Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ω ναι, ακριβώς το ίδιο πράμα και στο δικό μου. Δεν ασχολήθηκα για το πώς και γιατί .. το έντυσα με μεμβράνη και ησυχασα..

Ναι σε όλα οσα έχω

Προσοχή παιδιά ηλεκτροπληξία

Μη το αφήνετε γυμνό

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενημερωτικα μιας και μενω εκει η περιοχη ειναι καμινια και οχι νεο φαληρο!

Εχεις δικιο απλα με μπερδεψε το Καραισκακη

• Like 1
Δημοσ.

https://www.hawkersco.com/

έγαλε μερικά μοντέλα στα 16,66 και παίζουν και κουπόνια (-25% SIC, δωρεάν μεταφορικά SHIPPING)

μέχρι αύριο 6/6/16 ισχύει το 16,66

Σου δέχτηκε το 16.66 μαζί με το SIC?

Δημοσ.

Μάλλον διαλέξεις ή δωρεάν μεταφορικά (5 ευρώ) ή την έκπτωση 25 %.Και τα δύο κουπόνια δεν βρήκα τρόπο να τα βάλω.Παντως στα γυαλιά με 16.66 ευρώ συμφέρει τα δωρεάν μεταφορικά.

Έχει αγορασει κανένας να μας πει εντυπώσεις.... Το μέγεθος του σκελετού είναι μικρο ,μεγάλο?

Δημοσ.

Μάλλον διαλέξεις ή δωρεάν μεταφορικά (5 ευρώ) ή την έκπτωση 25 %.Και τα δύο κουπόνια δεν βρήκα τρόπο να τα βάλω.Παντως στα γυαλιά με 16.66 ευρώ συμφέρει τα δωρεάν μεταφορικά.

Έχει αγορασει κανένας να μας πει εντυπώσεις.... Το μέγεθος του σκελετού είναι μικρο ,μεγάλο?

μπορω να πω δεν ειναι μεγαλο 

Δημοσ.

Σου δέχτηκε το 16.66 μαζί με το SIC?

Μέχρι χτες το βράδυ το SIC πέρναγε σε μοντέλα με 16,66.

Αλλά μπορείς να βάλεις μόνο ένα κουπόνι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Mart 6-11 Ιουνίου

Week1.jpg

Ενημέρωση για διπλασιαμό pockee.

- Γάλα "Όλη μέρα γάλα" ΜΕΒΓΑΛ 1lt 2x0.30€ =0.60€ (Μέχρι και αύριο στην Προμηθευτική το έχει στα 0,99€ οπότε πάει τελική στα 0,39€/λίτρο.) Όποιος δεν έχει κοντά Προμηθευτική το έχει και το Market IN στα 1,19€ όμως και πάει τελική στα 0,59€.

- 2πλοΓΕΜΙΣΤΑ Κρέμα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 230gr 2x0.20€ =0.40€

- 2πλοΓΕΜΙΣΤΑ Σοκολάτα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 230gr 2x0.20€ =0.40€

Υ.Γ. Στα My Market που έχει όλα τα γεμιστα Παπαδοπούλου -40% η τελική τιμή είναι 0,75€ το πακέτο.

Συμφέρει περισσότερο βέβαια όποιος βρει την πολυσυσκευασία με τα 3 πακέτα δεμένα στα 2,75€-40%= 1,65€ δηλαδή 0,55€ το κάθε πακέτο των 200gr.

Επεξ/σία από SKRUTZ
Δεν ισχυει για τα διπλογεμιστα συμφωνα με παρακατω ποστ - Επισης θυμιζω οτι δεν δημοσιευουμε κουπονια, αλλα μονο προσφορες με "αξιζουσα" τελικη τιμη
  • Like 3
Δημοσ.

- Γάλα "Όλη μέρα γάλα" ΜΕΒΓΑΛ 1lt 2x0.30€ =0.60€ (Μέχρι και αύριο στην Προμηθευτική το έχει στα 0,99€ οπότε πάει τελική στα 0,39€/λίτρο.)

Για τους βορειοελλαδίτες που δεν έχουν Προμηθευτική, ο Μασούτης το έχει στο φυλλάδιο στο 1,15€, οπότε 0,55€ με το pockee.

• Like 1
Δημοσ.

Υ.Γ. Στα My Market που έχει όλα τα γεμιστα Παπαδοπούλου -40% δεν γνωρίζω εαν συμμετέχουν και τα 2πλογεμιστά.όποιος έχει την πληροφορία ας την μοιραστεί μαζί μας.

Πέρασα μόλις από Βερόπουλο και ρώτησα ακριβώς αυτό.

Μου απάντησαν ότι το 40% δεν ισχύει στα διπλογεμιστά.

• Like 3
Δημοσ.

πριν μισή ώρα, σε MyMarket (Βεροπουλος) Ρόδου, είχε τα διπλογεμιστά ΚΡΕΜΑ με -40%  1,40->0,84

ενώ τα σοκολάτα τα είχε χωρίς έκπτωση.

Υπόψιν τα είχε έτσι και στο ταμπελάκι μπροστά στα προϊόντα, ΚΑΙ στο barcode scanner που τα δοκίμασα.

Πηρα 4 κρέμα @ 0,84 έκαστο, και λογικά θα έχουν και -0,40 απο pockee

Δημοσ.

The Mart 6-11 Ιουνίου

Week1.jpg

- Γάλα "Όλη μέρα γάλα" ΜΕΒΓΑΛ 1lt 2x0.30€ =0.60€ (Μέχρι και αύριο στην Προμηθευτική το έχει στα 0,99€ οπότε πάει τελική στα 0,39€/λίτρο.) Όποιος δεν έχει κοντά Προμηθευτική το έχει και το Market IN στα 1,19€ όμως και πάει τελική στα 0,59€.

- 2πλοΓΕΜΙΣΤΑ Κρέμα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 230gr 2x0.20€ =0.40€

- 2πλοΓΕΜΙΣΤΑ Σοκολάτα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 230gr 2x0.20€ =0.40€

Υ.Γ. Στα My Market που έχει όλα τα γεμιστα Παπαδοπούλου -40% η τελική τιμή είναι 0,75€ το πακέτο.

Συμφέρει περισσότερο βέβαια όποιος βρει την πολυσυσκευασία με τα 3 πακέτα δεμένα στα 2,75€-40%= 1,65€ δηλαδή 0,55€ το κάθε πακέτο των 200gr.

Εγω πηρα τηλεφωνο και mymarket στη γειτονια μου και μου ειπαν οτι εχουν ολα εκπτωση (το τσεκαραν κιολας πριν μου απαντησουν) .... θα παω απο εκει σε 2 ωρες και θα στειλω update.

Δημοσ.

πριν μισή ώρα, σε MyMarket (Βεροπουλος) Ρόδου, είχε τα διπλογεμιστά ΚΡΕΜΑ με -40%  1,40->0,84

ενώ τα σοκολάτα τα είχε χωρίς έκπτωση.

Υπόψιν τα είχε έτσι και στο ταμπελάκι μπροστά στα προϊόντα, ΚΑΙ στο barcode scanner που τα δοκίμασα.

Πηρα 4 κρέμα @ 0,84 έκαστο, και λογικά θα έχουν και -0,40 απο pockee

Μπράβο που τα είδες παρά την δική μου διάψευση.

Εσύ Ρόδου εγώ Ιαλυσού! τι να πεις;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεμιστά με κρέμα, έχω ακόμα απόθεμα απ'τα Oreo του Μαρτίου. :D

Επιβεβαιώνω την έκπτωση 40% στα διπλογεμιστά με κρέμα. Διπλογεμιστά σοκολάτα δεν είχε καθόλου (ούτε καν καρτελάκι). Ρώτησα και μου είπανε ότι δεν παρέλαβαν. :mad:

To γάλα "Όλη μέρα" της ΜΕΒΓΑΛ, για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει διάρκεια 1 μήνα. Έκανα ανασκαφή στο ράφι, και πήρα 6 τεμάχια με ημερομηνία λήξης 3/7. :ph34r: edit: Tα πήρα από Μασούτη.

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...