DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Είπε την αλήθεια? Αν εγώ ξέρω με ποιον/ποιάν ή τι πηδιέσαι και το κάνω βούκινο την αλήθεια θα πω, ούτε ίσως είναι παράνομο. Τι πάει να πει αυτό
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 ¨Ελα μου ντε , τι πάει να πει αυτό. Το θέμα είναι να είναι νόμιμο. Θα κάνω μήνυση στον πρώτο κουτσομπόλη.
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αν αυριο παω σε μια τραπεζα, τη στησω απο το πρωι σε μια καρεκλα, και αρχισω να καταγραφω ονοματα αυτων που μπαινουν - βγαινουν στην τραπεζα, και τα αναρτησω στο ιντερνετ, πειραζω τα προσωπικα τους δεδομενα; πέρα από το ότι κάποιος όταν μπαίνει/βγαίνει σε τράπεζα δε πάει να πει ότι έχει καταθέσεις εκεί ... ... δε ξέρω αν είναι νόμιμο ή παράνομο, αλλά αν απλά αναφέρεις ένα γεγονός (πχ "είδα το Γ.Σ να βγαίνει στις 11:22") για μένα δεν έχει κάτι μεμπτό ... δε ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά στη δική μου ηθική είναι ΟΚ.... ... η μόνη επιφύλαξη που θα είχα θα ήταν αν αυτό που λές μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κάποιον ακόμα κι αν είναι αλήθεια. πχ Αν πας και πεις σε μια ομάδα χουλιγκάνων ρατσιστών, "ξέρεις είδα 3 παιστανούς να κοιμούνται στο τάδε παράπυγμα" τότε σε θεωρώ συνυπεύθυνο για ότι μαλακία κάνουν οι χουλγκάνοι παρότι δεν έχεις παραβιάσει κάποια προσωπικά δεδομενα. Είναι αυτό που σε απλά Ελληνικά λεγεται "δε σου πέφτει λόγος".
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Όταν επικαλείσαι το δημόσιο συμφερον για την διακίνηση κλεμμένων προσωπικών δεδομένων το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι ... να μη το κάνεις "κατ' επάγγελμα". και οι ειδησεις στα καναλια επικαλουνται δημοσιο συμφερον,αλλα βαζουν και διαφημισεις.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Εθελοντές πρόσκοποι έπρεπε να το μοιράσουν σε κάθε σπίτι.
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 και οι ειδησεις στα καναλια επικαλουνται δημοσιο συμφερον,αλλα βαζουν και διαφημισεις. τι άκυρο είναι αυτό εννοείται ότι όταν πουλήσουν και αυτοί κλεμμένα προσωπικά δεδομένα θα πω το ίδιο και γι' αυτούς. Δεν είπα να μη πουλάει ειδήσεις και ρεπορτάζ ο Βαξεβάνης, είπα να μη πουλάει κλεμμένα δεδομένα.
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Από ποιον τα έκλεψε? Τα στοιχεία αυτά έχουν υποκλαπεί από την HSBC αρχικά και τώρα φαντάζομαι ότι τκάποιος τα ξανα-υπέκλεψε από κάποιο υπουργειο στην Ελλάδα. Φυσικά και δε ξέρω τη πηγή του. Αν υποθέσουμε ότι τα πήρε από κάποιον που του τα πάσαρε από κάποιο υπουργείο δε τα έκλεψε αυτός, απλά είναι ο κλεπταποδόχος και τα πούλησε στο περιοδικό του.
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 τι άκυρο είναι αυτό εννοείται ότι όταν πουλήσουν και αυτοί κλεμμένα προσωπικά δεδομένα θα πω το ίδιο και γι' αυτούς. Δεν είπα να μη πουλάει ειδήσεις και ρεπορτάζ ο Βαξεβάνης, είπα να μη πουλάει κλεμμένα δεδομένα. δημοσιευση κανει,οπως και ο μακης. τα δεδομενα τα εκλεψε η λανγκαρτ.
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 δημοσιευση κανει,οπως και ο μακης. τα δεδομενα τα εκλεψε η λανγκαρτ. Του τα έδωσε η Λαγκάρντ θες να πεις ? Αυτός που τα έδωσε στον Βαξεβάνη από "κάποιο συρτάρι" δε τα πήρε ? --- το "όπως και ο μάκης" το λές για καλό ?
KleKoR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 μ'αρέσει όταν οι ευαισθησίες περί προσωπικών δεδομένων, κάποιων, συνπέφτουν με την ευαισθησία του κρατικού μηχανισμού... όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία του τι πραγματικά πρεσβεύουν... και με τι ζήλο προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα... για άλλες περιπτώσεις βέβαια κάνουν τα στραβά μάτια.... και όλος τυχαίως τα στραβά μάτια κάνει σε εκείνες τις περιπτώσεις και ο κρατικός μηχανισμός... συμπτώσεις...
Cossutius. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας λίστας, είναι μεγαλύτερο έγκλημα απ τη κατηγορία για ληστεία, ξυλοδαρμούς, οπλοφορία κτλ κτλ και το αυτόφωτο στη συνέχεια γνωστού βουλευτή ο οποίος φυσικά δεν οδηγήθηκε ποτέ σε αστυνομικό τμήμα? Υποθέτω ότι είναι, λαμβάνοντας υπόψη τη κινητοποίηση. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Φιλαράκι πλάκα μας κάνεις. Που ζεις? Όλοι αυτοί πήραν εισιτήρια για Ελβετία γιατί θα αντιμετωπίσουν την διαπόμπευση του όχλου.
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Κοιτάς τη λίστα, για χαβαλέ. Κάποια στιγμή βλέπεις το όνομα του πατέρα σου και από κάτω το όνομά σου και στην ιδιότητα student. ΟΥΤΟΠΙΑ
Rabican Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 απο απλη περιεργεια, γιατι δε θυμαμαι. οταν ενας μεγαλοπολιτικαντης γνωστου κομματος πιαστηκε να οδηγα μεθυσμενος και εβρισε τους αστυνομικους που ηθελαν να του κανουν αλκοτεστ, τον συνελαβαν; βγηκε ενταλμα συλληψης; δεν ειναι ιδια περιπτωση με του βαξεβανη, απλα ρωταω. ειλικρινα δε θυμαμαι τι ειχε γινει. σε κατι αλλους διοικηταδες δημοσιων ταμειων και υπουργους, που εχασαν τα λεφτα του κοσμακη σε δομημενα ομολογα κλπ, βγηκαν ποτε ενταλματα συλληψης; α ξεχασα, εχει υπαρχει νομος περι ευθυνης υπουργων. ε ρε κουτοχορτο που τρωμε ως λαος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα