Anorymous Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τι θα γίνει θα περιμένεις κάνα 8ωρο για να κάνεις διάδρομο, αν φυσικά δεν ρίξει κανά πιστόλι όπως παλιότερα έκαναν τα universal... 1
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εγω αυτους που λειπαμε ειναι αυτοι που εχουν συνδρομη απο πριν και τωραδεν θα μπορουν να κανουν την γυμναστικη τους ενω πληρωσαν καανα 150αρι
2koykoy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η εγγραφη και επιστροφη χρηματων στην καρτα;Η αγορα και εγγραφη εγινε απο το ιντερνετ.
spysif Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η εγγραφη και επιστροφη χρηματων στην καρτα;Η αγορα και εγγραφη εγινε απο το ιντερνετ. Αυτό, φαντάζομαι, θα μπορούν να σου το πουν μόνο από εκεί.... Email: [email protected] Τηλέφωνα: 800 1118700
ilias8513 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η εγγραφη και επιστροφη χρηματων στην καρτα;Η αγορα και εγγραφη εγινε απο το ιντερνετ. Εάν επικοινωνήσεις σχετικά ενημέρωσε μας τι σου είπαν.
kamousis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα στο Μάρκετ-Ιν με κουπόνι -0,60 € για το βούτυρο Χωριό Σόφτ Ανάλατο 225γρ. Επειδή το συγκεκριμένο βούτυρο έχει έκπτωση φυλλαδίου -30%, δεν με άφησαν να το αγοράσω χρησιμοποιώντας και το τυπωμένο κουπόνι που είχα. Μου είπαν ότι εφόσον το βούτυρο έχει έκπτωση -30% θα το πάρεις μόνο με αυτή την έκπτωση, ξεχάστε μου είπαν το κουπόνι που έχετε !!!! Εγώ σε όλα τα σούπερ-μάρκετ χρησιμοποιώ κανονικά τα κουπόνια όταν έχει έκτπωση το σούπερ-μάρκετ σε φυλλάδιο. Έχω πάρει π.χ. Σκιπ που έχει και έκπτωση -50% και χρησιμοποίησα και το κουπόνι από Λάιβ-Σμάρτ. Εδώ όμως έρχεται το Μάρκετ-Ιν , να μας πει, ότι αυτό δεν γίνεται. Απο που κι ως που; Το κουπόνι για το βούτυρο είναι της εταιρείας Χωριό, τι το πειράζει το Μάρκετ-Ιν να το δεχτεί; 2
kamousis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 αν θελετε να σας προσγειωσω στις κλασικες σουπερ-μαρκετικες τρολοσφορες,παιζουν στα carefour oral b pro expert οδοντοκρεμες στα 3,60ε η μια+μια δωρο και αφου δεν ειναι δεμενες περναει κανονικα το κουπουνι pockee -1.5ε στην καθεμια .οποτε παιρνεις 30 λεπτα το τεμαχιο Σε ευχαριστούμε πολύ.Πήρα 2 οδοντόκρεμες Όραλ-Μπι με 3,49 € τις δύο μείον 3,00 € από το Πόκι, βγαίνει 0,49 και οι δύο. Εκπληκτική όντως η προσφορά αυτή. Το ίδιο ισχύει και στις οδοντόβουρτσες και στα στοματικά διαλύματα.
makfil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα στο Carrefour Γλυφάδας, είχε δεμένες τις 2 οδοντόκρεμες της προσφοράς και δεν τις πήρα.
kamousis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα στο Carrefour Γλυφάδας, είχε δεμένες τις 2 οδοντόκρεμες της προσφοράς και δεν τις πήρα. Καλά έκανες, γιατί το Πόκι δεν δέχεται δεμένα προιόντα 1+1. Αλλά η συγκεκριμένη προσφορά της όραλ-μπι το λέει με μικρά γράμματα από κάτω, ότι δεν ισχύει για τα προιόντα 1+1 δώρο τις δεμένες συσκευασίες. Αντιθέτως η Νιβέα, όταν έχει 50% έκπτωση, δέχεται να πάρεις με έκπτωση τη δεμένη προσφορά 1+1. Αν πάς σε άλλο Καρφούρ είναι πολύ πιθανό να βρεις άδετες συσκευασίες. Ενημερωτικά πάντως, οι οδοντόβουρτσες 3d oral b που πήρα εγώ, βγαίνουν 4,27 € οι δύο, μείον 2,00 € από το Πόκι, σύνολο 2,27 οι δύο. Τα στοματικά διαλύματα έχουν 4,72 € τα δύο , οπότε με το Πόκι -2,00 € βγαίνουν 2,72 τα δύο. Θέλω να πώ ότι μόνο η οδοντόκρεμα βγαίνει τελείως τζάμπα. Επίσης υπάρχει -30% στα Τσίπς, που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις τα Pringles 165 γρ. από 2,16 € αρχική τιμή, βγάλε 0,64 € από το 30%, βγάλε -0,40 € από το Πόκι, πάμε σε τελική τιμή 1,12 €
JohnnyX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι σχεδόν απόλυτο βέβαιος ότι το Pockee δε θα σου πιστωσει τη 2η οδοντοκρεμα
vdeseris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι σχεδόν απόλυτο βέβαιος ότι το Pockee δε θα σου πιστωσει τη 2η οδοντοκρεμα Εμένα μου τις πίστωσε ήδη! Δεν ήταν δεμένες. Πήρα δύο με αρχική τιμή 3.49€ η κάθε μια 1
kamousis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι σχεδόν απόλυτο βέβαιος ότι το Pockee δε θα σου πιστωσει τη 2η οδοντοκρεμα o φίλος skatopaido σε προηγούμενο πόστ γράφει :" αν θελετε να σας προσγειωσω στις κλασικες σουπερ-μαρκετικες τρολοσφορες,παιζουν στα carefour oral b pro expert οδοντοκρεμες στα 3,60ε η μια+μια δωρο και αφου δεν ειναι δεμενες περναει κανονικα το κουπουνι pockee -1.5ε στην καθεμια .οποτε παιρνεις 30 λεπτα το τεμαχιο". Σε αυτόν πως το δέχτηκαν; Εμένα μου τις πίστωσε ήδη! Δεν ήταν δεμένες. Πήρα δύο με αρχική τιμή 3.49€ η κάθε μια Άρα λοιπόν είσαι η μεγαλύτερη απόδειξη αφού σου πίστωσαν ήδη τα λεφτά. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί πριν πούμε με σιγουριά κάτι.
abc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και οδοντικά νήματα οραλ Β που είναι άδετα(1+1) στο Μαρινόπουλο και που έχει και κουπόνι στο πόκεε μπορείτε να πάρετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις