Cossutius. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εδώ λέω να βάζουμε ότι καλό παίρνει το μάτι μας για δουλειά σε Ελλάδα ή Ευρώπη ώστε να βοηθηθούν οι άνεργοι συμφορουμήτες ή όσοι προσπαθούν να βρουν κάτι εδώ ή στο εξωτερικό. Αν υπάρχει παρόμοιο θρεντ παρακαλώ αγνοήστε αυτό η συγχωνεύστε το. Ξεκινάω από κάτι που είδα σήμερα και το θεωρώ καλή ευκαιρία για κάποιον νέο. Ζήτηση Εποχικού Προσωπικού στην Disneyland Παρίσι, Γαλλία 2
gokuthelegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να υποθέσεις ότι δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να φύγουν για εξωτερικό (λόγω οικονομικού ή γλώσσας για παράδειγμα), εγώ θα έλεγα να ξεκινήσουμε με θέσεις εντός της Ελλάδας. 2
pavlinara Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Απίστευτο. Όταν είχα πάει disneyland έλεγα τι καλά να δούλευα εδώ και πόσο θα μου ταίριαζε.Σήμερα με μια φίλη μου λέγαμε πόσο τέλεια θα ήταν να δουλεύαμε στη disneyland!αλλά που στο καλό βγάζουμε αυτή την άδεια( French work permit) Contrat saisonnier de 4 à 8 mois commençant entre février et mai 2013 et finissant fin septembre 2013 Stage conventionné (4 mois minimum) Contrat saisonnier pour Noël 2012, hiver et printemps 2013 Possibilité de logement en colocation Frais de transport remboursés à hauteur de € 152.44 δηλαδή μπορείς να πας να δουλέψεις μόνο για τα χριστούγεννα;;; τέλειο;;;και σου πληρώνουν τα εισιτήρια και σου δίνουν διαμονή.ψήνομαι!! Pour nos prochains déplacements en Grèce, en novembre 2012, nous aimerions vous rencontrer pour vous faire découvrir notre entreprise et échanger avec vous sur nos futures opportunités. τι εννοεί με το τελευταίο για την Ελλάδα;; θα έρθουν Ελλάδα;; Session de Recrutement en Grèce (H/F) θα έρθουν στην Ελλάδα για συνεντεύξεις?? στην Αθήνα; Γιατί δεν λέει; εμ δεν βάζεις από την αρχή αυτό το λινκ http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13875&spec=job&type=1 θα γυρίσουν δηλαδή όλες τις χώρες της Ευρώπης για να βρουν προσωπικό; το έχουν ξανακάνει;
G10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γνωστή Φίλου εργάζεται στη disneyland με μισθό 1200€ και διαμονή μέσα στη Disneyland... Και το Εποχιακό φυσικά αξίζει Sent from my iPhone using Insomnia
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εδώ λέω να βάζουμε ότι καλό παίρνει το μάτι μας για δουλειά σε Ελλάδα ή Ευρώπη ώστε να βοηθηθούν οι άνεργοι συμφορουμήτες ή όσοι προσπαθούν να βρουν κάτι εδώ ή στο εξωτερικό. Νομίζω ότι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό όσοι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, κάτι λίγο καλύτερο από ότι έχει γίνει ξανά και ξανά θα πρέπει να το οργανώθεί λίγο καλύτερα. ένα thread με χύμα αγγελίες είναι καταδικασμένο να χαθεί. Βλέπω κατά καιρούς δεκάδες θέματα από χρήστες που ρωτάνε για χώρες, για τρόπους αναζήτησης εργασίας, για συνθήκες εργασίας σε συγκεκριμένους χώρους και εταιρείες για πιστοποιήσεις κλπ κλπ. Είναι όλα λίγο αχταρμάς. Αν και αυτό θα μπορούσε (και πιαθανότατα είναι ήδη) να είναι η κεντρική ιδέα ενός ανεξάρτητου φορουμ (το insomnia στην τελική είναι απλά ένα τεχνολογικό φόρουμ που έχει και λίγο μπλα-μπλα) θα μπορούσε σε ένα βαθμό "χωρέσει" στην ύλη του insomnia. Έννοιες του networking και του professional coaching είναι από μόνες τους λίγο φλου και στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο, οπότε μπορεί κάποιοι να μη κατλαβαίνουν την χρησιμότητά του ή να το υπερεκτιμούν. Παρόλα αυτά θα πρότεινα μια "οργνάνωση" σε τέτοια πλαίσια, πιο δομημένη και εξειδικευμένη. πχ αν θέλουν κάποιοι να βοηθήσουν και έχουν μια πείρα σε κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον να το δηλώσουν σε όποιον αναλάβει την πρωτοβουλία δηλώνοντας συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει. Αυτό βέβαια προυποθέτει κάποια πραγματάκια. - Όσοι προσφερθούν θα πρέπει να μπορούν να διαθέσουν λίγο χρόνο (πχ στο να διαβάσουν το βιογραφικό κάποιου και να τον συμβουλέψουν) - Πρέπει να το δουν λίγο σοβαρά και υπεύθυνα. Είναι άλλο να γράφουμε χαλαρά σε ένα φόρουμ και άλλο να απαντάμε συγκεκριμένα σε ένα άνθρωπο η για τον οποίον απάντησή μας είναι πιο σημαντική από ότι νομίζουμε. - Σε μετέπειτα στάδιο (αυτό φυσικά δε μπορεί να γίνει έτσι απλά με το καλημέρα) να μπορεί να "ρισκάρει" λίγο με το να προωθήσει ένα cv πχ κάποιου για τον οποίο έχει σχηματίσει καλή γνώμη και ίσως και έχει γνωρίσει κάπου. my 2 kuruş
The_player Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Από την εταιρία ΟΙΚ.Ο. Α.Ε. (Παραγωγή – εμπορία – συντήρηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας), με έδρα το Μακροχώρι Ημαθίας, ζητείται για μόνιμη απασχόληση: Γεωπόνος ΤΕΙ ή ΑΕΙ, με γνώσεις Η/Υ και ξένων γλωσσών, κάτοχο διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου και εμπειρία στις γεωργικές καλλιέργειες. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected] υπόψιν κ. Γρηγοριάδου. Πληροφορίες στο τηλ. 23310-39801.
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 https://erecruitment.easa.europa.eu/Home/VacancyList
pavlinara Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Από την εταιρία ΟΙΚ.Ο. Α.Ε. (Παραγωγή – εμπορία – συντήρηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας), με έδρα το Μακροχώρι Ημαθίας, ζητείται για μόνιμη απασχόληση: Γεωπόνος ΤΕΙ ή ΑΕΙ, με γνώσεις Η/Υ και ξένων γλωσσών, κάτοχο διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου και εμπειρία στις γεωργικές καλλιέργειες. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected] υπόψιν κ. Γρηγοριάδου. Πληροφορίες στο τηλ. 23310-39801. αχ αυτή η εμπειρία... να κάνουμε ένα θέμα με αγγελίες που ΔΕΝ απαιτούν εμπειρία δεν θα ήταν πιο χρήσιμο;ε;ε;ε;
gokuthelegend Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 αχ αυτή η εμπειρία... να κάνουμε ένα θέμα με αγγελίες που ΔΕΝ απαιτούν εμπειρία δεν θα ήταν πιο χρήσιμο;ε;ε;ε; Πολύ σωστή παρατήρηση, και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. λογικό δεν είναι να θέλουν όλοι εμπειρία? Λογικό είναι να θέλουν όλοι εμπειρία αλλά οι νέοι που μόλις τελείωσαν με τα πτυχία τους και βγήκαν στην αγορα εργασίας, αυτοί πως θα μαζέψουν εμπειρία; Αυτοί δεν πρέπει να δουλέψουν; Θα μπορούσαν να υπάρχουν και θέσεις με μικρή η καθόλου εμπειρία προκυμένου να δουλεύουν και αυτοί που δεν έχουν εμπειρία. Θα μπορούσε να είναι κάποιες θέσεις που δεν είναι και τόσο συμαντικές ή με λιγότερα λεφτά, φυσικά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά από το να μην κάνεις τίποτα καλύτερα εκεί για να μαζέψεις εμπειρία ώστε στο μέλλον να βρεις κάτι καλύτερο.
Praetorianos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Επίσης μιας και υπάρχουν αρκετοί εδώ που μπορούν κι ενίοτε θέλουν να βοηθήσουν, θα μπορούσαμε να δημοσιεύουμε inside vacancies από δουλειές που ακούσαμε. Χύμα ποστάρισμα αγγελιών κάνει το kariera.gr και το skywalker, αν όμως δουλεύω στην τάδε εταιρία και ξέρω ότι ζητάνε προγραμματιστές θα μπορούσα να σπρώξω ένα βιογραφικό από εδώ μέσα πρώτα. Κι από την άλλη, αν θέλω να στείλω βιογραφικό στην τάδε εταιρία και ξέρω ότι ο χ insomniac δουλεύει εκεί θα μπορούσα να έχω έξτρα βοήθεια. Informal networking όπως ειπώθηκε.
DrLo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Χύμα ποστάρισμα αγγελιών κάνει το kariera.gr και το skywalker, αν όμως δουλεύω στην τάδε εταιρία και ξέρω ότι ζητάνε προγραμματιστές θα μπορούσα να σπρώξω ένα βιογραφικό από εδώ μέσα πρώτα. Κι από την άλλη, αν θέλω να στείλω βιογραφικό στην τάδε εταιρία και ξέρω ότι ο χ insomniac δουλεύει εκεί θα μπορούσα να έχω έξτρα βοήθεια. Informal networking όπως ειπώθηκε. Αυτό είναι ότι πιο χρήσιμο μπορεί να κάνει κάποιος αλλά προϋποθέτει πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να προωθήσω ένα βιογραφικό ενός άγνωστου επειδή απλά γράφουμε και οι δύο στο μπλα-μπλα. Δε μπορώ να να εκτεθώ τόσο ... ... αλλά μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις. Το πιο νορμάλ σενάριο είναι να προωθήσεις το βιογραφικό κάποιου όχι στη φάση που είναι άνεργος και ψάχνει δουλειά και τυχει η εταιρεία σου να χρειάζεται άτομα. Αν γνωρίσεις κάποιον που κάνει αυτό που κάνεις και εσύ, ανταλλάξετε μερικές απόψεις, μάθεις περισσότερα για τη δουλειά που κάνει και τον κόψεις και σαν χαρακτήρα (πολύ σημαντικό, δύσκολα απλά γίνεται μέσα από ένα forum) και καταλάβεις ότι δε θα σε εκθέσει τότε μπορείς ίσως να κάνεις κάτι. Όλα τα παραπάνω γίνονται δύσκολα όταν ο άλλος καίγεται για δουλειά ... ΥΓ: Γιατί σε κανέναν από τους δύο ΗΥ μου δεν μπορώ να συνδεθώ στο kariera.gr ? (μα ποτέ!) Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at kariera.gr. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Praetorianos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μα υπάρχουν πολλά στάδια προώθησης. Ο alex_00 πχ είχε ζητήσει πριν από κάτι καιρούς προγραμματιστές στην C για την εταιρία που δουλεύει. Προφανώς και δεν θα έκανε recruit όποιον του 'στελνε, όπως κι εγώ δεν εννοώ να πάρεις τον κάθε insomniac και να πεις στον manager σου "σου 'χω άτομο για τη θέση". Αν δεις όμως ότι υπάρχει νορμάλ άτομο που σου κάνει, του ζητάς βιογραφικό κι αν το βρίσκεις κατάλληλο, απλά το περνάς ένα γραφείο πιο πέρα από κει που το HR γεμίζει το καλάθι (ή και δύο και τρία, ανάλογα την εμπιστοσύνη σου).
Cossutius. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλό είναι να μη κάνουμε συζήτηση στο συγκεκριμένο νήμα, παρα μόνο για συγκεκριμένες θέσεις και αν δε θέλουμε να χαθεί, ας γίνει pinned. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα