IOSTEFO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Την άλλη εβδομάδα θα πάω στο aldi να πάρω αυτήν να δω τι πουλιά πιάνει. http://www.aldi.nl/aldi_vanaf_woensdag_2111_48_5_358_4209.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Γιατι τι εχει η lacta ? φάε Cadbury Dairy Milk και ξαναρώτα 1
REDODIN7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Εχω φαει και valrhona και lindt αλλα για την καθημερινη υποκλυκαιμια καλη ειναι και αυτη
evabb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 quelle décadence! εχουν προβλημα οι γευστικοι αδενες καποιον ανθρωπων, δεν εξηγειται αλλιως. η λακτα δεν εχει γευση πως να το εξηγησω, ειναι λιγη ως σοκολατα.
tehAllantin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αγάπη μου, στην αναβροχιά καλό ειν'και το χαλάζι.. Είναι και τι θέλει ο καθείς.. Εγώ και με μία μίλκα γιαούρτι ή γιαούρτι φράουλα καλυμμένος είμαι..
evabb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 10000 σοκολατες στην ελλαδα και τρως λακτα; και μιλαω για εξισου φτηνες σοκολατες αλλα πολυ καλυτερες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 10000 σοκολατες στην ελλαδα και τρως λακτα; και μιλαω για εξισου φτηνες σοκολατες αλλα πολυ καλυτερες. Χάνεις την ευκαιρία να τσακωθεις με τον δικό σου και να επιστρέψει μετά με τύψεις, λάκτα και μπαλόνια!
evabb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Χάνεις την ευκαιρία να τσακωθεις με τον δικό σου και να επιστρέψει μετά με τύψεις, λάκτα και μπαλόνια! τον εχω εκπαιδευσει τον δικο μου, δεν θα μου εφερνε ποτε λακτα.
REDODIN7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 10000 σοκολατες στην ελλαδα και τρως λακτα; και μιλαω για εξισου φτηνες σοκολατες αλλα πολυ καλυτερες. Χαχαχα εχεις κολησει Δεν ειναι ρε απο της αγαπημενες μου τη τρωω απλα, αυτες που τρωω συχνα του εμποριου ειναι ιον αμυγδαλου τη μεγαλη μεγαλη "(300γρ), ιον σερανο, και διαφορες μιλκα.
nikos21aek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν η συνταγή που έδωσα παραπάνω τα σπάει αλλά με άλλες αναλογίες γιατί η αρχική δεν βγαίνει και πολύ πηχτή. Για μία κούπα: 30 γραμμάρια κουβερτούρα, 10 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα(για να δώσει γλυκιά γεύση) τα λιώνεις με λίγο γάλα σε πολύ χαμηλή φωτιά (γκαζάκι). Βάζεις με το μάτι (όχι πολύ) κρέμμα γάλακτος και ανακατεύεις. Μετά παίζεις με μικρές ποσότητες από γάλα-κρέμμα γάλακτος και σοκολάτα (άντε να ρίξεις ένα-δυό κομματάκια ακόμη) μέχρι να την φτιάξεις όσο πηχτή θέλεις. Χρειάζεται να φτιάξεις 3-4 φορές να συνηθίσεις τι χρειάζεται να ρίξεις για να την φέρεις εκεί που θέλεις. Αν ρίξεις πολύ γάλα δεν θα γίνει πολύ πηχτή. Αν ρίξεις πολύ κρέμμα γάλακτος θα πάρει την γεύση της κρέμμας γάλακτος. Αν ρίξεις πολύ σοκολάτα θα γίνει σαν να τρώς πάστα λιωμένη. Στο τέλος ρίχνεις λίγη κανέλα και λίγο αλάτι και τέλος. Μπορώ να πω ότι είναι 100 φορές καλύτερη από οποιαδήποτε σοκολάτα με σκόνη έχω φτιάξει ποτέ μου.
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Στο τέλος ρίχνεις λίγη κανέλα και λίγο αλάτι και τέλος. Χωρις κανελα βγαίνει καλη; Την κανελα δεν την αντεχω καθολου, ουτε την μυρωδιά, ουτε την γευση.
nikos21aek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω δοκιμάσει και την επόμενη φορά σκεφτόμουν να μην βάλω γιατί δεν διαλύεται και μου τη σπάει όπως φαίνεται. Ίσα ίσα ένα τικ βάζω. Το ίδιο και το αλάτι. Πολύ ελλάχιστα και τα δύο. Τώρα δεν νομίζω να έχει και μεγάλη διαφορά χωρίς κανέλα.
speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ρωτησα και σε αλλο θρεντ αλλα δεν πηρα απαντηση. πως φτιαχνουμε σοκολατα οπως στις καφετεριες εχει κανεις συνταγη; εχω μαγαζι και θελω να μαθω να την κανω σωστα
gatokoritso Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>^δεν ξερω..</p><br> <p> </p><br> <p>λοιποοοον την προηγουμενη εβδομαδα πετυχα σε προσφορα τη cadbury και τσιμπησα μια μικρη συσκευασία.οταν ημουν μικρη την επινα με τους κουβαδες.βαζω να απολαυσω σοκολατουλα μιας και ειναι κυριακη και ηρθανε και τα κρυα και OMG.τι αηδία ηταν αυτη?ζαχαρογαλο με μια ιδεα κακαο.καμια σχεση με παλια αλλα καμια..</p><br> Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2013 από gatokoritso
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα