Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αλλος την προσφορα με την καφετιερα Dolce Gusto με αγορα 10 συσκευασιων απο Σκλαβενιτη;

Σε κοντινό μου Σκλαβενιτη που πηγα το πρωι δεν ειδα τιποτε σχετικο...

BTW ''τρεχει'' ενέργεια απο diners καρτες μεχρι και 30/4 στο Σκλαβενιτη με 3% επιστροφή

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα γνωστά κρητικά croissant CHOCO BIG στο ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στο 1€ . Νομίζω ότι μέχρι τωρα υπήρχαν μόνο στα περίπτερα στο 1,5 € .

κόλαση

Δημοσ.

Το σκάναρα το προϊόν εκείνη την ώρα... Τόσο στραβός να είμαι;

αν το σκαναρες σημερα δεν εισαι στραβος γιατι η προσφορα στο Pockee εληγε το σαββατο.παραλιγο να την πατησω και εγω με τα κρουασαν χρυση ζυμη.

Δημοσ.

Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αλλος την προσφορα με την καφετιερα Dolce Gusto με αγορα 10 συσκευασιων απο Σκλαβενιτη;

το προπροηγούμενο ΣΚ έπαιζε 100%. Είχαν σταντ της DG και σου έλεγαν ότι με την αγορά 10 συσκευασιών (σύνολο 50€) έπαιρνες δώρο την μηχανή. με ενημέρωσαν τότε ότι ήταν μόνο για το ΣΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω σκλαβενιτης dolce gusto με αγορα 10 κουτια καφέ δωρο η καφετιέρα.5,22 το κουτι.

Με το pockee τωρα εχει τα νουνου 6x400ml στα 4,41 και -0.70€ παει στα 3.71€

Τοματα μπαρμπασταθης στον τριφτη 0.69-0.20€απο pockee τελικη 0.49 το τεμαχιο

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μεγαλη προσφορα ομως ειναι εδωγια τις γυναικες... Στον Σκλαβενίτη

Nivea cellural anti-age απο 15.5€ στα9.5€ και το pockee δινει -5€.τελικη 4.5€ το τεμάχιο.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

http://www.ebloko.gr/

Δεν ξερω τι ακριβως παιζει,αλλα οποτε παω στην γενικη ταχυδρομικη βλεπω κουτες με το λογοτυπο.Με μια ματια βλεπω να υπαρχουν ορισμενα προιοντα με συμπαθητικες τιμες.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβως παιζει,αλλα οποτε παω στην γενικη ταχυδρομικη βλεπω κουτες με το λογοτυπο.Με μια ματια βλεπω να υπαρχουν ορισμενα προιοντα με συμπαθητικες τιμες.

έχω αγοράσει 2-3 φορές. Καλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα,τουλάχιστον σε αυτά που πηρα

Δημοσ.

Των ίδιων ιδιοκτητών είναι οι εταιρίες.

Δημοσ.

Μόλις μπήκαν τα χρήματα απο το pockee για χθεσινή συναλλαγη απο τον Σκλαβενιτη.

Μια χαρα οι κρεμουλες για την γυναικα με 4.5€....

Δημοσ.

Βρήκες νύχτας; Δηλαδή μπλε χρωμα;

Γεματο το ραφι στον Σκλαβενιτη Βριλησσίων πισω απο το μετρο Δ.Πλακεντίας
  • Like 1
Δημοσ.

ebloko

Πήρε το μάτι μου κάτι μέλια, όπου ο παραγωγός τα πουλάει 30-40% ακριβότερα στο μαγαζί του... και πέρυσι που πήγα, δε σήκωνε παζάρια (και φυσικά έφυγα). Μάλιστα με είχε αποκαλέσει τρελή όταν του ζήτήσα να πάρω πευκόμελο 500ml κάτω από 5 ευρώ. :rolleyes: Αύριο θα πάω μαζί με τον άντρα μου, να τον τρελάνουμε παρέα. :lol:

Στα υπόλοιπα προϊόντα δεν πρόσεξα τπτ το ιδιαίτερο. Μάλιστα πολλά προϊόντα τα έχω βρει πολύ φθηνότερα σε super market και σε παντοπωλεία με ποιο εξωφρενικό παράδειγμα το Αραβοσιτέλαιο 2L Μοτάκης που στο ebloko έχει 4.23, ενώ στα Ελληνικά Μάρκετ έχει 3.53. :confused:

Οδική βοήθεια για 1έτος με 9.90 (που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες)

Δεν διατίθεται σε όλα τα βενζινάδικα ΕΚΟ, αλλά μόνο σε επιλεγμένα. Πάρτε κάνα τηλ για να βρείτε το κοντινότερο, διότι εγώ έκαψα τζάμπα 10χλμ βενζίνη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...