Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διευκρίνηση "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου" η ελεύθερη είσοδος ηταν απαραίτητη και χρήσιμη.

Πήρα στο λαιμό μου ολόκληρο συνέδριο, ελπίζω να ίσχυε το free εκει που τους έστειλα.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά από την ενέργεια του ΑΒ στο facebook με το "ψάρεμα", περάστηκαν σε κανέναν οι πόντοι? Εμένα δεν μου περάστηκαν ...  :unsure:  :unsure:

Δημοσ.

Μια χαρα μπορει να γινει η σωστη ενημερωση - αρκει μιση αραδα στο αρχικο "ενημερωτικο" μηνυμα απο τις 20 που εγραψες τωρα αφου ηξερες - κατι οπως "προσεξτε γιατι δεν ισχυει για ολα".

Γιατι μια χαρα γινεται οχι μονο η ενημερωση αλλα και η παραπληροφόρηση με 2 αραδες, κατι που "καλως" να γινεται απο διαφημιστες σε διαφημισεις και προωθητικες κινησεις διαφορων εταιριων αλλα απο τα μελη μας προσπαθουμε να το αποφευγουμε ωστε να μην λειτουργουμε εις βαρος της κοινοτητας . (κοινοτητα με την εννοια την κυριολεκτικη, των μελων και οχι του ιστοτοπου - αν δεν ειναι σαφες).

(Προσωπικα να σε ευχαριστησω για την ελλιπη εστω ενημερωση ασχετα αν (δεν) μου φανηκε χρησιμη. Μια διορθωση και βοηθεια δωθηκε με την παρεμβαση μου, που κανεις δεν εδωσε 2 μερες τωρα. Αν δεν ειχα τον χρονο να το ψαξω την ωρα που ημουν ετοιμος να φυγω με 4 συγγενεις και βασιζομουν στις 4 αραδες θα την ειχα πατησει. Ετσι ενοιωσα την αναγκη για αλτρουισμο - να γραψω να προλαβω και αλλους. Δεν καταλαβα προς τι η αντιδραση και η αμυνα υπερ του λαθους.)

Η διευκρίνηση "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου" η ελεύθερη είσοδος ηταν απαραίτητη και χρήσιμη.

Πήρα στο λαιμό μου ολόκληρο συνέδριο, ελπίζω να ίσχυε το free εκει που τους έστειλα.

Λοιπόν:        

Ημέρες Ελευθέρας Εισόδου

* 6 Μαρτίου - Μνήμη Μελίνας Μερκούρη.

* 5 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

* 18 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα Μνημείων.

* 18 Μαΐου - Διεθνής Ημέρα Μουσείων.

* Το τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου κάθε έτους (Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς).

* Οι Κυριακές κατά το διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου.

* Οι επίσημες αργίες του Κράτους.

* Η πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, πλην των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου (όταν η πρώτη Κυριακή είναι αργία, ως ημέρα εισόδου καθορίζεται η δεύτερη Κυριακή).

* 27 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού.

http://www.yppo.gr/5/g5321.jsp?obj_id=88

Το μύνημα μου ήταν μια υπενθύμιση για το τι ισχύει στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

σύμφωνα με το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού ...

Οι παρατηρήσεις στυλ "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου"  , 

για το τι ισχύει και δεν ... στο ΥΠΠΟ και στο Ακροπόλεως ...

Γιατί δε γουστάρω να με χρεώνουν ... 

• Like 5
Δημοσ.

Το μύνημα μου ήταν μια υπενθύμιση για το τι ισχύει στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

σύμφωνα με το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού ...

Οι παρατηρήσεις στυλ "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου"  , 

για το τι ισχύει και δεν ... στο ΥΠΠΟ και στο Ακροπόλεως ...

Γιατί δε γουστάρω να με χρεώνουν ... και ελπίζω να μη σβηστεί και αυτό το μύνημα ...  B)

"Παιδιά διάβασα πως έχουν δωρεάν είσοδο όλα τα μουσεία, το αναφέρω επειδή δεν γουστάρω να με χρεώνουν αλλά αν πάτε εκεί και δεν ισχύει δεν με νοιάζει, εσείς θα χάσετε το χρόνο σας όχι εγώ βρείτε τα με το μουσείο."

Όπως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, έτσι και η ελιπής ενημέρωση μερικές φορές είναι χειρότερη της μη-ενημέρωσης. Θα πήγαινα στο Μουσείο Ακρόπολης Σάββατο πρωί βασιζόμενος στο συγκεκριμένο post, "ευτυχώς" κάτι μου έτυχε και δεν έχασα το πρωινό μου λόγω της έλειψης διευκρινίσεων.

• Like 1
Δημοσ.

"Παιδιά διάβασα πως έχουν δωρεάν είσοδο όλα τα μουσεία, το αναφέρω επειδή δεν γουστάρω να με χρεώνουν αλλά αν πάτε εκεί και δεν ισχύει δεν με νοιάζει, εσείς θα χάσετε το χρόνο σας όχι εγώ βρείτε τα με το μουσείο."

Όπως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, έτσι και η ελιπής ενημέρωση μερικές φορές είναι χειρότερη της μη-ενημέρωσης. Θα πήγαινα στο Μουσείο Ακρόπολης Σάββατο πρωί βασιζόμενος στο συγκεκριμένο post, "ευτυχώς" κάτι μου έτυχε και δεν έχασα το πρωινό μου λόγω της έλειψης διευκρινίσεων.

Εγω απ'την άλλη αναρωτιεμαι, οταν διαβαζετε για μια προσφορα οτι πχ πουλιεται το ταδε στην ΤΑΔΕ τιμη, μη μου πειτε οτι το βαζετε κατευθειαν στο καλαθι χωρις καν να το διασταυρωσετε, οτι δε κανετε εναν ελεγχο απο μονοι σας....;

Νομιζω μιλαμε για αυτονοητα πραγματα, που στη συγκεκριμενη ειναι ενα τηλεφωνημα στο ταδε μουσειο.

Δε παιρνω το μερος κανενος απλά ρωταω τι κανετε σε αναλογες περιπτωσεις, που υποθετω πως ειναι αυτο που ανεφερα στη προηγουμενη προταση μου.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω απ'την άλλη αναρωτιεμαι, οταν διαβαζετε για μια προσφορα οτι πχ πουλιεται το ταδε στην ΤΑΔΕ τιμη, μη μου πειτε οτι το βαζετε κατευθειαν στο καλαθι χωρις καν να το διασταυρωσετε, οτι δε κανετε εναν ελεγχο απο μονοι σας....;

Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι πόσο χρηστικό θα ήταν αυτό το θέμα αν για κάθε προσφορά θα έπρεπε να πάρουμε τηλ. για να ενημερωθούμε αν ισχύει ή οχι....

Γιατί αν πας, και διασταυρώσεις ότι δεν ισχύει η προσφορά, θα σου ανέβει η πίεση.... :mad: :mad:

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει μια προσφορά ανέβασε ο άνθρωπος και του το βγαλατε ξινό. Αυτονόητο είναι πως ο καθένας μας πρέπει να ελέγχει την εγκυρότητα.

• Like 5
Δημοσ.

τι ελεγχο να κανεις ακριβως? σου λεει δηλαδη 100ε εκπτωση σε ενα κινητο που θελεις εσυ θα παρεις τηλ το μαγαζι να ρωτησεις αν ισχυει η εκπτωση ? αν ναι κανεις την διαφορα οι 99/100 απλα θα το βαλουν στο καλαθι ;)

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει μια προσφορά ανέβασε ο άνθρωπος και του το βγαλατε ξινό. Αυτονόητο είναι πως ο καθένας μας πρέπει να ελέγχει την εγκυρότητα.

Καμια σχεση και τα περι ξινου και τα περι γραφουμε σχεδον ο,τι να 'ναι και τρεχουν αδικα οι αλλοι - ας το ελεγξουν πριν το πιστεψουν. Σηριαλ το εχουν κανει μερικοι. Προφανως επειδη δεν εχουν συμμετοχη στην ενοτητα δεν γνωριζουν ποσο ακριβης και αξιοπιστη ειναι και δεν εχουν καν διαβασει τους ειδικοτερους κανονες (βασικους μπουσουλες) που υπαρχουν αναρτημενοι επι 6 χρονια :

http://www.insomnia.gr/forum-56/announcement-16-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF/

:shifty: Δώστε προσοχή στην εγκυρότητα της προσφοράς πριν τη δημοσιοποίηση της στην κοινότητα.

Η πληροφόρηση για μια καλή προσφορά θα βοηθήσει πολύ κόσμο - η παραπληροφόρηση θα ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο.

Τα πραγματα λοιπον ειναι τοσο απλα. Το θεμα ειναι ληξαν.

Προχωραμε με νεες προσφορες, γυρναμε στο θεμα μας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...