drdedus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πω πω με τα πλυσιματα....... ..... δεν ξερετε τιποτα η συνέχεια ήταν τα πράσινα (γιατί μόνο αυτά υπήρχαν) μπουκάλια από χλωρίνη με νερό στον ήλιο για να κάνεις και ο ίδιος η να σε κάνουν μπάνιο μέσα στη σκάφη αν ήσουν μικρός. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από drdedus 2
maxdore217 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Στα ΑΒ έβαλε sticker -0.50 στον 250ari jacobs Απο 3,20 πάει στα 2,70 και συνδυάζεται με την προσφορά που στα 12 ευρώ δινει 6 πίσω μέσω δωροεπιταγης. Aυτό παίζει ακόμα μην πάω τσάμπα
tony81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει μπει, carrefour Δευτέρα -Τρίτη 2-3 μάρκες γάλα (μόνο) 1 λίτρο 99 λεπτά... Παίρνω 6 λίτρα βγάζω τη βδομάδα..
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει μπει, carrefour Δευτέρα -Τρίτη 2-3 μάρκες γάλα (μόνο) 1 λίτρο 99 λεπτά... Παίρνω 6 λίτρα βγάζω τη βδομάδα.. Εξαρτάται από το κατάστημα, εμάς εδώ επαρχία μας κάνουν κόλπα: 1. Παίρνουν πολλά γάλατα την Παρασκευή και δεν παίρνουν Δευτέρα, έτσι τα γάλατα που βρίσκουμε είναι για δύο μέρες. 2. Την Δευτέρα που μας πέρασε σε ένα γάλα έβγαινε η τιμή στο πλήρες αλλά όχι στο ελαφρύ. 3. Κρύβουν τα γάλατα και τα εμφανίζουν 5-5 κάθε δύο ώρες. Δεν αξίζει να ασχολείσαι. Παίρνουμε κι εμείς μόνο είδη που είναι σε προσφορά. Τίποτε άλλο.
coyote2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 πάρε τηλ να στα κρατήσουν. Οι υπάλληλοι τα αγοράζουν Aυτό παίζει ακόμα μην πάω τσάμπα ναι αμέ
sailing_greece Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ειμαι και εγω επαρχια και την δευτερα οντως η ταμιας μου ειπε οτι ειχαν προβλημα με την τιμη σε πληρης και ελαφρυ.μου το ειπε πριν παρω τα γαλατα κ σκαναρε ενα για να μου πει σιγουρα τιμη.τελικα ηταν η ιδια. Παντως για την συγκεκριμενη προσφορα φερνουν μονο δελτα και ολυμππος.τα κουκακη τα εκοψαν.
NICK1982 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ναι lidl, το άλλο Σάββατο όμως, 6/12, στα 2.39€, για όποιον μπορεί να περιμένει μέχρι τότε! υπενθυμιση για τους ενδιαφερομενους, ραντεβου αυριο πρωι πρωι. Ελπιζω οι γερμαναραδες να εχουν γεματα τα ραφια 3
tornado Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 υπενθυμιση για τους ενδιαφερομενους, ραντεβου αυριο πρωι πρωι. Ελπιζω οι γερμαναραδες να εχουν γεματα τα ραφια μην πας νοτια, γιατι σκοπευω να στοκαρω για το επομενο ετος....
Belial Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά πήγα στον ΑΒ δίπλα στο ικέα και μου πέρασαν την επιστροφή της δωροεπιταγής. Μάλιστα πέρασα πρώτα τα (ποτά) και χρησιμοποίησα την δωροεπιταγή στα υπόλοιπα ψώνια που αγόρασα. βάλτε στην λίστα των εξαιρέσεων και την ursus roter πήγα να την πάρω και έφαγα πόρτα. Μου είπαν ότι δεν ειναι αλκοολούχο ποτό είναι πορτατίφ-απεριτίφ-λικέρ θα σε γελάσω, πήγα να την συνδιάσω με μία smirnof north. Την δοκίμασαν συνδιαστικά με ουίσκι "γιάννης που περπατάει" και δεν έδινε δωροεπιταγή. Και να πείς ότι ήταν για μένα, ήταν για το έτερον ήμισυ.
kotsosp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 υπενθυμιση για τους ενδιαφερομενους, ραντεβου αυριο πρωι πρωι. Ελπιζω οι γερμαναραδες να εχουν γεματα τα ραφια Χαμός στο Lidl για τα μωρομάντηλα. Σήκωναν κούτες. Και με τιμή 2,22 το πακετάκι αντί για 2,39 του φυλαδίου!!!
drdedus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 μήπως να τα πάρουμε αντί για χαρτί υγείας, συμφέρει?
vdeseris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Χαμός στο Lidl για τα μωρομάντηλα. Σήκωναν κούτες. Και με τιμή 2,22 το πακετάκι αντί για 2,39 του φυλαδίου!!! Χεχεχε. Στοκαρα και εγω 3 κουτες!
phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι μπράβο, πάρτε να μην μείνουν για άλλους. 7
nickmanak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι αρχεγονα ενστικτα της αγριας προελευσης μας. Ο ισχυροτερος επιβιωνει. Οποιος προλαβει καποιο πλεονεκτημα επιβιωνει, παντα ομως εις βαρος καποιου αλλου. Δεν εξαφανιζονται καποια ενστικτα λογω πολιτισμου. Φυσικη εξελιξη των ειδων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις