Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φρεσκο κουπονακι για sportsdirect μαγκες

Δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο 100 λιρες... ητοι 124 ευρω.

http://www.vouchercodes.co.uk/sportsdirect.com

καθολου ασχημα . Αν καποιος κανει αγορες 130 ευρω γλιτωνει τα 28 ευρω μεταφορικα , και πληρωνει 130 αντι για 158 ...

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δοκίμασα και δεν λειτουργεί. Ποιο ακριβώς είναι το voucher για τα δωρεάν μεταφορικά γιατί πατάω πάνω και απλώς με πάει στη σελίδα του sportsdirect

Δημοσ.

Ωχ ... και γω το τσεκαρα με dummy items αξιας 137 ευρω και εφαγα ακυρο ... Μαλλον ειναι για Αγγλια μονο γαμωτο και δεν το λενε .

• Like 1
Δημοσ.

κλασικα μονο για αγγλία ειναι αυτα τα κουπονια, εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου κουπονι που να ισχυει ελλαδα απο το συγκεκριμενο καταστημα και παιρνω γυρω στα 2 χρονια απο δαυτους

Δημοσ.

που ειναι εκεινο το ωραιο κουπονι ( νοεμβριος-δεκεμβριος 2013 ) ???

FREEDEL50 , δωρεαν μεταφορικα ανω των 50 λιρων

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έκανα την παραγγελία την τρίτη στις 3 του μηνός. Το courier παρέλαβε στις 5 κ ακόμα δεν έχει έρθει. Το tracking number δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω για να δω μήπως έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα???

Δημοσ.

Παιδιά έκανα την παραγγελία την τρίτη στις 3 του μηνός. Το courier παρέλαβε στις 5 κ ακόμα δεν έχει έρθει. Το tracking number δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω για να δω μήπως έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα???

Οπως ειδες λιγα ποστ πιο πανω ειχα το ιδιο προβλημα.Σημερα  πηρα τηλεφωνο την DHL και μου δωσε καινουριο tracking number,αν και δεν χρειαστηκε γιατι παρελαβα σημερα τελικα....Παρε ενα τηλεφωνο αυριο να σου πουνε.

Δημοσ.

Ρε μαγκες τι γινετε εδω 30 ευρο μεταφορικα?!! Εγω θυμαμε ηταν 7 την τελευταια φορα που πηρα, ειναι 30 οτι κι αν παραγγειλεις;

Δημοσ.

Εχετε καμια ιδεα ???Παραγγελία την προηγουμενη δευτερα και δεν εχει ξεκολλησει απο Leeds?

Εγώ πάντως έκανα παραγγελία την Παρασκευή Δευτέρα ξεκίνησε και σήμερα μου ήρθαν Αθήνα . Ώρα για παραλαβή .

Λογικά δεν είχε γεμίσει το φορτηγό και ίσος να ήρθαν μαζί με τα δικά μου , αν δεν σου ήρθαν σήμερα φίλε με τα δικά μου που τα παρήγγειλα πιο μετά από εσένα τότε κάτι λάθος έγινε .

Τα μεταφορικά ναι αλλάξανε και ξεκινάνε από 14.99 και ανάλογα με τα λεφτά βάρος(δεν ξέρω γιατί είναι περίεργο) ανεβαίνουν.

Δημοσ.

Review...

Καλησπέρα,είμαι 1.74 και περίπου 77 κιλά.

Τα μπλουζάκια τα φοράω γενικά προς το στενό,προσοχή όχι κολλητά απλά μου αρέσει να εφαρμόζουν και να μην είναι πολύ μακριά.

• Nike Downshifter Trainer  ,οκ ίδιες γραμμές η Nike οπότε ότι νούμερο και να φοράτε αγοράζετε άφοβα.
  • Vision Night Scene T Shirt, Small...καλό σαν νούμερο αλλά η ποιότητα χάλια.Θυμίζει βαμβακερό φανελάκι.
  • SlazengerPlain Polo Shirt Mens,μαύρο και κίτρινο Small...το νούμερο οκ αλλά μέτρια ποιότητα.Βέβαια αν υπολογίσεις και την τιμή καλό vfm.
  • SoulCal Peak Circle T Shirt / SoulCal Mountain Circle T Shirt ,Medium και τα δύο...οκ το νούμερο και πολύ καλή ποιότητα.
  • Hot Tuna Logo T Shirt Mens, Small, καλό νούμερο και πολύ καλή ποιότητα.

Όπου αναφέρω πολύ καλή ποιότητα,μιλάω και σαν ύφασμα αλλά και σαν ράψιμο.

Τέλος η ολοκλήρωση μέχρι Αλεξ/πολη περίπου 10 μέρες...

Δημοσ.

Τα SoulCal πως σου κάθησαν;

Τι εννοείς?

Μια χαρά μου κάθησαν...εξηγώ επάνω το πως τα φοράω.

Γενικά πάντως έχουν στενή γραμμή,δλδ ενώ σχεδόν σε όλα στο sportsdirect είμαι στο στο small εδώ είμαι στο medium

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...