HERTHAN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετικά με τα AZAX άρωμα λουλουδιών που είχαν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες, στο ΜΑΣΟΥΤΗ τα έχει με τις τρέχουσες προσφορές μέχρι Σάββατο -40% οπότε οι διπλές συσκευασίες (1+1) κοστίζουν 1,60 ευρώ (δηλαδή 0,80 το μπουκάλι λίτρο) Ισχύει φίλε ευχαριστώ. Μόλις το έγραψες πετάχτηκα και πήρα τρείς 2αδες στα 4,80 ευρώ. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δωρεάν μονός espresso El Salvador Pacamara Natural αύριο σε όλα τα coffee island.http://www.exodos24.com/59082/dorean-kafe-se-athina-ayto-to-savvato/
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ε ενταξει 2,5€ για 6 φακους ημερήσιους δε το λες φθηνα... Τόσο βγαινουν και να τους αγοράσεις κανονικά κουτι... 1
bfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ισχύει το 40% στο 1+1 των ajax στο μασούτη με τελική τιμή 80 λεπτά/τεμάχιο. Φόρτωσα για το χειμώνα. Επίσης είχε πολλές συσκευασίες 1+1 skip πανίσχυρο μικρό, στα 8,99€, ελπίζω να βγάλουν και εκεί κανένα 40% την επόμενη βδομάδα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν εχει γραφτει και αν αξιζει αλλα στον Σκλαβενιτη εχει Fructis με 2 ευρω τα σαμπουαν και 1.70 τις κρεμες μαλιων
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 6 ημερήσιοι φακοί επαφής [link='ΔΩΡΕΑΝ]https://goo.gl/jcBYu9']ΔΩΡΕΑΝ από www.alensa.gr Μεταφορικά 2,5€ Αντικαταβολή 1,5€ Δεν δουλεύει πια. Μάλλον έληξε.
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης είχε πολλές συσκευασίες 1+1 skip πανίσχυρο μικρό, στα 8,99€, ελπίζω να βγάλουν και εκεί κανένα 40% την επόμενη βδομάδα. Σ'αυτα παιζει και κουπονι απο livesmart -5 ευρω σε συνδυασμο με cajoline μαλακτικο. Ηταν αυτα που ειχε ο Βασιλοπουλος την προηγουμενη εβδομαδα.
bfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σ'αυτα παιζει και κουπονι απο livesmart -5 ευρω σε συνδυασμο με cajoline μαλακτικο. Ηταν αυτα που ειχε ο Βασιλοπουλος την προηγουμενη εβδομαδα. Το ξέρω αλλά με το Livesmart δεν δέχονται τις 1+1 συσκευασίες. 1
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το ξέρω αλλά με το Livesmart δεν δέχονται τις 1+1 συσκευασίες. Κανω κοπι παστε αυτο που εγραψα στην σελιδα 971 του θεματος στο ποστ #14564. Πηρα 2 σετ 1+1 skip και 1+1 cajoline και με 2 κουπονια(το ενα δικο μου το αλλο στο ονομα του αδερφου μου) των 5 ευρω συνολο δηλαδη 10 αφαιρεθηκαν κανονικα. 1
terry308 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το ξέρω αλλά με το Livesmart δεν δέχονται τις 1+1 συσκευασίες. Δεν υπάρχει πρόβλημα, πηγα σε ΑΒ (στην προηγούμενη προσφορά-συνδυασμό) και η ταμιας δεν πέρασε το κουπόνι για τον λόγο που είπες.. όταν της είπα ότι παιρναει κανονικά δε με πίστεψε και με κοίταξε κάπως, φώναξε τον υπεύθυνο του καταστήματος και του είπε τι και πως... και απλά ο υπεύθυνος της είπε δεν υπάρχει πρόβλημα παιρναει κανονικότατα... όπως και έγινε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το οτι δεν υπαρχει προβλημα ειναι σχετικο. Οπως λεει και ο bfc ΔΕΝ. Ειδικα σε ΑΒ Βασιλοπουλο -που μου εχει τυχει δεν ξερω αλλου - σε 1+1 δεμενα δεν περνανε κουπονι livesmart. Επι 5 λεπτα τους ελεγα οτι περναει και επεμεναν, φωναξα και την υπευθυνη και μου επεμενε οτι ΔΕΝ περνανε, αφησα ολα τα ψωνια 30 τεμαχια για το ενα 1+1 πραγμα και εφυγα. Ολα αυτα πριν λιγο καιρο. 3
bfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το οτι δεν υπαρχει προβλημα ειναι σχετικο. Οπως λεει και ο bfc ΔΕΝ. Ειδικα σε ΑΒ Βασιλοπουλο -που μου εχει τυχει δεν ξερω αλλου - σε 1+1 δεμενα δεν περνανε κουπονι livesmart. Επι 5 λεπτα τους ελεγα οτι περναει και επεμεναν, φωναξα και την υπευθυνη και μου επεμενε οτι ΔΕΝ περνανε, αφησα ολα τα ψωνια 30 τεμαχια για το ενα 1+1 πραγμα και εφυγα. Ολα αυτα πριν λιγο καιρο. Ακριβώς είναι στην ευχέρεια των υπαλλήλων. Εδώ όταν πήγα για το skip+cajoline μόνο που δε με πέρασαν από ακτίνες Χ, ίσως επειδή βρίσκομαι σε επαρχία, το κατάστημα δεν είναι συνηθισμένο σε αυτές τις ενέργειες και επέμενα μέχρι να τα περάσουν και φώναξαν και την υπεύθυνη του καταστήματος. Όταν έγινε η συναλλαγή βέβαια η υπάλληλος με ρώτησε πως γίνεται για να το κάνει και εκείνη. Όλα αυτά τα σκηνικά με κάνουν να νιώθω λίγο άβολα με τα κουπόνια και να το σκέφτομαι δυο φορές πριν τα χρησιμοποιήσω. 2
JohnnyX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Στον Μασουτη Θερμης αυτα τα 1+1 σε skip+cajoline και κουπονι -5€ το περασαν
saxos55 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Σκλαβενίτη του Αγίου Δημητρίου (Πλατεία «Καλογήρων») έχει όλα τα pampers (μικρές και διπλές συσκευασίες, active fit και baby dry) 1+1 δώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις