orck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μιας και αναφερθηκε το Vodafone με τα burger να σημειωσω οτι εαν παρετε καρτα CU ειναι ακομη καλυτερη η προσφορα.Καταρχας καρτα δωρεαν βρισκουμε απο μεγαλα εμπορικα κεντρα ειναι διασπαρτοι ανθρωποι της Vodafone που δινουν δωρεαν καρτες. Την φορτωνεται με 5 ευρω που εχουν ισχυ για 3 μηνες και με 0,20€ το μυνημα εχετε καθε εβδομαδα κωδικο για δωρεαν burger. Η προσφορα ισχυει καθε μερα, και το ΠΣΚ. Για διανομη στο σπιτι η για φαγητο στο εστιατοριο.http://www.cu-around.gr/offer/Simply-BurgersΕπισης στο ιδιο καρτοπρογραμμα εχει δωρεαν το δευτερο εισητηριο για ταξιδι με πλοιο, ισχυει μονο για εισητηρια επιβατων. Για το αυτοκινητο υπαρχει η καρτα SeaSmile η οποια βγαινει στο μεσα καραβι. Εκ των υστερων υπολογισα οτι με συμφαιρε να κανω αγορα ενα εισητηριο παιδικο για μια πολυ μικρη αποσταση πχ Παρο-Ναξο περιπου 5€ και αφου περασει η ημερομηνια του υποτιθεμενου ταξιδιου μπορει να γινει εγγραφη και εκδοση καρτας SeaSmile ηλεκτρονικα απο την σελιδα, για να βγει η καρτα θελει ημερομηνια ταξιδιου που εχει γινει και αριθμο κρατησης. Με την καρτα αυτη εχεις εκτπωση στο κοστος του αυτοκινητου -30%http://www.cu-around.gr/offer/blue-star-ferries 1
efkola Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Φίλε μου μπορείς να το ξανατσεκάρεις αυτό;H τιμή που γράφεις πρέπει λογικά να αφορά μία τετράδα,άρα πρέπει να βγαίνει 10,24 οι τρεις τετράδες με την προσφορά. Αν όντως ισχύει το 5,12 για 12 μεγάλα κουτάκια,νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει ever Ισχύει αυτό που έγραψες...10,24€ για τις 12 μισόλιτρες amstel
Apos74 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μολις γυρισα απο Carrefour στο City Gate Θεσσαλονικης ( Γιαννιτσων με Κωλλετη ). Για οποιον Θεσσαλονικιο ενδιαφερεται, εχει πολλες δερματινες μπαλες μπασκετ ακομα. 2
koslol8 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Παιδιά χαίρομαι που φέτος θα παίξουμε μπασκετάκι!!!! Αν και πρώτος το είδα πήρα μόνο μία (ίσως να έπρεπε να πάρω δύο για κανένα δώρο) Εφόσον πήραμε όλοι μία δύο είναι καλό για όλους Ευχαριστω πολυ για την επισημανση της προσφορας! Θα ηθελα να ηξερα βεβαια ποσοι απο οσους πηραν την μπαλα θα την χρησιμοποιησουν πραγματικα και δεν θα την αφησουν να σαπιζει σε καμια αποθηκη...
coyote2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχει ακόμα στο καρφουρ Αλεξάνδρας, Κηφισίας, ξεφουσκωτες, Κάτω Κάτω στο ράφι
aekfc212 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 παιδιά καμία του βόλευ της προκοπής έχει και αν ναι ποσο;.αυτή του μπάσκετ την είχα πάρει 10ευρω κάνα χρόνο και πριν πάλι σε προσφορά στα καρφουρ.
PETROS13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το carrefour είχε τίποτα καλό από έπιπλα κήπου; ή έστω πλαστικές καρέκλες και τραπεζάκια; Βάσεις για ομπρέλες;
George! Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το carrefour είχε τίποτα καλό από έπιπλα κήπου; ή έστω πλαστικές καρέκλες και τραπεζάκια; Βάσεις για ομπρέλες; Έπιπλα κήπου και τα σχετικά παίζει να μην είχε πριν καν βγάλουν το 70%! Βάση ομπρέλας επειδή ψάχνω κι εγώ, βρήκα μόνο μία μεγάλη πλαστική κήπου στα 8,4€(από 30κάτι) η οποία γράφουν ότι είναι για να γεμίζει με άμμο αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, το κακό είναι ότι έχει μεγαλύτερη τρύπα από τις βάσεις θαλάσσης και αν βάλεις ομπρέλα θαλάσσης δεν θα στέκεται! Αν βρεις σε κανένα Carrefour βάση ομπρέλας θαλάσσης πες το μου κι εμένα..μην σου πω πάρε μία και για 'μένα
PETROS13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Έπιπλα κήπου και τα σχετικά παίζει να μην είχε πριν καν βγάλουν το 70%! Βάση ομπρέλας επειδή ψάχνω κι εγώ, βρήκα μόνο μία μεγάλη πλαστική κήπου στα 8,4€(από 30κάτι) η οποία γράφουν ότι είναι για να γεμίζει με άμμο αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, το κακό είναι ότι έχει μεγαλύτερη τρύπα από τις βάσεις θαλάσσης και αν βάλεις ομπρέλα θαλάσσης δεν θα στέκεται! Αν βρεις σε κανένα Carrefour βάση ομπρέλας θαλάσσης πες το μου κι εμένα..μην σου πω πάρε μία και για 'μένα άμμο μόνο ή και νερό; αν είναι να σκάψω όλο τον κήπο για να το γεμίσω χώμα..
George! Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 άμμο μόνο ή και νερό; αν είναι να σκάψω όλο τον κήπο για να το γεμίσω χώμα.. Η υπάλληλος μου είπε ότι μπορώ να βάλω και νερό..τώρα κατα πόσο έχει γνώση του θέματος δεν το ξέρω. Πάντως στην εμφάνιση είναι σαν της θαλάσσης αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος και τετράγωνο σχήμα, ενώ στην μια πλευρά έχει ροδάκια και στην άλλη χερούλι ώστε να μπορείς να την τσουλάς(προφανώς σε λεία επιφάνεια) και να την μετακινείς.
tornado Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 εχει σπαστο τραπεζακι πλαστικο εξοχης το πηρα για το καμπινγκ 9 ευρω καμποσες ομπρελες της πλακας 1,5 ευρω παγοκυψελες σε καλη τιμη, οι μεγαλες Χ 2 = 0,70 ευρω κατι αντικουνουπικα κρεμαστο 0,60 ευρω - σπρει 1 ευρω και τελος ειδα ενα πολυ σενιο τραπεζακι πολυ καλη ευκαιρια για οποιον θελει για μεγαλο μπαλκονι (170 Χ 80 (?) ) με πολυ ωραιο ξυλο ακακιας απο 140 ευρω στα 40 ευρω.
PS1563 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Στο public εχει προσφορες σε μπλουζακια συγκροτηματων κλπ απο 23-> 4-5 ευρω. Αξιζουν? Εχει παρει κανεις? Πηγή: http://www.public.gr/cat/sales/cool-stuff/
Προτεινόμενες αναρτήσεις