Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καζολίν το παίρνεις όποτε θες ( μέχρι τη μέρα που ισχύει το φυλλάδιο ), αφού είναι με ποσοστό έκπτωσης η προσφορά και όχι με πόντους για να τους διπλασιάσεις σήμερα.

το κουπόνι λήγει σήμερα και για αυτό θα πρέπει να τρέχω σε τρίτο ΑΒ 

:)

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΒ Αγίου Δημητρίου 9μιση το πρωί , μόνο 3 κομμάτια μπλε Skip, πήρα τα δύο

[πάντα στις προσφορές αφήνω τεμάχια όταν είναι λίγα, θέλω ο επόμενος από μένα να μην κρεμάσει μούτρα πηγαίνοντας όλο χαρά στο ράφι]

Κουπόνια livesmart κανονικά όπως πάντα και χωρίς ταυτότητα, αν και οι ταμίες ξέρουν ότι δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές πλέον (το συζήταγαν μπροστά μου).

οταν λες πηρες 2 δηλαδη εχεις 2 λογαριασμους στο livesmart η εκτυπωσες 2 φορες το κουπονι ?

τι τροπος υπαρχει να παρω 2/3 ? εγω πηγα το πρωι στον ΑΒ στο ελληνικο και πηρα 1 κομματι αλλα για να ξερω για επομενη αγορα

Δημοσ.

Το καζολίν το μεγάλο ( 1500ml ) συμφέρει ελαφρώς περισσότερο.

5.15 x 0.60=3.09

3.09 - 1.5=1.59 / 2 =0.795 τα 750 ml...

Επίσης dove (1+1) + axe (1+1) = 3.88 + 4.20 = 8.08

8.08 - 1 - 1 = 6.08

6.08 - 2.40 (πόντοι) = 3.68 τα 4 αποσμητικά.

Μια χαρά τιμούλα...

• Like 2
Δημοσ.

το κουπόνι λήγει σήμερα και για αυτό θα πρέπει να τρέχω σε τρίτο ΑΒ 

:)

Σωστός, αυτό το είχα ξεχάσει.

Το καζολίν το μεγάλο ( 1500ml ) συμφέρει ελαφρώς περισσότερο.

5.15 x 0.60=3.09

3.09 - 1.5=1.59 / 2 =0.795 τα 750 ml...

Επίσης dove (1+1) + axe (1+1) = 3.88 + 4.20 = 8.08

8.08 - 1 - 1 = 6.08

6.08 - 2.40 (πόντοι) = 3.68 τα 4 αποσμητικά.

Μια χαρά τιμούλα...

Τα πήρες τα dove,axe σου έδωσε κανονικά τους πόντους ; Ρωτάω επειδή αν αφαιρέσεις τα κουπόνια δεν είναι 8 ευρώ που λέει για να πάρεις τους πόντους. Δε ξέρω ποιο θεωρεί ποσό αγοράς το 8.08 ή το 6.08.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πώς γίνεται κανείς να μην αναφέρεται σε αβ Θεσσαλονίκης και σε κανένα να μη βρίσκω baby planet ή skip ας πούμε;

Δημοσ.

Σωστός, αυτό το είχα ξεχάσει.

Τα πήρες τα dove,axe σου έδωσε κανονικά τους πόντους ; Ρωτάω επειδή αν αφαιρέσεις τα κουπόνια δεν είναι 8 ευρώ που λέει για να πάρεις τους πόντους. Δε ξέρω ποιο θεωρεί ποσό αγοράς το 8.08 ή το 6.08.

Ναι τους έδωσε κανονικά. Τιμή θεωρείται η αρχική ( 8.08 ).

Απλά στα axe δεν είχε μεγάλη ποικιλία. Είχε μόνο africa και apollo...

• Like 1
Δημοσ.

Στο ΑΒ Ελληνικού έχει πολλά skip μπλε και πάρα πολλά Cajoline 750ml σε 3 χρώματα (αν θυμάμαι καλά).

Συμφέρει, όμως, η συσκευασία 1,5L, όπως γράφτηκε παραπάνω, και έχει πάρα πολλά κομμάτια.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πώς γίνεται κανείς να μην αναφέρεται σε αβ Θεσσαλονίκης και σε κανένα να μη βρίσκω baby planet ή skip ας πούμε;

Ρε φίλε στο αβ Σταυρούπολη απέναντι από μονή Λαζαριστών αυτή τη στιγμή είναι ο παράδεισος των σκιπ. Γεμάτο μπλε και πράσινα κουτάκια....

Εν τω μεταξύ από χθες έχω βαρεθεί να ανοίγω gmail - hotmail.

Μιλάμε έχω στερέψει. Έχω κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς...

• Like 1
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη μήπως δεν είναι πολλοί συμφορουμίτες  ;

Δεν μπαίνουν στον κόπο να ενημερώσουν το παρόν θέμα ;  

Χθες που πήγα στο κατάστημα Αμπελοκήπων (Πανταζοπουλου-Φιλιππουπόλεως) είχε λίγες συσκευασίες υγρού πίσω και μπροστά είχε σκόνη 55 μεζ. στα 7,75€ 

Δημοσ.

Ρε φίλε στο αβ Σταυρούπολη απέναντι από μονή Λαζαριστών αυτή τη στιγμή είναι ο παράδεισος των σκιπ. Γεμάτο μπλε και πράσινα κουτάκια....

Μακάρι να ήταν έτσι και στα καταστήματα της Τούμπας αδερφέ. Πολύ μακριά πέφτει η Σταυρούπολη. Σήμερα θα πεταχτώ στην Περαία μια βόλτα, ίσως να βρω εκεί.

Δημοσ.

Από άτομο που είναι "μέσα στα πράγματα" στην εταιρεία, άκουσα στα τέλη του καλοκαιριού ότι το φθινόπωρο θα κλείσουν περ. 40 καταστήματα Carrefour Express (στα τέως καταστήματα Αρβανιτίδη κλπ είχε αναφερθεί). Φαίνεται -δυστυχώς για τους εργαζόμενους- ότι άρχισε το ξήλωμα...

Δημοσ.

Στον ΑΒ στην Καλαμαριά απέναντι από Νταλιπη δεν υπάρχει δειγμα σκιπ. Είδα ένα καρότσι με καμιά 10ρια κομμάτια... και του την είπε ευγενικά ένας υπάλληλος
Δημοσ.

κακα μαντατα για πολλους λογους και κυριως για τους υπαλληλους τα του μαρινοπουλου αν και πολλοι καταναλωτες τον αντιπαθουν.

μιλαμε για τον ισχυροτερο παιχτη στην αγορα. για να δουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...