Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση των Windows 8 με κόστος αναβάθμισης €29.99 και δώρο το Media Center


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε λίγες ώρες (00:01, 26/10/2012) ξεκινάει η επίσημη διάθεση των Windows 8, του πιο σημαντικού λειτουργικού συστήματος που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Microsoft στο οποίο κάνει το άνοιγμα προς τις συσκευές αφής προσθέτοντας ένα δεύτερο γραφικό περιβάλλον το οποίο αντικαθιστά το κλασσικό μενού έναρξης.Στη γιορταστική εκδήλωση που προηγήθηκε πριν λίγη η ώρα, η Microsoft έδωσε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία όπως τη διάθεση 670 εκατομμυρίων αδειών Windows 7 στα 3 χρόνια διάθεσης τους με την εταιρεία να στοχεύει το 1 δισ. με την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης. Συνολικά 1.24 δισ. ώρες έχουν καταναλωθεί κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών εκδόσεων των Windows 8 ενώ ήδη η Micorosoft έχει πιστοποιήσει 1000 PCs τα οποία θα διαθέτουν το νέο λειτουργικό σύστημα και τα οποία στηρίζονται στην τρίτη γενιά επεξεργαστών Core i της Intel.

 

Για πρώτη φορά τα Windows θα κυκλοφορήσουν ενσωματωμένα σε tablets με την έκδοση Windows RT τα οποία διαθέτουν επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARM και τα οποία έχουν μεγαλύτερη αυτονομία σε συνδυασμό με μικρότερο και ελαφρύτερο form factor. Τα συγκεκριμένα συστήματα θα περιλαμβάνουν δωρεάν το νέο Office 2013 αλλά δε θα μπορούν να τρέξουν τις εφαρμογές των Windows 7 παρά μόνο του νέου γραφικού περιβάλλοντος για το οποίο ήδη υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές διαθέσιμες μέσω του Windows Store, μεταξύ των οποίων και του Insomnia.gr

 

54066946.jpg

 

Η Microsoft έχει ήδη βγάλει live το επίσημο site των Windows 8 στη διεύθυνση windows.com μέσω του οποίου θα είναι δυνατό το κατέβασμα της αναβάθμισης σε Windows 8 Pro με τιμή €29.99 για όσους είναι ήδη κάτοχοι έγκυρης άδειας των Windows XP/Vista/7. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, όσοι αγοράσουν υπολογιστή από τις 2 Ιουνίου του 2012 μέχρι τη 31η Ιανουαρίου του 2013 ο οποίος διαθέτει Windows 7, θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 8 Pro ακόμα φθηνότερα, με τιμή €14.99.

 

Μέσα από το site παρέχεται και ένα ειδικό πρόγραμμα το Upgrade Assistant το οποίο αφού εξετάσει τον υπολογιστή σας και τις εφαρμογές σας, εμφανίζει μια αναφορά για το αν υπάρχουν ασυμβατότητες καθώς και τρόπους επίλυσης τους μετά την αναβάθμιση.

 

Τα Windows 8 και Windows 8 Pro που θα κυκλοφορήσουν επίσημα σε λίγες ώρες, δεν διαθέτουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή Windows Media Center η οποία μετατρέπει τον υπολογιστή σε σύστημα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν ξεχωριστά το Windows 8 Media Center Pack το οποίο θα διατίθεται δωρεάν έως τις 31 Ιανουαρίου από την παρακάτω ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται όλες οι σχετικές οδηγίες απόκτησης του κωδικού προϊόντος και κατεβάσματος της εφαρμογής.

 

File.png Download: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/feature-packs'>Windows Media Center για Windows 8 Pro

Link.png Site: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/compare'>Χαρακτηριστικά εκδόσεων Windows 8

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρά τιμή! Εγώ που έχω ήδη αυθεντικά Windows 7 Pro x64, θα την αγοράσω την άδεια με 30€, αφού φυσικά περιμένω λίγες μέρες να δούμε καμιά κριτική. Μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39.99 αναφέρει εδώ

Αυτά είναι δολάρια. Δηλαδή Thresh εγώ που έχω αυθεντικά VISTA 64BIT ULTIMATE αλλά έχω εγκατεστημένα τα 7αρια θα μπορώ να βάλω το serial των vista και να τα αγοράσω με 30 ευρώ?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στα 29.99 και για clean install θα περνάμε πρώτα τα 7 και μετά τα 8 ή κατευθείαν τα 8? :P

 

Αυτό είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμη.Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει θα ήταν καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 ειναι στα συνεργαζομενα για την προσφορα καταστηματα. 29 απο το ιντερνετ. Αξιζει πολυ για οσους χρησιμοποιουν Windows Media Center καθως δε θα ειναι βασικο στοιχειο των απλων windows αλλα μονο των pro. Επισης εαν καταλαβα καλα 29 κανουν τα pro που αργοτερα στην αγορα θα κοστιζουν 200 ευρω+? Εαν ειναι ετσι ειναι πολυ καλη προσφορα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.anandtech.com/show/6392/the-windows-rt-review

 

So this is a tablet platform that can do a good job of replacing both an iPad and an ultraportable in a number of different workflows. You get the best of both worlds, in some sense - Windows RT tablets have similar form factors to the iPad and leading Android tablets, and offer near-equal battery life, performance, and user experience, but they also give you the added benefit of strong productivity applications and the power of Windows Desktop. From a conceptual standpoint, almost anything you can do with an iPad can be done equally well (or close) on a Windows RT tablet, but the desktop-caliber office suite and versatile multitasking interface of Windows RT are impossible experiences to replicate on the iPad. It's not a perfect operating system by any means, but it brings a new dimension to the tablet space. So if you’re looking for a new tablet this fall, Windows RT deserves your consideration.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Συνολικά οι κριτικές ειναι καλες αλλά δεν είναι όλα τέλεια: http://www.businessinsider.com/bad-surface-reviews-2012-10

 

Αυτά για τα rt, γιατί τα κανονικά win8 είναι πάρα πολύ καλά (αρκεί να μη χρειαστεί να αλλάξεις τα settings για το "trusted pc").

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειχα κατεβασει μεσω msdnaa πριν χρονια και μεσω τις σχολης μου τα win 7. Πως μπορω να ξερω εαν ειναι ακομα εγκυρα και εαν μπορω να αναβαθμισω σε win8???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά μια απλή ερώτηση που την έχω ακόμα άλυτη.

Έχω ένα λαπτοπ με vista 32bit φοράει πειρατικά windows 7 64bit. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το cdkey του laptop που έχει τα windows vista 32bit στο desktop και να αναβαθμίσω σε windows 8 64bit με €29.99???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...