Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι, αφού το αγγλικό Amazon περιόρισε τα δωρεάν μεταφορικά μόνο για Αγγλία-Ιρλανδία, καλά κάνει το SD και ανεβάζει 50% τα μεταφορικά για την Ελλάδα;

Με αυτή τη λογική μας φορτώνουν τόσα χρόνια με αυξήσεις στην καθημερινή μας ζωή και τις ανεχόμαστε χωρίς αντίδραση.

Με την ευκαιρία, δεν είδα να ανεβάζουν 50% οι ελληνικές εταιρείες courier, όπως ισχυρίζεσαι στα επιχειρήματά σου.

Για χαλάρωσε λίγο, γιατί δεν παρέθεσα επιχειρήματα, αλλά γεγονότα και υποθέσεις ως προς το τι συνέβη. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι σχεδόν ταυτόχρονα Amazon και SD αναθεωρούν την πολιτική κοστολόγησης μεταφορικών. Ούτε είναι τυχαίο ότι και η UPS και η DHL στέλνουν πλέον οδικώς και όχι αεροπορικώς στη χώρα μας. Και σε εμένα δεν αρέσει η μείωση επιλογών που θα έχω, αλλά το αν οι αυξήσεις γίνονται δεκτές ή όχι είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Προσωπικά, όταν το Amazon κατήργησε τα δωρεάν μεταφορικά, σταμάτησα να αγοράζω από εκεί για κάποιο μεγάλο διάστημα και στη συνέχεια έκανα ελάχιστες αγορές προϊόντων που είτε δεν υπήρχαν στην Ελλάδα,  είτε η διαφορά τιμής ήταν μη αμελητέα. Το ίδιο θα έκανε φαντάζομαι μεγάλη μερίδα πελατών. Τελικά το Amazon όχι μόνο δεν επανέφερε τα δωρεάν μεταφορικά, αλλά τα κατήργησε και στην υπόλοιπη μισή Ευρώπη και  τα διπλασίασε σχεδόν στην Ελλάδα. Γιατί; Επειδή θέλει να χάσει ή να δυσαρεστήσει την πελατειακή του βάση; Δε νομίζω... Τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Sportsdirect.

Δημοσ.

Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι, αφού το αγγλικό Amazon περιόρισε τα δωρεάν μεταφορικά μόνο για Αγγλία-Ιρλανδία, καλά κάνει το SD και ανεβάζει 50% τα μεταφορικά για την Ελλάδα;

Με την ευκαιρία, δεν είδα να ανεβάζουν 50% οι ελληνικές εταιρείες courier, όπως ισχυρίζεσαι στα επιχειρήματά σου.

Το που τα είδες εσύ να τα γράφει αυτά στο ποστ του ο aiadas,και ειδικά το δεύτερο (και είδες και επιχειρήματα κιόλας),με ξεπερνάει πραγματικά.Προσεκτικότερο διάβασμα ή δεύτερη ανάγνωση,βοηθάει.

Δημοσ.

Ούτε είναι τυχαίο ότι και η UPS και η DHL στέλνουν πλέον οδικώς και όχι αεροπορικώς στη χώρα μας. Και σε εμένα δεν αρέσει η μείωση επιλογών που θα έχω, αλλά το αν οι αυξήσεις γίνονται δεκτές ή όχι είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος παραπάνω που επικοινώνησε με την DHL, συνεχίζει να υφίσταται express shipping απλά το SD άλλαξε/υποβίβασε τον τρόπο αποστολής προφανώς λόγω κόστους. Το αρνητικό σε όλα αυτά είναι ο,τι όχι απλά υποβίβασε την υπηρεσία αλλά κράτησε και έπειτα αύξησε το κόστος των μεταφορικών για τον τελικό πελάτη. Εκτός κι αν με τις νέες αυξήσεις επέστρεψε ξανά το express shipping (1-3 εργάσιμες), κάτι που δεν νομίζω.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας κι από μένα.σε παραγγελία που έκανα 31/3 πλήρωσα 10 ευρώ μεταφορικά.σε παραγγελία που πήγα να κάνω εχθές χρεώθηκα 28.99.σε διαμαρτηρία μου γι'αυτή τη μεγάλη αυξηση σε 4μέρες πήρα αυτή την απάντηση.

"I am sorry but we are unable to change the order once it as been placed , sorry for any inconvenience caused. 

Kind Regards,

Susan Snowdon,"
επίσης 10% έκπωση με κουπονι  10OFFVCGJ4M για κάθε 50 λίρες αν δεν κάνω λάθος,
Δημοσ.

^questioner

Σωστά.Επίσης,κάποιος ανέφερε ότι η αύξηση μπορεί να είναι λόγω εορτών.Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι έχω ξαναδιαβάσει παλιότερα να έχει αυξήσει τα μεταφορικά και πάλι φωνάζαμε κτλ.Θυμάται κάποιος άλλος πιο σίγουρα να έχει ξαναγίνει έτσι για κάποιο διάστημα;

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα είδα το κατάλογο με τα μεταφορικά κόστη ανά χώρα http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/etailfaqs/worldwidedeliverycosts , πλέον το κόστος ανέρχεται στις 12,49 Λίρες (14,99€) και από το πίνακα παρατηρώ ότι είναι από τα ακριβότερα της Ευρώπης! (εκτός από Κύπρο 16,79€). :(

Δημοσ.

^questioner

Σωστά.Επίσης,κάποιος ανέφερε ότι η αύξηση μπορεί να είναι λόγω εορτών.Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι έχω ξαναδιαβάσει παλιότερα να έχει αυξήσει τα μεταφορικά και πάλι φωνάζαμε κτλ.Θυμάται κάποιος άλλος πιο σίγουρα να έχει ξαναγίνει έτσι για κάποιο διάστημα;

Μηπως ήταν τα Χριστούγεννα αυτό; Σίγουρα έχει ξαναγίνει και τα είχαν μειώσει πάλι. Βέβαια ποτέ δεν είχαν αλλάξει τον τρόπο αποστολής ο οποίος μάλλον ήρθε για να μείνει, δυστυχώς.

Δημοσ.

επίσης 10% έκπωση με κουπονι  10OFFVCGJ4M για κάθε 50 λίρες αν δεν κάνω λάθος,

This voucher code has expired.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχώς, expired!

ρε πούστη μου, με το 15ευρω καπέλο πάντως, το παρακάνουν...

Edit:

Το χειρότερο όλων είναι ότι από τα 15 ευρώ, στα 29 ευρώ, το μεταφορικό, πάει ΠΟΛΥ γρήγορα, με πολύ μικρότερη παραγγελία από ότι τις προαλλες...

Νομίζω ότι μόλις έγραψα την τελευταία μου παραγγελία, με εκνευρισαν ιδιαίτερα...

Επεξ/σία από antreaslam
Δημοσ.

Τράτζικ...Μία τεράστια απογοήτευση....Θα κάνω σήμερα την παραγγελία μου,αφού μου είχαν ζητήσει κι άλλα άτομα διάφορα πραγματάκια και δε μπορώ να μην τους τα πάρω αλλά ίσως να είναι κι η τελευταία έτσι όπως τα έκαναν...Και 10 μέρες και πανάκριβα μεταφορικά...Πλέον, συμφέρει μόνο όταν έχεις πολλούς συνεταίρους να μοιραστούν τα μεταφορικά...Θα βγάζουμε ανακοίνωση εδώ, να βρίσκουμε συνέταιρο..Κρίμα..Ελπίζω να τα ξαναμειώσουν και μάλιστα, σύντομα...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα αγόρια και κορίτσια!

Πλέον αγορές μόνο όταν βγαίνει κουπόνι με δωρεάν μεταφορικά, διαφορετικά είναι ασύμφορο.

Δημοσ.

Με τα λόγια,μάλλον,δεν καταλαβαίνουν.Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα,δηλαδή να σταματήσουμε τις παραγγελίες.

Μόνο στα λεφτά τους χτυπάς αυτούς,εκεί θα πονέσουν και θα ενδιαφερθούν σίγουρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...