p_under Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 paypal ή προπληρωμένη εγώ γιατί αυτά έχω! Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα εμπιστοσύνης πλέον μετά από τόσες παραγγελίες που έχουν πέσει από τους insomniacs!
magdalhnh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα! Κοιτούσα το παρακάτω αμάνικο. Ξέρω, είναι για παιδιά και ναι - το θέλω για μένα αλλά αν πάρω το μεγαλύτερο νούμερο - για 13 ετών , δεδομένου ότι είμαι μικρόσωμη - 1.60 και 48 κιλά, δε θα μου κάνει λέτε?.. Ή λέω βλακεία?.. Το σκέφτηκα επειδή μου άρεσε κι επιεδή όσες μαθήτριές μου είναι 13 ετών, είναι σχεδόν στο ύψος και τα κιλά μου.. http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-two-zip-gilet-girls-615011?colcode=61501124 Vasilenia αν οι μαθήτριες σου, έχουν τις διαστάσεις σου, πολύ πιθανόν να σου κάνει το γιλεκάκι. 1
Vasilenia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Vasilenia αν οι μαθήτριες σου, έχουν τις διαστάσεις σου, πολύ πιθανόν να σου κάνει το γιλεκάκι. Γι'αυτό είπα να το ρισκάρω - γιατί έχουν τις διαστάσεις μου..Δε ξέρω βέβαια τι γραμμή έχει η Lee Cooper - εννοώ αν τα ρούχα τους είναι ίδια πάνω-κάτω με τα δικά μας ή φαρδύτερα / στενότερα..όπως και να έχει,θα το πάρω - δεν κάνει και μια περιουσία, αν δε μου πάει, όλο και κάπου θα βρω να το χαρίσω (σε καμμία μαθήτρια ) Απόψε θα κάνω τη δεύτερή μου παραγγελία..Το καθυστερούσα μήπως βρω και τίποτα άλλο να πάρω και μήπως βγει και κανένα κουπόνι για shipping, αλλά όσο το αφήνω, όλο και μου βγάζει και κάποιο αντικείμενο εξαντλημένο και στο τέλος με βλέπω μόνο με το αμάνικο (το οποίο μπορεί και να μη μου πάει κιόλας , όπως προείπαμε ) Ανάμεσα στα άλλα, έχω διαλέξει και 1 σκαμνάκι για ψάρεμα, το οποίο αν κρίνω από την τιμή και την εικόνα, μιας χρήσης μου μοιάζει αλλά θα το πάρω κι αυτό να δω - 1.80 έχει στο κάτω κάτω.. http://www.sportsdirect.com/gelert-folding-stool-789180?colcode=78918003
diplo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 στο περιοδικό, που το βάζουν πακέτο με την κούπα by default, διαβάζω στα σχόλια ότι έχει κουπόνια. Έχει τίποτε ενδιαφέρον ή δεν αξίζει καθόλου;
mertaghon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γι'αυτό είπα να το ρισκάρω - γιατί έχουν τις διαστάσεις μου..Δε ξέρω βέβαια τι γραμμή έχει η Lee Cooper - εννοώ αν τα ρούχα τους είναι ίδια πάνω-κάτω με τα δικά μας ή φαρδύτερα / στενότερα..όπως και να έχει,θα το πάρω - δεν κάνει και μια περιουσία, αν δε μου πάει, όλο και κάπου θα βρω να το χαρίσω (σε καμμία μαθήτρια ) Απόψε θα κάνω τη δεύτερή μου παραγγελία..Το καθυστερούσα μήπως βρω και τίποτα άλλο να πάρω και μήπως βγει και κανένα κουπόνι για shipping, αλλά όσο το αφήνω, όλο και μου βγάζει και κάποιο αντικείμενο εξαντλημένο και στο τέλος με βλέπω μόνο με το αμάνικο (το οποίο μπορεί και να μη μου πάει κιόλας , όπως προείπαμε ) Ανάμεσα στα άλλα, έχω διαλέξει και 1 σκαμνάκι για ψάρεμα, το οποίο αν κρίνω από την τιμή και την εικόνα, μιας χρήσης μου μοιάζει αλλά θα το πάρω κι αυτό να δω - 1.80 έχει στο κάτω κάτω.. http://www.sportsdirect.com/gelert-folding-stool-789180?colcode=78918003 ειναι μεσατα,δλδ σαν τα δικα μας,αλλα ελαφρως στενουλικα ,για λεπτες γραμμες τα lee cooper. εγω που ειμαι ψηλός και σχετικά άλιπος είναι τελεια για μενα (1,86,80 κιλα)
Vasilenia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ειναι μεσατα,δλδ σαν τα δικα μας,αλλα ελαφρως στενουλικα ,για λεπτες γραμμες τα lee cooper. εγω που ειμαι ψηλός και σχετικά άλιπος είναι τελεια για μενα (1,86,80 κιλα) Το αμάνικο αυτό υπάρχει σε παιδικό, γυναικείο κι αντρικό. Το παιδικό δεν έχει και πολλά σχόλια ώστε να με διαφωτίσουν (2 σχόλια είχε μόνο - ο ένας έλεγε ότι είναι σωστά τα νούμερα κι ο άλλος ότι είναι λίγο μεγαλύτερα από το κανονικό). Έτσι, έριξα μια ματιά στα σχόλια του γυναικείου όπου το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι είναι λίγο μικρά τα νούμερα - αυτό που λες κι εσύ. Στο δε αντρικό, έλεγαν ακριβώς το αντίθετο - να πάρουμε 1 νούμερο μεγαλύτερο.. Μπερδεύτηκα εντελώς! Το παιδικό θα πάρω κι ό,τι γίνει , απλά πίστευα ότι με τα σχόλια θα ξεμπερδευτώ και μπερδεύτηκα χειρότερα!
p_under Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 προφανώς άλλη γραμμή θα έχει το αντρικό, άλλη το παιδικό και άλλη το γυναικείο. Προσανατολίσου προς το μεγαλύτερο νούμερο στο παιδικό ή στο μικρότερο γυναικείο - γτ από ότι κατάλαβα αυτά σου κάνουν!
Vasilenia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 προφανώς άλλη γραμμή θα έχει το αντρικό, άλλη το παιδικό και άλλη το γυναικείο. Προσανατολίσου προς το μεγαλύτερο νούμερο στο παιδικό ή στο μικρότερο γυναικείο - γτ από ότι κατάλαβα αυτά σου κάνουν! Ναι, προφανώς θα έχουν άλλη γραμμή..θα πάρω το μεγαλύτερο παιδικό κι ο Θεός βοηθός! Παίρνουμε και μερικά αντρικά Tshirt για να τσεκάρουμε την ποιότητα και τα νούμερα - είναι πάμφτηνα αλλά πόσο χάλια μπορεί να είναι? για πρόχειρα τα θέλουμε : http://www.sportsdirect.com/slazenger-tipped-t-shirt-mens-592005?colcode=59200506
fotodv7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά, την Πέμπτη έκανα την παραγγελία και σήμερα μου λέει είναι ακόμα Αγγλία. Με τα πόδια τα φέρνουν;
fotodv7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έλα έφτασαν Βέλγιο... Άλλες 5 χώρες έμειναν
mobile_32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Κανω αγορες απο αγγλια[οχι απο εκει],και παντα μου φαινοντουσαν λιγο πιο μεγαλα.ΔΗλαδη πχ απο ελλαδα φοραω large [ακομα και xl]και απο αγγλια m και L Πηρα ενα παπουτσακι και ενα σκουφακι για αναγνωριστικο,αν βγει καλο θα ξαναπαρω καθως εχει τρομακτικες τιμες[χεστηκα αν ειναι μαρκας ,στην ελλαδα παιρνεις τα ιδια t-shirt ,poolo με 10 ευρω παραπανω.Και εγω θα κανω μια δοκιμαστική παραγγελία να δω τι παιζει. Αν και μεχρι τωρα εχω στο καλάθι προϊόντα αξιας23€ και τα μεταφορικά ειναι 10€ οποτε σκέπτομαι να βάλω κατι παραπάνω σε προϊόντα. Επειδη αναφέρθηκες και σε μπλουζάκια να κοιτάς την σύνθεση γιατι τα πολυ φτηνά που εχει ειναι 65% polyester και 35% cotton. Λογικα αν ηταν 100% cotton θα ηταν ακριβότερα....
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά εγώ παρέλαβα χθές την δεύτερη παραγγελία .. Δίνω έμφαση σε φουτεράκια με φερμουάρ everlast τα οποία είναι απίστευτα σε τέτοια τιμή.. Επίσης δοκίμασα και κοντομάνικα και φόρμα everlast δεν πίστευα πόσο ποιοτικά είναι.. Πας στα intersport και δίνεις τα διπλά για τις μάπα σε ποιότητα champion φόρμες.. Αγοράστε everlast μπλουζάκια με 5 ευρώ και φόρμα με 12 ευρώ .. η οποία είναι φοβερή σε εφαρμογή και ποιότητα. Το μόνο που δεν είναι καλό είναι οι παντόφλες με τις ομάδες .. Εκτός οτι είναι μικρές και θέλεις 1+ νούμερο πιο πάνω για να είσαι άνετος ο πάτος τους γίνεται πίτα μετα απο 2 εβδομάδες.. Επίσης δοκιμάστε και lonsdale σακιδιάκια για το gym 5 ευρώ.. και έχει ωραία σκουφάκια και γάντια αρκετά φθηνά.. Για τα εσώρουχα lonslale δεν το συζητώ VFM αρκετά ποιοτηκα και πάμφθηνα. Τα ίδια σε Ελληνικά μαγαζιά τα κοπανάνε 3-4 φορές πάνω σε τιμή. Ψάχνω για φανέλες στο site αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμη. Αν βρείτε τίποτα πείτε μου.
Vasilenia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά εγώ παρέλαβα χθές την δεύτερη παραγγελία .. Δίνω έμφαση σε φουτεράκια με φερμουάρ everlast τα οποία είναι απίστευτα σε τέτοια τιμή.. Επίσης δοκίμασα και κοντομάνικα και φόρμα everlast δεν πίστευα πόσο ποιοτικά είναι.. Πας στα intersport και δίνεις τα διπλά για τις μάπα σε ποιότητα champion φόρμες.. Αγοράστε everlast μπλουζάκια με 5 ευρώ και φόρμα με 12 ευρώ .. η οποία είναι φοβερή σε εφαρμογή και ποιότητα. Το μόνο που δεν είναι καλό είναι οι παντόφλες με τις ομάδες .. Εκτός οτι είναι μικρές και θέλεις 1+ νούμερο πιο πάνω για να είσαι άνετος ο πάτος τους γίνεται πίτα μετα απο 2 εβδομάδες.. Επίσης δοκιμάστε και lonsdale σακιδιάκια για το gym 5 ευρώ.. και έχει ωραία σκουφάκια και γάντια αρκετά φθηνά.. Για τα εσώρουχα lonslale δεν το συζητώ VFM αρκετά ποιοτηκα και πάμφθηνα. Τα ίδια σε Ελληνικά μαγαζιά τα κοπανάνε 3-4 φορές πάνω σε τιμή. Ψάχνω για φανέλες στο site αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμη. Αν βρείτε τίποτα πείτε μου. Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος από την παραγγελία σου! Κι εγώ το πρωί έκανα τη δεύτερή μου και νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να φτάσει την Παρασκευή..(αυτή τη στιγμή γράφει "your order is being processed) - 25 πραγματάκια = 113 ευρώ με τα μεταφορικά : -παιδική σανίδα για τα χιόνια -1 hoody Everlast -2 hoodies Lonsdale -1 ισοθερμική Campri -4 μποξεράκια Looney Tunes -3 T shirt Slazenger -1 T Shirt Pierre Cardin -3 ζευγ.γυναικείες κάλτσες Everlast στην αστρονομική τιμή των 1.60 - 3 ζευγ.ανδρικές κάλτσες Everlast στην επίσης αστρονομική τιμή των 1.80 - 1 αμάνικο Lee Cooper (αν είναι καλό ποιοτικά θα πάρουμε και το ίδιο σε ανδρικό) - βλακειούλες όπως σφουγγάρι με 0.50 , μικροδωράκια για τα ανηψάκια μου με 1.20 Αφού έμεινες τόσο ευχαριστημένος από τα Everlast, την επόμενη φορά θα τα τιμήσω περισσότερο!!! Τα νούμερα είναι σαν τα ιδκά μας?? Φανέλλες έψαχνα κι εγώ και το μόνο που βρήκα είναι κάτι τέτοιο : http://www.sportsdirect.com/donnay-3-pack-t-shirt-mens-599284?colcode=59928401 Πριν 2 μήνες, πήραμε παντόφλες Barcelona - κι έχεις δίκιο - είναι 1 νούμερο μεγαλύτερες αλλά πες, οκ- παντόφλα είναι - ας είναι λίγο ευρύχωρη..Ο πάτος όμως που έχει αρχίσει να γίνεται πίτα, ενοχλεί..
makfil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 @Prof_Chaos Φόρμα εννοείς πάνω κάτω και αν ΝΑΙ, δώσε link γι' αυτή με 12 ευρώ
fotodv7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ρε μάγκες δείτε λίγο Site: εδώ ... Γιατί μου τα κάνουν βόλτες; Την προηγούμενη φορά πήγαν Αγγλία-Γερμανία-Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα