Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, κανένας απο Αλεξανδρούπολη να κάνουμε μαζι παραγγελία ωστε να διαιρεθούν τα μεταφορικά? VISA έχω εγώ, αν υπάρχει κάποιος ας μου πει μέχρι αύριο για να μη χάσουμε και τον κωδικό που λήγει μεθαυριο..

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγω μια παραγγελια με το κουπονακι.

Στα 220 ευρω που εβαλα βγηκαν τσαμπε τα μεταφορικα, δεν ειναι ασχημα, reviews οταν τα φερουν :)

Δημοσ.

Είπαμε κάτσε να γεμίσει το φορτηγό...

Ο τυχερός θα είναι αυτός που θα κάνει την παραγγελία , λίγο πριν φύγει...

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ την Κατερίνα για το κουπονάκι. Εριξα παραγγελία και ελπίζω με την δικιά μου, να φύγει και το φορτηγό!

Δημοσ.

εκανα και εγω μια μικρη παραγγελεια 384 ευρω (με την εκπτωση του κουπονιου   :-)  )για να δουμε ποτε θα ερθει  :-D  , παντος 29 euro μεταφορικα δεν ειναι πολλα (για ολα αυτα που πηρα  B) )

Δημοσ.

Μέσο όρο πόσες μέρες θα κάνει για να φτάσουν σπίτι μου; χθες έγινε η παραγγελία..

10 μέρες...

Δημοσ.

Πήγαινε στη σελίδα   http://www.vouchercodes.co.uk/sportsdirect.com?

Πάτα σε ένα από τα κουπόνια εκεί που λέει get code and open site. Βγαίνει διαφορετικός κωδικός κάθε φορά.  Ισχύουν μέχρι 19/6

εκανα και εγω χρηση κουπονιου ευχαριστω πολυ για την ενημερωση

για τα μεταφορικα που λετε πρεπει να παιξεις λιγο με τη παραγγελια και να δεις ποιο ειναι το οριο για να εχεις τα 15 ευρω χρεωση

προσωπικα μετα απο δοκιμες με αφαιρεση ενος ζευγαριου γαντιων εδωσα τη παραγγελια με την ελαχιστη χρεωση 

θελει υπομονη και δοκιμες αλλα αξιζει

Δημοσ.

γεια σας παιδιά ,παράγγειλα από sports direct  (μεγάλη παραγκελια γυρο στα 500 ευρω καμια 60 προιοντα )και μετά απο 10 ημέρες περίπου μου ηρθε η παραγγελιά αλλα μονο μια κουτα (δηλαδη ελειπαν αρκετα πραγματα )σας εχει συμβει αυτο?μπορεί να έρθει αυριο η καποια αλλη μερα η αλλη κουτα  ?ευχαριστω εκ των προτερων . :(

Δημοσ.

16.06 έριξα παραγγελία... ακόμα awating courier ...  τραγικοί!

η δική μου ξεκίνησε σήμερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...