Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μαρκα ειπες, οχι ειδος. Και 100% κακαο=ΠΙΚΡΙΛΑ 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εγω φτιάχνω με 100% κακάο(όχι σοκολάτα, σε σκόνη) , γάλα 1,5% και 4 ζαχαρίνες και μου αρέσει πάντως
REDODIN7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μαρκα ειπες, οχι ειδος. Και 100% κακαο=ΠΙΚΡΙΛΑ Ενδεικτικα αναφερα ρε αυτη την εταιρεια πχ υπαρχουν και αλλες οπως η lindt βεβαια αυτη ειναι 99%.Αρα σκετες δεν τρωγονται ε αν και νομιζω αν τις λιωσεις σε μπεν μαρι και τις χυσεις σε παγωτο βανιλια με κομματια καραμελας δεν θα ειναι και τοσο χαλια
john1987 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μαγκες με νουτελα φτιαχνεται το ροφημα?Καποιος χρηστης το ανεφερε πιο πανω νομιζω 1
REDODIN7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μαγκες με νουτελα φτιαχνεται το ροφημα?Καποιος χρηστης το ανεφερε πιο πανω νομιζω Και εγω το εχω κανει μια χαρα ειναι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Η νουτελα γινεται μια αηδία μεσα σε υγρό σε μικρά μικρά κομματάκια. Δεν ειναι σοκολάτα για να λιωσει ομοιομορφα!
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ενδεικτικα αναφερα ρε αυτη την εταιρεια πχ υπαρχουν και αλλες οπως η lindt βεβαια αυτη ειναι 99%. Αρα σκετες δεν τρωγονται ε αν και νομιζω αν τις λιωσεις σε μπεν μαρι και τις χυσεις σε παγωτο βανιλια με κομματια καραμελας δεν θα ειναι και τοσο χαλια Δεν βγαζει μονο ενα ειδος. Και αν θες για ροφημα, ναι η 100% ειναι αυτο που θες μιας και εσυ θα βαλεις οτι θες για να το γλυκανεις 1
REDODIN7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Η νουτελα γινεται μια αηδία μεσα σε υγρό σε μικρά μικρά κομματάκια. Δεν ειναι σοκολάτα για να λιωσει ομοιομορφα! Αν ρίχνεις λίγο λίγο και ανακατεύεις πίνετε Δεν βγαζει μονο ενα ειδος. Και αν θες για ροφημα, ναι η 100% ειναι αυτο που θες μιας και εσυ θα βαλεις οτι θες για να το γλυκανεις Να σε ρωτήσω κάτι ρε είχα δει μια φορά σε ζαχαροπλαστείο μπάρες σοκολάτας σε ξυλάκια όπως του παγωτού που ήταν για να της λιώνεις με γάλα και να τις πίνεις. Ξέρεις αν παίζει κάτι τέτοιο στα super market ? http://www.freshpastryshops.gr/?/gourmet/choco
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ψιλοπαπατζα μου φαινεται και λογικα θα ειναι και τσιμπημενη η τιμη τους. Μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια με ζεστο γαλα και μια σοκολατα του εμποριου. Θα σου ερθει πολυ φθηνοτερα και μπορεις να βαλεις οση κρινεις ο ιδιος. 1
REDODIN7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ψιλοπαπατζα μου φαινεται και λογικα θα ειναι και τσιμπημενη η τιμη τους. Μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια με ζεστο γαλα και μια σοκολατα του εμποριου. Θα σου ερθει πολυ φθηνοτερα και μπορεις να βαλεις οση κρινεις ο ιδιος. To εχω δοκιμασει με lacta και με ιον γαλακτος και με break αλλα δεν μου πολυ αρεσε η γευση.
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Βρες μια συνταγη για να φτιαξεις σιροπι σοκολατας. Κρατα το στο ψυγειο και οποτε θες μπορεις να το βαζεις σε ζεστο γαλα και να το κανεις σοκολατουχο. Δεν ξερω ποσο κραταει στο ψυγειο, αλλα σιγουρα μπορεις να το εχεις για αρκετες μερες. Ειναι η καλυτερη λυση, γιατι ειναι πιο οικονομικο απο οτιδηποτε αγορασεις ετοιμο, το φτιαχνεις μια φορα ευκολα και γρηγορα και εχεις για πολλες μεριδες, και μπορεις να παιζεις με την ποσοτητα στο γαλα για να το κανεις οσο σοκολατενιο θελεις. Εννοειται οτι ταυτοχρονα το χρησιμοποιεις και αλλου αν θες, οπως σε παγωτο ή φρουτα. 1
actorius Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Με το κακάο ιον (σε σκόνη, το κλασικό κουτάκι με το φλυτζάνι ρόφημα απ'εξω) πως κάνουμε μια ωραία σοκολάτα; Δε με νοιάζει να είναι πηχτή και δε με ενοχλεί αν είναι ψιλοπικρή λόγω κακάο.
evabb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 To εχω δοκιμασει με lacta και με ιον γαλακτος και με break αλλα δεν μου πολυ αρεσε η γευση. σοβαρα; μηπως να φουσκοσουμε κανα λαστιχο αυτοκινητου με πορδες κιολας;
REDODIN7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 σοβαρα; μηπως να φουσκοσουμε κανα λαστιχο αυτοκινητου με πορδες κιολας; Γιατι τι εχει η lacta ?
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Γιατι τι εχει η lacta ? Ειδικοί με τελευταίες επίσημες έρευνες, υποστηρίζουν ότι δεν είναι σοκολάτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα