Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

quelle décadence! εχουν προβλημα οι γευστικοι αδενες καποιον ανθρωπων, δεν εξηγειται αλλιως. η λακτα δεν εχει γευση πως να το εξηγησω, ειναι λιγη ως σοκολατα.

Δημοσ.

Αγάπη μου, στην αναβροχιά καλό ειν'και το χαλάζι..

Είναι και τι θέλει ο καθείς.. Εγώ και με μία μίλκα γιαούρτι ή γιαούρτι φράουλα καλυμμένος είμαι..

Δημοσ.

10000 σοκολατες στην ελλαδα και τρως λακτα; και μιλαω για εξισου φτηνες σοκολατες αλλα πολυ καλυτερες.

• Super Moderators
Δημοσ.

10000 σοκολατες στην ελλαδα και τρως λακτα; και μιλαω για εξισου φτηνες σοκολατες αλλα πολυ καλυτερες.

Χάνεις την ευκαιρία να τσακωθεις με τον δικό σου και να επιστρέψει μετά με τύψεις, λάκτα και μπαλόνια! :P

Δημοσ.

Χάνεις την ευκαιρία να τσακωθεις με τον δικό σου και να επιστρέψει μετά με τύψεις, λάκτα και μπαλόνια! :P

τον εχω εκπαιδευσει τον δικο μου, δεν θα μου εφερνε ποτε λακτα. :P

Δημοσ.

Χαχαχα εχεις κολησει :P

Δεν ειναι ρε απο της αγαπημενες μου τη τρωω απλα, αυτες που τρωω συχνα του εμποριου ειναι ιον αμυγδαλου τη μεγαλη μεγαλη "(300γρ), ιον σερανο, και διαφορες μιλκα.

Δημοσ.

Λοιπόν η συνταγή που έδωσα παραπάνω τα σπάει αλλά με άλλες αναλογίες γιατί η αρχική δεν βγαίνει και πολύ πηχτή. Για μία κούπα:

• 30 γραμμάρια κουβερτούρα, 10 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα(για να δώσει γλυκιά γεύση) τα λιώνεις με λίγο γάλα σε πολύ χαμηλή φωτιά (γκαζάκι).

• Βάζεις με το μάτι (όχι πολύ) κρέμμα γάλακτος και ανακατεύεις.
  • Μετά παίζεις με μικρές ποσότητες από γάλα-κρέμμα γάλακτος και σοκολάτα (άντε να ρίξεις ένα-δυό κομματάκια ακόμη) μέχρι να την φτιάξεις όσο πηχτή θέλεις. Χρειάζεται να φτιάξεις 3-4 φορές να συνηθίσεις τι χρειάζεται να ρίξεις για να την φέρεις εκεί που θέλεις. Αν ρίξεις πολύ γάλα δεν θα γίνει πολύ πηχτή. Αν ρίξεις πολύ κρέμμα γάλακτος θα πάρει την γεύση της κρέμμας γάλακτος. Αν ρίξεις πολύ σοκολάτα θα γίνει σαν να τρώς πάστα λιωμένη.
  • Στο τέλος ρίχνεις λίγη κανέλα και λίγο αλάτι και τέλος.

Μπορώ να πω ότι είναι 100 φορές καλύτερη από οποιαδήποτε σοκολάτα με σκόνη έχω φτιάξει ποτέ μου.

Δημοσ.
Στο τέλος ρίχνεις λίγη κανέλα και λίγο αλάτι και τέλος.

Χωρις κανελα βγαίνει καλη; Την κανελα δεν την αντεχω καθολου, ουτε την μυρωδιά, ουτε την γευση.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει και την επόμενη φορά σκεφτόμουν να μην βάλω γιατί δεν διαλύεται και μου τη σπάει όπως φαίνεται. Ίσα ίσα ένα τικ βάζω. Το ίδιο και το αλάτι. Πολύ ελλάχιστα και τα δύο. Τώρα δεν νομίζω να έχει και μεγάλη διαφορά χωρίς κανέλα.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρωτησα και σε αλλο θρεντ αλλα δεν πηρα απαντηση. πως φτιαχνουμε σοκολατα οπως στις καφετεριες εχει κανεις συνταγη; εχω μαγαζι και θελω να μαθω να την κανω σωστα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>^δεν ξερω..</p><br>

<p> </p><br>

<p>λοιποοοον την προηγουμενη εβδομαδα πετυχα σε προσφορα τη cadbury και τσιμπησα μια μικρη συσκευασία.οταν ημουν μικρη την επινα με τους κουβαδες.βαζω να απολαυσω σοκολατουλα μιας και ειναι κυριακη και ηρθανε και τα κρυα :ph34r:  και OMG.τι αηδία ηταν αυτη?ζαχαρογαλο με μια ιδεα κακαο.καμια σχεση με παλια αλλα καμια..</p><br>

FDqCMNQ.gif

Επεξ/σία από gatokoritso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...