Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανέρχομαι με το Baby Planet 40μεζ. στα 15,20€ και 200 πόντουςστον ΑΒ.

Την Τετάρτη 23/9 είναι τελευταία μέρα της προσφοράς.

Την Τετάρτη όμως έχει και διπλασιασμό πόντων άρα 400 πόντους (12 ευρώ σε 2χ6 ευρώ επιταγές)

από το site του http://www.myplanetcoupon.gr κάνουμε έναν λογαριαμό και τυπώνουμε κουπόνι με -3,20€.

Που σημαίνει ότι την Τετάρτη πρώτα ο Θεός, από 15,20€ μπορούμε να το πάρουμε στα 0€.

θα πληρώσουμε στο ταμείο 12€ βέβαια αλλά θα μας δώσουν 2 6ευρες επιταγές για επόμενες αγορές.

• Like 6
Δημοσ.

Επανέρχομαι με το Baby Planet 40μεζ. στα 15,20€ και 200 πόντουςστον ΑΒ.

Την Τετάρτη 23/9 είναι τελευταία μέρα της προσφοράς.

Την Τετάρτη όμως έχει και διπλασιασμό πόντων άρα 400 πόντους (12 ευρώ σε 2χ6 ευρώ επιταγές)

από το site του http://www.myplanetcoupon.gr κάνουμε έναν λογαριαμό και τυπώνουμε κουπόνι με -3,20€.

Που σημαίνει ότι την Τετάρτη πρώτα ο Θεός, από 15,20€ μπορούμε να το πάρουμε στα 0€.

θα πληρώσουμε στο ταμείο 12€ βέβαια αλλά θα μας δώσουν 2 6ευρες επιταγές για επόμενες αγορές.

Πως κερδίζεις 200 πόντους (ή 400 με τον διπλασιαμό) αφού για κάθε ευρώ παίρνεις 4 πόντους; Δηλαδή 15 ευρώ το planet επί 4 ισούται με 60 πόντους; ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι;

Δημοσ.

Πως κερδίζεις 200 πόντους (ή 400 με τον διπλασιαμό) αφού για κάθε ευρώ παίρνεις 4 πόντους; Δηλαδή 15 ευρώ το planet επί 4 ισούται με 60 πόντους; ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι;

δίνει 200 πόντους δώρο το συγκεκριμένο απορρυπαντικό και επειδή είναι Τετάρτη διπλασιάζονται και οι πόντοι.

Έχε συζητηθεί εκτενώς, δες μερικές σελίδες πίσω.

Δημοσ.

Υπαρχει καποια σελιδα για να δουμε ποια προιοντα δινουν ποντους και ειναι σε προσφορες ΑΒ?

Αυριο στον ΑΒ ποιο ειναι το σουπερ ντιλ σε αγορες?

Δημοσ.

Η σελίδα του ΑΒ εχει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας, εχει και το τρέχον φυλλάδιο που δείχνει το planet baby με μεγάλα γράμματα και τονίζει τους πόντους.

Αν το βρείτε αύριο...

Δημοσ.

planet baby x (15.20-3.20)=36 ευρώ.

Μπορώ να πληρώσω με  6 x 6ευρες που έχω από την προηγούμενη εβδομάδα και μετά να μου τις ξαναδώσει πίσω?

Γίνεται?

Δημοσ.

Βεβαίως, γίνεται, αλλά, για να μην τα χάσει η κοπέλα, καλό είναι να τα περάσεις με διαφορετικές συναλλαγές, πχ α) δύο, για να δώσεις 5 6ευρες και 0,40 και να πάρεις 4 6ευρες και β) ένα για να δώσεις 2 6ευρες και 3,20 και να πάρεις 2 6ευρες.

Αν έχεις και κουπόνια από το Planet, δεν πληρώνεις τα 3,20€

Δημοσ.

Βεβαίως, γίνεται, αλλά, για να μην τα χάσει η κοπέλα, καλό είναι να τα περάσεις με διαφορετικές συναλλαγές, πχ α) δύο, για να δώσεις 5 6ευρες και 0,40 και να πάρεις 4 6ευρες και β) ένα για να δώσεις 2 6ευρες και 3,20 και να πάρεις 2 6ευρες.

Αν έχεις και κουπόνια από το Planet, δεν πληρώνεις τα 3,20€

Νομίζω κάτι λες λάθος. Η τιμή του ουσιαστικά είναι 12 ευρώ με το κουπόνι και όχι 15.20 ευρώ και έτσι δεν χρειάζεται να δώσεις τίποτα.

Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να αγοράσω μόνο με 6ευρες χωρίς να δώσω χρήματα.

Δημοσ.

παλιοτερα το ειχα κανονικα παιρνοντας παλι επιταγες ναι

Δημοσ.

Νομίζω κάτι λες λάθος. Η τιμή του ουσιαστικά είναι 12 ευρώ με το κουπόνι και όχι 15.20 ευρώ και έτσι δεν χρειάζεται να δώσεις τίποτα.

Δεν πρόσεξα ότι είχες γράψει 15,20-3,20 και γι' αυτό έγραψα ότι "αν έχεις κουπόνια δεν πληρώνεις τα 3,20.

Αφού έχεις τα κουπόνια (και βρεις τα ζητούμενα) μπορείς να τα αγοράσεις με τις κάρτες που έχεις.

Δημοσ.

Σε 3 ΑΒ που πηγα σημερα μου ειπαν οτι εχουν να δουν baby planet κανα 2 βδομαδες  :mad:

Κραχτης ηταν...

Βεβαια δεν πηγε χαμενη η βολτα...πηρα 10 aim expert fresh(δεμενες 1+1 δωρο) προς 74 λεπτα την μια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...