opera Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στο φυλλάδιο δεν τους έχει αλλά στο LIDL έχει 2 είδη καφέ σε σπυρί 1 κιλού,το ένα έχει 7 ευρώ και ο άλλος 5 ευρώ. Ρίσκαρα και πήρα για δοκιμή 1 των 7 ευρώ και έκανα εσπρεσσάκι,είναι στα γούστα η γεύση δε το μετάνοιωσα. Αλλά και επρέσσο να μη γίνονταν θα πήγαινε για Γαλλικό. 2
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 100% περνάνε τα ούζα και τα τσίπουρα για τις 6ευρες. Και μου το είπε ο υπάλληλος εκεί αλλα και είχε ταμπελάκια ενδεικτικά μπροστά απο τα 700ρια ούζα/τσίπουρα.Όσο για τις συσκευασίες δώρου, το famous με τα ποτήρια πέρασε κανονικότατα.
terry308 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στο φυλλάδιο δεν τους έχει αλλά στο LIDL έχει 2 είδη καφέ σε σπυρί 1 κιλού,το ένα έχει 7 ευρώ και ο άλλος 5 ευρώ. Ρίσκαρα και πήρα για δοκιμή 1 των 7 ευρώ και έκανα εσπρεσσάκι,είναι στα γούστα η γεύση δε το μετάνοιωσα. Αλλά και επρέσσο να μη γίνονταν θα πήγαινε για Γαλλικό. Τους έχω παρατηρήσει προ ημερών , αν δεν κάνω λάθος είναι από την προηγούμενη εβδομάδα , αν είχα μύλο θα έπαιρνα ένα , αλλά δεν ήξερα σαν γεύση τι λένε ... Με 6,99€ είναι ο κρέμα και με τα 5,99€ είναι ο απλός
Zus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 αναφορα στην εξυπηρετηση πελατων τη δευτερα με ονοματα και στοιχεια... Δευτέρα θα είναι αργά. Πας αύριο παίρνεις δυο τσίπουρα και τα πας ταμείο. Αν σου πουν πάλι μα, μου, σου, του, μανούρα. Αν θες άδειασε και μισό μπουκάλι από τη σημερινή absolut πριν πας, να μην μασήσεις μία.
abc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τα αυτόματα μηχανήματα στον αβ δεν δίνουν 6ευρες.αλλά περνάνε οι πόντοι κανονικά κ παίρνεις της επιταγή σου την άλλη φορά που θα ψωνίσεις σε κανονικό ταμείο.απλά για όσους δεν το ξέρουν.βέβαια δεν έχουν όλα τα καταστήματα αυτόματα...
HERTHAN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τσίμπησα 2 πλωμαρια και 2 τσανταλη ουζάκια και πήρα 2 εξαευρες. 9,40 είχε το πλωμαρι και 8,28 το τσανταλη.....τιμες ανά τεμάχιο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τσίμπησα 2 πλωμαρια και 2 τσανταλη ουζάκια και πήρα 2 εξαευρες. 9,40 είχε το πλωμαρι και 8,28 το τσανταλη.....τιμες ανά τεμάχιο. Στον Σκλαβενιτη που πηγα τωρα το πλωμαρι εχει 8.40
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στον Σκλαβενίτη το Teacher's όντως έχει 13.90€ που είχε πει κάποιος πριν αρκετές μέρες;
HERTHAN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στον Σκλαβενιτη που πηγα τωρα το πλωμαρι εχει 8.40 Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο γιατί δεν έχει επαρχία που μένω. Γενικότερα μόνο από τον Μασουτη ψωνιζω γιατί με βολεύει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το προσεξα πινω μονο λευκα ποτα τωρα πλωμαρι πριν την κριση Smirnoff μαυρη
eric_in Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης να έχετε υπόψην οτι στα ειδικά κιόσκια του ΑΒ (γράφει στο site σε πια καταστήματα έχει) υπάρχει κουπόνι προς εκτύπωση "30 πόντων, όφελος 0.90 ευρώ για την αγορά 1 φιάλη ποτά η σαμπάνιες".
SKRUTZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγινε μια μανουρα τωρα στον ΑΒ μιση ωρα τους ετρεχα.. Χυμος life μηλο καροτο πορτοκαλι. Τιμη 2,58 με στικερ -0,40 στα 2,18 γραφει το ταμπελακι.ολα καλα.στην πορτα του ψυγείου ομως γραφει οτι για τον συγκεκριμενο χυμο εχει και -25%.η ταμειακη τον χρεωνε 2,18 όμως.προσπαθουσαν να με πεισουν στο ταμειο οτι το στικερ ειναι το -25%... Τρελαθηκα και ειμουν με την υπεύθυνη μιση ωρα μεχρι που βγαλανε το ταμπελακι με το -25% απο το ψυγείο και μου εδωσαν 0,55€ σε μετρητα πισω.αλλα τους λεω οτι επειδη αυτο ειναι απάτη θελω και αλλους 5 χυμους στην ιδια τιμη.και αυτο εγινε.τους πηρα και εφυγα με 1,63€ τον καθε εναν. 10
leros2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στο φυλλάδιο δεν τους έχει αλλά στο LIDL έχει 2 είδη καφέ σε σπυρί 1 κιλού,το ένα έχει 7 ευρώ και ο άλλος 5 ευρώ. Πριν λίγο πέρασα αλλά δεν τους βρήκα.Μήπως παιζει καμία φωτο πως είναι η συσκευασία; Ρίσκαρα και πήρα για δοκιμή 1 των 7 ευρώ και έκανα εσπρεσσάκι,είναι στα γούστα η γεύση δε το μετάνοιωσα. Αλλά και επρέσσο να μη γίνονταν θα πήγαινε για Γαλλικό. Πέρασα πριν λίγο, δεν βρήκα κάτι... Υπάρχει μηπως καποια φωτο της συσκευασίας για να ξανα πάω διαβασμένος ?
Papakitou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στον Σκλαβενίτη το Teacher's όντως έχει 13.90€ που είχε πει κάποιος πριν αρκετές μέρες; Πλεον οχι, τουλαχιστον στο δικο μου που κοιταξα σημερα
alfaeffe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τρελαθηκα και ειμουν με την υπεύθυνη μιση ωρα μεχρι που βγαλανε το ταμπελακι με το -25% απο το ψυγείο και μου εδωσαν 0,55€ σε μετρητα πισω.αλλα τους λεω οτι επειδη αυτο ειναι απάτη θελω και αλλους 5 χυμους στην ιδια τιμη.και αυτο εγινε.τους πηρα και εφυγα με 1,63€ τον καθε εναν. Συγγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα πώς οι 6 χυμοί που πήρες βοήθησαν στη διόρθωση της απάτης που έγινε σε εσένα ή άλλους καταναλωτές πριν από σένα. Αν έκανες καταγγελία ή τους υποχρέωνες να πωλούν τους χυμούς με την έκπτωση που απεικονιζόταν τότε θα το καταλάβαινα. Αλλά αυτό που αναφέρεις φαίνεται σαν να το κάνεις για επίδειξη, ειδικά αφού αναφέρεις και πόσο σου βγήκε ο καθένας.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις