Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

@MiJ16 

Ναι, αλλά επειδή οι πόντοι της προσφοράς είναι πάρα πολλοί (160 και στους 200 βγαίνει δωροεπιταγή 6 ευρώ) μπορείς:

Να μπεις. Να βγάλεις κάρτα στις πληροφορίες (δίπλα στα ταμεία συνήθως), να πάρεις 4/6/8 sensodyne (320/480/640 πόντοι), να πας στο ταμείο, να πληρώσεις τις οδοντόκρεμες (δίνεις και την κάρτα που έβγαλες), να πάρεις την/τις επιταγούλα/ες και να ξαναμπείς να ψωνίσεις.

Αυτό αν θες να έχεις το όφελος άμεσα. 

Ακομα και κατι σαν και αυτό (υπολογιζεις τους ποντους σου), στην περιπτωση που δεν θες να ψωνισεις την ιδια μερα πολλα πραγματα, ώστε να σου μεινει μονο μια 6αρα για άλλη φορα, και να πληρωσεις αμεσα λιγα για οσα παρεις:

http://www.insomnia.gr/topic/460200-προσφορές-εκτός-τεχνολογίας/page-290?p=53507573#entry53507573

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το soupline υπάρχει ακόμα σε προσφορά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επειδη δεν ψωνιζω απο Βασιλοπουλο...

να φανταστω πως οι ποντοι που μπαινουν στην καρτα ειναι για επομενη αγορα, σωστα;

σωστα ! εγω εκανα το εξης .. πηγα με ενα σωρο τσαντες στο ταμειο αλλα στην αρχη την εβαλα και χτυπησε μονο τις οδοντοκρεμες ! τις πληρωσα , πηρα την επιταγη και μετα χτυπησε και τα αλλα ψωνια τα οποια και πληρωσα με λεφτα + την επιταγη που μολις ειχα παρει

Δημοσ.

σωστα ! εγω εκανα το εξης .. πηγα με ενα σωρο τσαντες στο ταμειο αλλα στην αρχη την εβαλα και χτυπησε μονο τις οδοντοκρεμες ! τις πληρωσα , πηρα την επιταγη και μετα χτυπησε και τα αλλα ψωνια τα οποια και πληρωσα με λεφτα + την επιταγη που μολις ειχα παρει

Δηλαδη αν εχουμε 3 επιταγες Χ 6 ευρω και αγορασουμε πραγματα που κανουν 19 ευρω μπορουμε να δωσουμε τις 3 επιταγες και 1 ευρω? η δεχονται 1 επιταγη σε καθε λογαριασμο?

Δημοσ.

Δηλαδη αν εχουμε 3 επιταγες Χ 6 ευρω και αγορασουμε πραγματα που κανουν 19 ευρω μπορουμε να δωσουμε τις 3 επιταγες και 1 ευρω? η δεχονται 1 επιταγη σε καθε λογαριασμο?

Ναι,μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάνω από μία επιταγές των 6 ευρώ στην ίδια συναλλαγή..το έκανα χθες!

• Moderators
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη προσφορά με τους πόντους υπάρχει και στο φυλλάδιο και είναι για όλα τα προϊόντα sensodyne.

http://i.imgur.com/jr0r4qM.png

Thanks questioner για την επισημανση ότι είναι για ολα!

Λοιπον παιδια, ενημερωνω ότι υπαρχουν και παιδικες (6-12ετων) οδοντόκρεμες 50ml όπως και οδοντικο νημα 30μ.

Βγαινουν όλα ανα τεμαχιο "τελικη" (με αναγωγη ποντων κλπ) 0.58 εως 0.63€, από 3€ (2.98 - 3.03 αντιστοιχα)  αρχικη!

Κι άλλο μπραβο στον Βασιλοπουλο μεσα σε 10 μερες!

Δημοσ.

Μέχρι πότε είναι αυτό με τους πόντους και τη Sensodyne ; Thanks

Edit : Λογικά μέχρι τις 15/10 που ισχύει και το φυλλάδιο...

Επίσης το ίδιο με τους 40 και 160 πόντους ισχύει και για προϊόντα corega αν έχετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο με τεχνητή οδοντοστοιχία... 

Δημοσ.

πάντως και ο Σκλαβενίτης που πέρασα σήμερα έχει τις sensodyne 1+1 δώρο (το είδα από μακριά και δεν έχω τιμή) που σημαίνει ότι είναι κοντά στην προσφορά του αβ (τιμή τμχ 4.38 , 2*4.38= 8.76 - 4.80 = 3.96 τα 2 τμχ , δλδ περίπου 55% έκπτωση) όσο περίπου το 1+1

Δημοσ.

Thanks questioner για την επισημανση ότι είναι για ολα!

......όπως και οδοντικο νημα 30μ.

thanks και εγώ με την σειρά μου γιατι δεν το είχα προσέξει

τώρα μένει να βρούμε (εκτός Ebay Amazon) και αυτά τα μεσοδοντια βουρτσάκια (κάπως έτσι λέγονται)

Δημοσ.

Στον καινούργιο Βασιλοπουλο δίπλα απο το ΙΚΕΑ , όλες τις sensodyne τις είχε με ταμπελάκι για 20 πόντους και όχι 40 όπως είχα διαβάσει οτι είχαν πολλά αλλά καταστήματα Βασιλοπουλου .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...