Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ efkola, αλλά γράψε ότι χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή στο link που δίνεις.

Έτσι πως το έχεις γράψει είναι λες και γίνεται αυτόματα (και ότι απλά δίνεις το link για επιβεβαίωση).

Εδώ οι όροι.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γι'αυτό έβαλα το link βρε συ!Η εγγραφή είναι υπόθεση 5 λεπτών,αρκεί να έχετε πρόχειρο τον αριθμό της κάρτας ΑΒ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο γαλαξιας ξαναεβαλε τις οδοντοκρεμες crest 1,53 τελικη.

οποιος εχει ακομα κουπονια επιθυμιες εκτυπωμενα -1,50 ευρω του ερχεται τελικη 3 λεπτα. (και ειναι μια χαρα σαν οδοντοκρεμα εχω να πω)

καλα αυτο το μακρο ποσες ντοματες εχει ακομα που καθε μερα τις εχει προσφορα?

Επεξ/σία από kostass__
Δημοσ.

Για όποιον έχει ακόμη κουπόνι για Head & Shoulders, στο Γαλαξία βγαίνει 1ε!

Τα έχουν 2,48 από 4,30 (ή 4,99 που τα έχουν ως αρχική οι Μαρινόπουλος, ΑΒ και Βερόπουλος αν δεν κάνω λάθος) και με -1,5 βγαίνει για την ακρίβεια 0,98ε. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες δεμένες συσκευασίες 1(400ml)+1(250ml), τις οποίες στο κατάστημα που πήγα προς τιμήν τους, τις είχαν στο σταντ της προσφοράς και δεν τις έκρυβαν, οπότε όποιος τις πετύχει συμφέρει τρελά! Πρακτικά συνδυαστικά η προωθητική 1+1 (μεγάλο-μικρό), η προσφορά του σ/μ και το κουπόνι ρίχνει την αξία προϊόντος από ~7,5+ ευρώ σε 1!

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον έχει ακόμη κουπόνι για Head & Shoulders, στο Γαλαξία βγαίνει 1ε!

Τα έχουν 2,48 από 4,30 (ή 4,99 που τα έχουν ως αρχική οι Μαρινόπουλος, ΑΒ και Βερόπουλος αν δεν κάνω λάθος) και με -1,5 βγαίνει για την ακρίβεια 0,98ε. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες δεμένες συσκευασίες 1(400ml)+1(250ml), τις οποίες στο κατάστημα που πήγα προς τιμήν τους, τις είχαν στο σταντ της προσφοράς και δεν τις έκρυβαν, οπότε όποιος τις πετύχει συμφέρει τρελά! Πρακτικά συνδυαστικά η προωθητική 1+1 (μεγάλο-μικρό), η προσφορά του σ/μ και το κουπόνι ρίχνει την αξία προϊόντος από ~7,5+ ευρώ σε 1!

ειναι καλα? μονο για οσους εχουν ξηροδερμια κανουν?

Δημοσ.

AB Λ.Πεντέλης στο Χαλάνδρι είναι γεμάτος με SKIP με sticker -2,5€

Στην ίδια απόδειξη 2 κουπόνια από livesmart με διαφορετικό όνομα.

post-175211-0-10303700-1415969366_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Σε αντίθεση με τον ΑΒ Χαλανδρίου, που βλέπω στη φωτό σου ότι έχει μεγάλη ποικιλία στο 26, το κατάστημα Καλογρέζας έχει αρκετά με sticker αλλά μόνο σε μπλε. Από αυτό φαίνεται και η ταξική διαφοροποίηση μεταξύ των κατοίκων των δύο δήμων ...

Πήρα 2 με 2 κουπόνια στην ίδια απόδειξη, και σχεδόν με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Νομίζω ότι η ταμίας κοιτάει μόνο την ημερομηνία λήξης των κουπονιών και όχι το όνομα.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.dropbox.com/s/sd9lyx9y3uyc8o3/soupline.png?dl=0

Να τολμήσω να κάνω πρόβλεψη για την εβδομάδα απο 24/11, όλα τα soupline -50%...

Η προσφορά στο -50% πάει κυκλικά απο αλυσίδα σε αλύσιδα και ίσως έφτασε η σειρά πάλι του ΑΒ

Στα συν τοις άλλοις είναι και νεο άρωμα αρά θέλουν να το προωθήσουν παραπάνω με τους 100πόντους...(όπως και το πορτοκαλι μπουκαλι απο την επικη προσφορά)

Εγω πάντως ήδη ετοιμάζω τα ψιλά μου

Δημοσ.

Σε αντίθεση με τον ΑΒ Χαλανδρίου, που βλέπω στη φωτό σου ότι έχει μεγάλη ποικιλία στο 26, το κατάστημα Καλογρέζας έχει αρκετά με sticker αλλά μόνο σε μπλε. Από αυτό φαίνεται και η ταξική διαφοροποίηση μεταξύ των κατοίκων των δύο δήμων ...

Πήρα 2 με 2 κουπόνια στην ίδια απόδειξη, και σχεδόν με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Νομίζω ότι η ταμίας κοιτάει μόνο την ημερομηνία λήξης των κουπονιών και όχι το όνομα.

Πήγα και εγώ κατά τις 10:00 και με στραβοκοίταγε, εδικά όταν τις έδωσα την δωροεπιταγή των 6Ε και μου έδωσε καινούργια :)

Δημοσ.

Επίσης τα 40αρια SKIP έχουν sticker -3,5€ και 150 πόντους!!

Ναι αλλά δεν αξίζει νομίζω.

πρέπει να βγα'ινει στα 3 ευρώ το μπουκάλι τελική και με κουπόνι και με πόντους.

Ενώ το μικρό 0,85€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...