταγούλα/ες και να ξαναμπείς να ψωνίσεις.

Αυτό αν θες να έχεις το όφελος άμεσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HAPPY DAY* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express

Σάββατο 11.10, μέχρι και το κλείσιμο

-30% στα καθαριστικά νοικοκυριού

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο,
Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων
*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club
*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Επεξ/σία από matrixxx
μορφοποιηση
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...